Şimdi Ara

Kulaklık ile alakalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar benim bir maruzatım olacaktı şimdi benim sağ kulağım %100 duymuyor haliyle oyun oynarken sağdan gelen sesleri duyamıyorum acaba kulaklıklarda sağdan gelen sesi anlamam için titreşim işime yarar mı yada böyle bir kulaklık var mı piyasada şimdiden teşekkürler..



  • Selamlar. Ben sadece bir dönem tek kulakta geçici bir sağırlık geçirmiştim, ve hakikaten oyun oynarken ceremesini az çok çekmiştim. Sizdeki sorun kalıcıysa büyük geçmiş olsun, ne diyeyim.

    Tahmin ediyorumki, işitme sorunu olanlar için bir taraftan direk kemiğe titreşim vererek en azından kısmen sinyal gönderebilen 'kulaklık' aparatları belkide yapılabilir. Hastanelerdeki işitme testlerinde kullanılan o kulak altındaki dokuya yaslanan aletler ile aynı prensipte olurlar herhalde. Lakin tüketici piyasasında böyle bir seçeneğin sunulduğunu daha hiç görmedim veya duymadım. Eğer varsa bile büyük ihtimalle çok nadir ve az talepte olan birşeydir, Türkiye'de bulunmasına pek ihtimal vermiyorum.


    Sorununuza tam çözüm değil, ama alternatif olarak, yurtdışında sadece tek kulağından işitenler için tek parça 'stereo' kulaklıklar imal eden bir şirket buldum. Anladığım kadarıyla bu tek parça kulaklık, her iki kanaldan gelen sesi tek çıkışa yönlendirip, sağlam kulağınızdan iki kanalıda aynı anda dinlemenizi sağlıyor. 3D oyunlarda yön kestirmekte bir işe yaramaz tabii, ama en azından hususi olarak müzik dinlerken sadece sol kanala mahrum kalmaktan kurtarır.
    https://www.scansound.com/headphones/1-ear-headphone




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.