Şimdi Ara

Küçük Bir Oyun Oynarken PC Donuyor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • up!!!!
  • bak şimdi oyun rami sömürüyor olabilir sonra oyunun onlıne ise bu sorun olabilir
  • Bu oyun The Cat Lady mi ? Oyunun ayarlarından kullandığı ram miktarını arttırın.Çünkü maksimum 40 mb ram kullanır normal ayarlardan, siz onu 200 filan yapın kafanıza göre.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clexa -- 5 Şubat 2014; 3:02:43 >
  • Sistem iyi olduğuna göre oyunla ilgili diye tahmin ediyorum. Yine kendimden örnek vereyim

    Bende NFS II çalışıyor ama oyun oynanmayacak derecede kasıyor. Bunun sebebi RAM'in çok yüksek olması. Bir çok yabancı forum sitesinde okudum. İlginç ama öyle. Hatta bir yorumda birisi bilgisayarındaki RAM'lerden bir tanesi çıkarıp denemiş ve oyun akıcı bir şekilde oynanabiliyormuş. Bende RAM'lerden birini çıkartmayı düşündüm ama laptop olduğundan yapamadım.

    Benim şüphem oyun üzerine. Sizde aynı şekilde bilgisayarınız masaüstü ise RAM'lerden birini çıkarıp deneyin. Olmazsa RAM'i tekrar takarsınız.




  • Arkadaşlar kimisi format atın demiş kimisi bilgisayarcıya götürün demiş bazen anlamakta güçlük çekiyorum forumdakileri.Core. arkadaşında dediği gibi windowsla uyumluluk problemi var oyunun.Oyunlarda birer yazılım oldukları böyle profesyonel olmayan oyunlarda ram ataması otomatik olarak ayarlandığından mevcut ramin hepsini sömürmeye çalışır ve buda oyunun crash hatası vermesine sebep olur.Öncelikli olarak uyumluluk ayarlarıyla oynamanızı tavsiye ederim,bir arkadaşında dediği gibi programa yani oyuna ram miktarı atamayı manuel olarak da yapabilirsiniz,birde oyun kopya ise bozuk sistem dosyasıda buna sebep olabilir.Tamamen oyunla alakalı içiniz rahat olsun.
  • Ben Wolfteama Patch Yapmıştım Oldu Artık Kasmıyor

    Öneririm WOLFTEAM
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Prolaciek

    Bu oyun The Cat Lady mi ? Oyunun ayarlarından kullandığı ram miktarını arttırın.Çünkü maksimum 40 mb ram kullanır normal ayarlardan, siz onu 200 filan yapın kafanıza göre.

    Ayarların olmadığını söylemiştim.ayarlarda sadece ses kısmı var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kartal.0519

    quote:

    Orijinalden alıntı: Prolaciek

    Bu oyun The Cat Lady mi ? Oyunun ayarlarından kullandığı ram miktarını arttırın.Çünkü maksimum 40 mb ram kullanır normal ayarlardan, siz onu 200 filan yapın kafanıza göre.

    Ayarların olmadığını söylemiştim.ayarlarda sadece ses kısmı var.

    Hmm, kesinlikle ram ile ilgili bir sorun var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nimquessir

    Arkadaşlar kimisi format atın demiş kimisi bilgisayarcıya götürün demiş bazen anlamakta güçlük çekiyorum forumdakileri.Core. arkadaşında dediği gibi windowsla uyumluluk problemi var oyunun.Oyunlarda birer yazılım oldukları böyle profesyonel olmayan oyunlarda ram ataması otomatik olarak ayarlandığından mevcut ramin hepsini sömürmeye çalışır ve buda oyunun crash hatası vermesine sebep olur.Öncelikli olarak uyumluluk ayarlarıyla oynamanızı tavsiye ederim,bir arkadaşında dediği gibi programa yani oyuna ram miktarı atamayı manuel olarak da yapabilirsiniz,birde oyun kopya ise bozuk sistem dosyasıda buna sebep olabilir.Tamamen oyunla alakalı içiniz rahat olsun.

    Yardımlarınınız için teşekkürler deneyeceğim dediklerinizi. ben bilgisayarla ilgili bir sıkıntı var diye düşünmüştüm ama değilmiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal.0519 -- 7 Şubat 2014; 20:37:13 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kartal.0519

    quote:

    Orijinalden alıntı: MuratZ12

    quote:

    Orijinalden alıntı: Kartal.0519

    Dediğin gibi windows olay günlüğünü kapatmıştım zaten ama hala aynı.

    PEKİ O zaman sistemlerini bana söyler misin ?

    Zaten Sistemimi yazmıştım yukarıda dikkat ederseniz yinede yazıyım

    İşlemci:AMD Phenom II X4 955 Processor
    Ram:4 GB
    Ekran Kartı:NVIDIA GeForce GTS 250
    İşletim Sistemi:Windows 7 Ultimate SP1

    Kardeşim Bayağı girmiyodum Sistemlerin İyi kusura bakma Fakat Çok İyi Trojan Falan Bulaşmamıştır Umarım.Kardeşim Ben vürüs programlarını sevmezdim fakat bu çok iyi bulur en memmun olduğum virüs bu kesinlikle çözüm olacaktır.Eyer Olmazsa yine haberdar edersin merak etme busefer çabuk bakarım
    Kaspersky AntiVirüs




  • Arkadaşlar sizden özür diliyorum bu kadar beklettiğim için. Bu kullanıcıda şifremi unuttum falan. Şimdi cevap yazabiliyorum. Konuya geçecek olursak anladığım kadarıyla oyun ram'i sömürüyor. Yaklaşık 2 gb kadar. Ancak artık bu oyunu oynamıyorum. Yinede bu tür oyunlarda bu sıkıntı oluyor. Rami sömürmesini nasıl engelleyeceğim?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.