Şimdi Ara

Kulaklık alım-satım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.Aklımda kulaklık alım satım ile ilgili bir konu var.Turkiyede olmayan ama yurtdışında popüler olan kulaklik ürünlerini getirip satsak is yürütebilir miyim ? Shure se215 ostry kc06 veya audio technica modellerini uygun fiyata getirip satsak nasil olur acaba ? Elbette bu işi yapan insanlar var bazıları gerçekten fahiş fiyatlar cekiyolar.Bu konu hakkında yorumlarınızı alabilir miyim ? Elimde güzel bir sermaye var başka fikirlerede açığım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • vallah yapan yapıyor kardeş malı götüren götürüyor gerçekten. 50 liraya aldığı kulaklığı 150 liraya satıyor. piyasa da buna çok müsait. kimse neyin ne olduğunun farkında değil. balon balon üstüne uçuyor. bazı tavsiyeler benden sana:

    1) mutlaka cep telefonu ile iletişim kur, insanlığın okuma ve yazmayla ilgili ciddi sorunları var ki kendi yazılarıma gelen tepkilerden biliyorum itiraf etmekte de hiçbir sakınca görmüyorlar. ayıp birşey olmaktan çıkalı çok oldu yani... kısacası bu kafaları telefondan daha iyi karıştırır, yüksek ateşte pişiştirir ve leblebi gibi satıştırırsın.

    2) hangi kulaklığı alayım diyene, ne tür müzik dinlediğini ve mp3 dinleyip dinlemediğini sor. flac'a geçince muhteşem şeyler olduğuna inandır ve örnek olarak mp3 kaydını hiç dinlemediği yada mp3 kaydı zaten olmayan sesler, şarkılar dinleterek kelleyi pişme kıvamına getir. şu müzik tarzına şu, bu müzik tarzına bu gider diyerek sosla ve servis et.

    3) vaziyetu diye birisinin orjinal fiyatını gösterip potansiyel alıcını kandırdığı ortaya çıkarsa, vaziyetu'nun head-fi'da x kulaklığa tek yıldız veren tek kişi olduğunu, kendisinin marjinal ve apokaliptik yapıda bir neo-superdantel olduğunu söyleyip o fiyatlara 30-40 dolar kargo bindiği yalanını pompala. örnek site lendmeurears ise şayet, singapur dolarına sırtını daya, bu sitelerdeki indirim kodlarına falan hiç girme falan filan... her detayı da veremicem sana şimdi, biraz kendin çalış.

    4) senin para kazanman varken dalga geçer gibi sana yurtdışından kendi getirmek istediğini söyleyip danışan olursa, gümrükten geçme konusunda korkutmayı mutlaka öğren. "gümrükten geçer mi belli olmaz", "bence risk alma" vs. ince laflar yapmayı; adeta kelebek gibi uçup, arı gibi sokmayı öğren.

    5) parayı almadan ürünü gönder nasıl olsa adını, soyadını, adresini biliyorsun yaşı da büyük ihtimalle ufaktır gerekirse ağzına bi patlatıp korkutursun. bu sayede herkes altına "ne tatlı adam 100 lirayı havada götürdü ama parayı almadan ürünü gönderdi, hatta ürünün yanında kendini de kargoyla göndermiş, oturup 2 çay içtik sonra kargo paketine girip geri döndü böyle piyasa bir arkadaş" falan diye yorum alırsın.

    6) kutusuz audio-technica'lar senin dostundur. bunların çekici kasa tasarımı olup ay başına en az 10 kişiyi tek resimle temizleme imkanı verir. yakıt tasarrufu sağlar. koss moss diyenler kossladıklarıyla kalır suratlarına bakan bile bakan olmaz, sırtını ath kasasına dayıyacaksın.

    7) kaç tane satış yaparsan yap sakın garanti mevzuna falan girme, kulaklık capon malı birşey olmaz diye satış yap, soranlara teknik servisi yurtdışında filan diye tuhaf tuhaf cevaplar ver. arada bir sıkıntı çıkan olursa bir güzellik yaparsın, çok problem olmaya başlarsa nasıl olsa garanti var dememiştin. kısacası maksimum kar etmeye bak ve sırtını yapılmış yorumlara daya. zaten iyi muhabbet sonucu ürünü bozulanlar şikayet etmek yerine forumda konu açıp ortadan ikiye yarılmış kasalar ellerinde napayım diye soruyor olacaklar. bu kafadaki kişiler sürüyleyken rahatça yorumları arkana alıp keyfine bakabilirsin. zaten yukardaki maddeleri takip ettiysen ürününü alan dünya'nın en iyi ürününü dünya'nın en iyi satıcısından aldıklarına emin durumda olacaklar dolayısıyla bozulunca da kendi kendilerini suçlayıp depresyona girecekler. gitti dünya harikası oğdyo tehniikam diye ağlamaktan konuşamıyor olacaklar.

    8) yine kulaklık hakkında soru soranlara dünyaca meşhur tamamen tutarsız, atmasyon, pompalama meşhur listeyi mutlaka göster. xiaomi piston 2'nin, brainwavz m4'ün falan 7-8 puan alıp koss keb70'in 5 puanda kaldığı, birbiriyle en ufak alakası olmayan dünya kadar farklı kulaklıkların 0.1-0.5 puan aralarla listelendiği güya kulaklık uzmanı kişilerin hazırladığı, aslında bilmemne tv müzik kanalının top 10 listelerinden farksız olan bu tarz listelerle her kulaklığı satma şansın var. gavurların deyimiyle "you can't go far wrong".

    şimdilik aklıma gelenler bu kadar :) hayırlı satışlar...




  • @vaziyetu
    Ne yazmışsın bee uzun uzun gece vakti okudum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kehanist

    @vaziyetu
    Ne yazmışsın bee uzun uzun gece vakti okudum.

    herkes yapamıyor bunu tebrikler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.