Şimdi Ara

Kripto para dünyasında yeni kriz: Satan satana (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
7.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • "Benim gibi düşünmeyen aptaldır" zihniyetinde biri geldi. Bizim burda durmamız doğru olmaz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük Borsaların, büyük oldukları için aynı zamanda güvenilir olduğunu sanıyoruz. Ama yanılıyoruz. Güvenli olmakla alakalı bizi temin edecek hiçbir bilgi paylaşmıyorlar. Üstelik müşteri fonları ile başka yerlerde yatırım yapıyorlar. Bu yetkiyi onlara kim veriyor? 3AC gibi capital firmalarını batışa götüren şey yine bu idi. Luna nın Ust için verdiği %20 faizin cazibesine kapılıp yatırımcısının fonlarını iç ettiler.

    Ftx de yaşanan likidite krizinin başka bir açıklaması olamaz. Sen müşterine parasını veremiyorsan bilançonu boşaltmışsın demektir.

    Bizim blokzincir mantalitesine sahip, güven unsurunu minimuma indiren bir borsacılık anlayışına ihtiyacımız var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juniperion -- 9 Kasım 2022; 10:27:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • juniperion kullanıcısına yanıt

    Arkadaşım bütün finans piyasaları için geçerli bu. Yüksek krediyle iş yapıyorlar. İşin büyük kısmı Derivatives ve kredi kısmında dönüyor. Spotu düşüren de o oluyor.

  • Bu tarz haberlerde hep ağlaklar doluşuyor yorumlara. Sizde aklınızı kullanın, sizde kazanın. Tutan mı var :D
  • arkasında bir devlet olmadığı için değerli zaten :D zamanla anlarsınız halkı kurtaracak başlıca şeyin kripto para olduğunu

  • 2,50 den ftt yakalayamadım ona yanıyorum Kripto para dünyasında yeni kriz: Satan satana 

    Luna çöktüğü gece başına beş adet sıfır aldığında dibe yakın aldım ben çok iyi kazandım. Riski göze alıp biraz tutsam x300 filan yapacaktım.

    Kriptoda para böyle kriz çöküşlerinde yaşanıyor. Genelde yapılan hata fiyat coştuğunda gaza gelip giriyorlar ve fiyat yukarıda iken yakalanıp sonra elinde patlayınca ağlıyorlar. Kripto çakılırken alınır, coştuğunda satılır.

    ftt sonunun luna gibi olacağını sanmıyorum ama piyasayı da böyle şeyler mahvediyor.

  • Niye satan satana solana 390 TL den aldım hala da satmadım şuan kar 24.000 TL...dipten almak bir sanattır tecrübe edinmeden para kazanmak zor...o yüzden yedire yedire yemeyi ogrenecek tepeden alan arkadaşlar malesef


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediklerin geç başlayıp zamanında bozamayanlar ve kazdığını sermayesi olmadığından elektriği ödemek maksadıyla sürekli bozanlar için geçerli. 2020 Ekim'in 160.000 TL'lik ekran kartı yatırımıyla 33 ETH yaptım arada dual coin'ler çıktı onları da bozmadan ETH'e çevirdim arada 3-5 arsa aldım sattım cryptovoxels'den vs.vs bir şekilde katladık, 2.000$'a yükseldiği an satsam bile sen hesapla. Ki uzun vadede çok daha yukarılar bekleniyor. Kartları da bugünün 110.000 TL'sine sattım aldığım zamanki dolar kuruna göre baya fark var ama ordan da kurtardık bişeyler onu da ETH yaptım. Benim gibiler çoktan aylar önceden bütün kartlarını sattı zaten doldurmuş 2 senesini masrafı/bakımı gelmiş başa dert açacak. Bir çok kişi voleyi vurdu buna ben de dahil. Burda ağlayanların/nefret kusanların çoğunun sebebi de bu treni kaçırmış olmak. Sende var bende yok misali. Al bi mendil.

  • gowlet kullanıcısına yanıt
    Solar powerbankler hikaye duvardaki prize elektrik şehir dışında sık gördüğümüz yüksek direklere asılı kablolarla atmosferdeki statik elektrik çekilerek geliyor.

