Şimdi Ara

Kriptoyu iCenter ile sakince katlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, piyasaların düzelmesini beklerken kripto paranızı risk almadan artırabileceğiniz ve 11 aydır çalışmakta olan bir telegram botu paylaşmak istiyorum. iCenter isimli bu şirket altyapı olarak; bilgisayar, tablet ve telefona kurulabilen Telegram’ı kullanıyor. iCenter’ın; şu an için Bitcoin, etherium ve litecoin için ayrı ayrı botları var. Temmuz ayında 1. yıl kapsamında 4. Botu da çıkaracaklar. Bu şirket, yatırımlarınızı alıp birçok yere bölerek verdiğiniz parayı değerlendiriyorlar ve size her gün -bot çeşidine göre- yatırımınızın bir kısmını sabit olarak geri veriyorlar. Bazen çok kazançlı yatırım yaparlarsa verdikleri oranı artırdıkları bonus gün veya saatleri de oluyor. Kripto para borsalarında alım satımdan zarar ederek ağzı yananlar ve/veya kriptoparam bir kenarda dokunmadan beklesin hem de risk almadan miktarı artsın diyenler için ideal gibi görünüyor. Şimdi botlara ve kazanç oranlarına geçelim.

    -BTCBOT: 0.01 Btc minimum yatırma, günde %1.2 geri alım 119 gün boyunca geri ödeme (Her 100 tl karşılığı yatırım için 119 gün sonunda 142,8 tl geri alım oluyor) LINK:https://tinyurl.com/icenterbtc
    -ETHBOT: 0.1 Eth minimum yatırma limiti, günde %1.4 geri alım 99 gün boyunca geri ödeme (Her 100 tl karşılığı yatırım için 99 gün sonunda 138,6 tl geri alım oluyor) LINK:https://tinyurl.com/icentereth
    -LTCBOT: 0.1 LTC minimum yatırma limiti, günde %1.4 99 gün boyunca geri ödeme (Her 100 tl karşılığı yatırım için 99 gün sonunda 138,6 tl geri alım oluyor) LINK:https://tinyurl.com/icenterltc

    Misal 100 tl karşılığı ETH'u sisteme yatırdınız diyelim ve eth fiyatı sabit kalmış olsun. Hiç reinvest yapmayıp süre sonunda tüm parayı tekrar tekrar yatırdığınızı varsayarsak, 100. gün 138.6 tl, 200.gün yatırırsanız 192, 300.günde 266 tl niz oluyor. Yani bir yıldan kısa sürede 2.6 kat geri alıyorsunuz. *Ek: Compunding dedikleri olayı yaparsanız kazancınız çok daha fazla oluyor. Örneğin eth için bahsedersek, bakiyenizde her 0.03 birikmiş eth için reinvest yaptığınız takdirde kazandığınız faizi tekrar faize vermiş olduğunuzdan kazancınız lineer değil, logaritmik olarak artış gösterecektir. İleride bahsi tekrar geçecek.

    Kullanım:
    Bildiğimiz Appstore veya Google play’den Telegram mesajlaşma uygulamasını telefonunuza, tabletinize veya bilgisayarınıza kurduktan sonra vermiş olduğum botlardan hangisini istiyorsanız (bence hepsini kurun bulunsun link olmadan açılmıyor çünkü) tıklayınca bir chat kanalı gibi açılıyor karşınıza, dilinizi soruyor, Türkçe olmadığı için İngilizce seçiyoruz.
    (https://i.hizliresim.com/Az2m6X.jpg ) Buradan sonra sadece ekranda karşınıza çıkan hazır butonlara tıklayarak tüm işlemlerinizi gerçekleştirebiliyorsunuz.

    DEPOSIT: Öncelikle kullanmamız gereken buton budur. Tıklama sonrası size 24 saat boyunca ve sadece bir işlem için geçerli olmak üzere bir cüzdan adresi veriyor. Buraya minimum tutar veya daha fazlasını istediğiniz kadar gönderim yapıyorsunuz. Birkaç saat içinde bota yansıma izleniyor.https://i.hizliresim.com/4zmgqQ.jpg

    BALANCE: Yatırımınız sisteme yansıdığı andan itibaren her 6 saate bir azar azar bakiyenizin artışını izleyebiliyorsunuz. Üstüne tıkladığınızda toplam yatırım miktarınızı ve kazanç miktarınızı gösteriyor. 99 günlük kontratlarınızı görebiliyorsunuz.https://i.hizliresim.com/0zVqNW.jpg

    REINVEST: Bu buton da kendini anlatıyor aslında. Bakiyenizde minumum yatırma tutarına ulaştığınızda isterseniz tekrar yatırım yapabiliyorsunuz.https://i.hizliresim.com/OD2q95.jpg

    HISTORY: Hesabınıza yatırdıklarınızı ve kazançlarınızı buradan izleyebiliyorsunuz. https://i.hizliresim.com/dBj5ZL.jpg

