Şimdi Ara

Kulaklık İçin Bluetooth Adaptör Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Soundcore Life Q10 bluetooth kulaklık aldım. Anakartımda dahili bluetooth özelliği olmadığından harici bir bluetooth adaptörü satın aldım (TP-Link, UB400). Fakat bu adaptörle kulaklığımda sadece input yada sadece output unu kullanabiliyorum. Mikrafonu kullandığımda dışarıdan ses alamıyorum, hoparlörünü kullandığım zaman mikrafonunu. Bunun alıcıdan kaynaklı olduğunu öğrendim. Laptoplardaki dahili alıcı daha farklı özelliklere sahip olduğundan kulaklığımın hem mikrafonunu hem hoparlörünü aynı anda kullanabiliyormuşum. Laptoplardaki bluetooth alıcı gibi bir harici bluetooth alıcı bilen var ise önerileri çok işime yarar. Ben bu tür alıcılar ek olarak ne özellikle birlikte geçiyor bilmiyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.








  • Ben de JBL500BT kulaklığa sahibim. Linux ve Windows platformlarda işimi görecek bir bluetooth adaptörü arıyorum. Linkte ki ürün Bluetooth 4.0 kullanıyor kulaklığım ise 4.1 kullanıyor çalışır mı bilmiyorum pek anlamıyorum bu sürüm işlerinden bu konuda da bilenler aydınlatırsa sevinirim.


    Edit : Linkte ki ürünü yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Sorun yaşamadım ancak linux da denemedim. Tavsiye ederim.


    Ürün : https://www.trendyol.com/rocketek/usb-bluetooth-adaptor-csr-v4-0-mni-dongle-usb-alici-p-33202887?boutiqueId=448441&merchantId=115957


    Gün gelir link patlar diye ürün marka modeli : Schulzz Rocketek USB Bluetooth Adaptör Csr V4.0 Mni Dongle




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şampiyon Sperm -- 17 Kasım 2020; 18:39:59 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.