Şimdi Ara

Kulaklıkta Cızırtı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar HyperX Cloud kullanıyorum, kulaklıkta bir sorun olmadığını düşünüyorum. Bilgisayar boştayken herhangi bir sıkıntı yok ama Chrome bile açsam kulaklıktan cızırdama gelmeye başlıyor, fareyi oynattığımda tekerleği çevirdiğimde falan cızırtı biraz azalıyor. Fareyi farklı bir slota taktım cızırtı bayağı azaldı 5 dakika sonra tekrar başladı. Ses kalitesinde herhangi bir sorun yok, ama herhangi bir şey çalmadığı zaman cızırtı rahatsız ediyor. Bir de bu sorun mesela Chromeu açtığımda başladıysa kapattıktan sonra geçmiyor. Ve bu sorun başka bir kulaklıkta olmuyor, aynı şekilde HyperX Cloudu başka bilgisayara taktığımda da olmuyor.

    M5A97 anakart kullanıyorum. Bu arada denediğim kulaklıklar bayağı kalitesiz kulaklıklardı. Onboard ses kartından dolayı oluyor olabilir mi? Sorunu çözemezsem harici ses kartıyla bir denemeyi düşünüyorum ama harici ses kartım yok bu kulaklığı sürebilecek bir harici ses kartı(usb) önerebilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • kasa bağlantılarında herhangibir gevşeme yada şasede sıkıntı olabilir veya kulaklığı taktığın jackta gevşeme varsada olur
  • Hocam o tip bir soruna benzemiyor çünkü bir uygulama açana kadar hiçbir cızırtı yok. Bilgisayar tamamen boştayken herhangi bir uygulama açınca cızırtı oluyor. Arkaplanda çalışan bir program açtığımda cızırtı gelmiyor bu arada.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.