    WITHDRAW: Parayı çekmek için buraya ilk kez tıkladığınızda size parayı çekeceğiniz adresi soruyor. Direk ilk cevap olarak adresini yazıp yollayınca kaydediyor. Bir kez daha butona basınca adresinizi doğru girip girmediğinizi kontrol edebilirsiniz. Orada /out yazan yere tıklayınca çekiminizi gerçekleştirebilirsiniz. Sadece minimum yatırma tutarı kadar minimum çekim yapabileceğinizi unutmayın (eth için 0.03, ltc için 0.01 gibi).https://i.hizliresim.com/JDLYkB.jpg

    MY TEAM: İsterseniz arkadaşlarınıza referans olmanız ve referanslarınızı takip etmeniz için kullanabilirsiniz.

    HELP: Genel bilgi ve yardım için tıklayabilirsiniz.
    Sitenin linki:https://icenter.co/
    Telegramda gönüllü destek ekibi aktif çalışıyor. İlk başlarda sorularım oldu hızla yanıtladırlar. Şu an için İngilizce kanalında 5000’den fazla kullanıcı var.

    Reinvesting ile kazanılabileceğimiz miktarları da hesapladım. Diyelim ki her gün reinvest yapabilecek miktarda yatırım yapmış olalım (mesela eth için 2,2- ltc için 7,2- fakat hesaplamaların kolay olması açısından 100 TL yatırdık diyelim, ethereum fiyatı sabit kalsın, herhangi bir referans veya özel bir bonus olmasın) Bu hesaplamalar nokta atışı olmasa da size compounding hakkında fikir verecektir.
    Senaryolar (Her 100 TL yatırım için):
    -100 gün tam reinvest, 101-200 gün arası her gün çekim: 254 TL geri alım
    -120 gün tam reinvest, 121-220 gün arası her gün çekim: 289 TL geri alım
    -150 gün tam reinvest, 151-250 gün arası her gün çekim: 355 TL geri alım
    -180 gün tam reinvest, 181-280 gün arası her gün çekim: 438 TL geri alım
    -200 gün tam reinvest, 201-300 gün arası her gün çekim: 503 TL geri alım
    -230 gün tam reinvest, 231-330 gün arası her gün çekim: 619 TL geri alım
    -265 gün tam reinvest, 266-365 gün arası her gün çekim: 788 TL geri alım
    -300 gün tam reinvest, 301-400 gün arası her gün çekim: 1004 TL geri alım


    Kendimden örnek vereyim. (https://i.hizliresim.com/2ayAzq.jpg ) Ben sisteme parça parça 2.4 eth yatırdım. İlk yatırımım 0.1’i 21 gün önce yatırmışım. Her gün Reinvest ederek toplam yatırımımı 3.112 eth’a çıkarmışım, fakat bu henüz sistemde olduğundan şu andan itibaren sistemden çıksam, en yeni kontratımın bitişi olan 99 gün sonra 4,31 eth sahibi olacağım. Yaklaşık yüzde 80 kâr demektir.

    NOT: Yazdıklarım bir yatırım tavsiyesi olmayıp, kendi araştırmalarım, hesaplamalarım ve deneyimlerim sonucu derlediklerimdir.
    - Yatırım düşününler temasa geçebilir.







  • 100 gün sonra kazık yememiş olursan gel
    şimdi bas git la
  • Ödeme denemesi yaptım. Hızlıca çalıştı:
    https://i.hizliresim.com/AzgQNQ.jpg
    https://i.hizliresim.com/0zLjgV.jpg
  • Ek bilgilendirme facebook sayfası:https://www.facebook.com/ICenterTR/
  • Arkadaşlar, 1. yıl kutlaması kapsamında pazartesi akşamına kadar tüm botların günlük geri dönüşünü yüzde 3 yaptılar. Bu fırsatı kaçırmayın derim.
  • Tekrar merhaba, iCenter tam hız çalışmaya devam ediyor. 13 ay oldu. 4. bot olarak Bitcoincash botu eklediler. Bu botta 99 gün süreyle günlük %1.5 geri ödeme yapıyorlar. Eth veya ltc botta olan 1.38 kat yerine 1.48 kat geri alım söz konusu. Yeni başlangıç promosyonu olarak 8 Ağustosa kadar %3 geri ödeme yapacaklar. Bu fırsatı kaçırmayın!
    BCH botu katılmak için:https://tinyurl.com/icenterbch

    --Düzeltme: Tüm botların kârı 8 Ağustos'a kadar 2 kat yapıldı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtuk -- 7 Ağustos 2018; 8:57:58 >
  • Arkadaşlar iCenter üzerindeki yatırımlarım hakkında güncelleme yapmak istedim. iCenter LTC botunu 59 gündür, ETH botunu ise 82 gündür kullanmaktayım. En başta 7.3 LTC, 2.4 ETH yatırım yapmıştım.

    Bu süreç zarfında birkaç kez nakit ihtiyacım olduğu için 0,9 ETH, 2.1 LTC geri çektim. Çekimlerin hiçbirinde sorun yaşamadım, 5 dakikadan kısa sürdü. Kalan miktarlar ile reinvest yaparak yatırımı büyütmeye devam ettim. Referans gelirim sadece 0.2 LTC ve 0.01 ETH oldu. Yâni kârımı referanslara borçlu değilim.

    Son durumuma bakacak olursak, sistemde 6.71 ETH, 15.7 LTC oldu (ekran resmi en altta). Bu demek oluyor ki, eğer bugün reinvest yapmayı keser de her gün çekim yaparsam, en yeni kontratın bitişin olan 99 gün sonuna geldiğimde 6.71x1,386 yani 9.3 ETH, 15.7x1.386 yani 21.7 LTC sahibi olacağım. 2.4 ETH 9.3 olacak, 7.3 LTC ise 21.7 olacak!

    Bunlara ilaveten geçen ay düzenledikleri kampanyada icenter için youtube videosu hazırlayana 50 dolar karşılığı BTC’yi bota yatırıyorlardı, ona da katıldım ve BTC’mi sorunsuz aldım. O da 120 günün sonunda 71 dolar eder. İlaveten hemen her ay botların kazancında birkaç günlük artış yapıyorlar, bu durumda kârınız bu hesaplamalardan da fazla olabiliyor.

    Daha önce başka siteler tarafından dolandırıldım, keşke Aralık ayında keşfedip girseydim diyorum. Siz de aynı hatayı yapmayın, bir deneyin derim.
    Mesaj atarsanız, kâr hesaplamalarınızda yardımcı olurum.

    Eth bot görüntüm:https://imgur.com/oSDhRe6
    Ltc bot görüntüm:https://imgur.com/UCTWfho




  • Kafayı yemiş olan buyursun denesin,

    solucanbank, kuşumbank falan onlarla kombolasın hatta
  • Tekrar merhaba

    Aylık iCenter deneyimim hakkında güncelleme yapma vaktim geldi. Görüldüğü üzere tartışma ortamına girmeden sadece deneyimlerimi aktarıyorum. Yatırım tavsiyesi değildir. Bilgi, yardım, ne kadar geri dönüş olur hesaplama isteyenler özel mesaj atabilirler.

    Öncelikle belirtmek isterim ki 11 Eylül itibariyle, yatırdığım tüm kriptoparamı geri çekmiş bulunmaktayım. Birazdan ayrıntıya gireceğim. LTC botunu 95 gün, ETH botunu 118 gündür kullanıyorum. Her iki botta da çoğunlukla reinvest yaptım ancak ihtiyacım oldukça da çekim yaptım.

    -ETH botu: 118 gün önce 2.4 ETH yatırdım. Sonuç: 2.45 ETH çektim, botta 5.46 aktif ETH mevcut. Bu demek oluyor ki, reinvesti durdurup kalanı kontrat bitimine kadar çekersem en sonda 7.5 ETH daha almış olacağım.

    -LTC botu: 95 gün önce 7.3 LTC yatırdım. Sonuç: 7.9 LTC çektim, aktif 20.5 LTC kaldı. Sonuçta 28 LTC edecek.

    Sonuç olarak iCenter’a yatırım yaptığım için oldukça memnunum. 14 aydır çalışıyorlar ve en az 5 yıllık planlarını var. Yatırdığımı da aldım kafam rahat. Artık sadece kâr edeceğim. Özetle, dolandırılmadım…




  • murtuk M kullanıcısına yanıt
    Hocam sizi cloud minning konularindan tanıyorum.

    İcenter dedidiginiz bu olayın, cloud minning den farkı nedir.



    Bana farksız geldi...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maestro26 kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,

    iCenter kendi iddialarına göre, sizden aldığı parayı 20'den fazla yerde değerlendirip size ettikleri kardan pay dağıtıyorlar. Bunlar arasında cloudmining, borsalarda trade, forex, getirisi yüksek projelere yatırım vs gibi çeşitli yerler mevcut. Birinin karı, diğerinin zararını karşılayabiliyormuş.

    Cloudmining'e kaptırdığım param oldu haklısınız. Keşke öngörüp o zamanlar paramı iCenter'a yatırsaymışım diyorum sadece.

    Sonuçta burada ben aylık olarak kendi deneyimimi paylaşıyorum sizlerle. Coin bazında artış sağlayan bir sistem bu. İster bekletilir ister satılır. Ponzi mi kesin bilemem ama 14. ayını geçmiş olan bir sistemde, 4. ayda sistemdeki paramı katlayıp hatta yatırdığımdan fazlasını geri alınca, benim gözümde bu ihtimal giderek azalıyor. Katılıp katılmamak herkesin kendi insiyatifindedir. Yatırım tavsiyesi değildir. Bilgi almak isteyene yardımcı olurum sadece.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.