    Kripto para dünyasında yeni kriz: Satan satana

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satosi'nin vizyonunu ne hale getirdiler. Kriptopara bu hale mi gelecekti. Geleneksel finansal yapılar hırsları yüzünden büyük riskler alıp insanların fonlarını batırıyordu. Merkez bankaları da onları kurtarmak için para basıyor ve insanların cebinden çalıyordu. Bu mekanizmanın aynısını kriptoya getirdiler. Luna sı, Ftx i hepsinin derdi sizi söğüşlemek. Geleneksel finansın zehirli enstrümanlarını kriptoya taşıyarak aslında bu mekanizmaların gerçek yüzünü gösterdiler. Gerçek hayatta bunları görmek onlarca yıl alıyordu ve bir şekilde üstü kapatılıyordu. Ama kriptoda daha hızlı ve ürünü kapatmak da mümkün değil.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AAaa kriptolar bitmiş mi öyle miymiş? Peki tamam...

  • juniperion kullanıcısına yanıt

    Çok haklısın arkadaşım ancak atladığımız bir konu var. Bunların neredeyse tamamı deneysel. Mesela algoritmik stabilleri denediler. Ciddi şekilde patladı. Mesela VeUSD var, Vechain stabil para. Bankada dolar karşılığı var direk. Aynısını çok sevmesem de Justin Sun yaptı. Luna, FTT gibi tokenlar, dolara endeksli değil, coin/tokena endeksli yaptı stabillerini. Fiyatlar düşmeye başlayınca, hepsi depegged oldu. Sistemi değiştirmek mümkün değil aslında. Para çoğaldıkça, olması gerektiği yere evriliyor. Klasik piyasaların evrildiği yere evrilmesi çok normal bence.

  • Düşüş olacak ki çıkış da olabilsin.


    Geleceğin sistemine balon patladı diye yorum atanların internete bağlanıp yazı yazabilmesi bir mucize. Bu kafayla yaşamak zor olmuyor mu?


    Yorumları okurken ülkemin yarınları için üzüldüm...

  • Mylevi M kullanıcısına yanıt

    =))) "muhtemelen" sözcüğüne sığdırdığın umutla gül geç sen aslan.


    Ben de sözcüklerimi coin parası ile aldığım pc den bitireyim.


    İyi günlerin olsun.

  • 63bin görüntülenme bu haber ne çok üretici varmış :))))

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CZ zaten bu işinde patronu sayılır :)

  • Beter olsunlar. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • “Sokaklarda kan varsa alım zamanı gelmiştir”.

    Kripto para piyasasında dip zamanları bundan önce de oldu bundan sonra da olacak. Her düşüşten sonra yükselişler de sert oldu. Dünyada hiçbir yatırım aracı yoktur ki sürekli fiyatı artsın.

    Sabırlı olmak ve beklemek bu işin olmazsa olmazı.

    Bu düşüş kimisi için kriz olarak görünürken pek çoğu için ise bir alım fırsatıdır.

    Ben de bir kripto yatırımcısı olarak risklerini bilerek bu piyasaya girdim. Azıcık gündemi takip eden yatırımcılar bilir ki, zaten konuşulan şey Bitcoin ‘in 14 binli rakamlara düşmeden tekrar yükselişe geçmeyeceği idi. Aslında şaşırtıcı olan, son 24 saatteki bu sert düşüş oldu. CZ yeni bir şeyler deniyor belli ki. Sabırla beklemeye ve alttan toplamaya devam..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimine göre düşüş, kimine göre alım fırsatı...


    FTX Ceo su Sam'in bir dolandırıcı olduğu ortaya çıktı gibi.

    Luna Ceo su DO Kwon da bir dolandırıcı zaten.


    Cz bunları temizliyor. Kripto sistemi kurumsallaşıyor yavaştan. Bu gereksizler temizlendikçe daha iyi olacaktır.


    Gelecek blockchain sistemi. Bu arada panik yapıp satanlar 2 haftaya herşeyin yerine geri geldiğini görecektir. Olan sizin mala olur panikle %50 ucuza satmadınız inşallah.

  • por favor kullanıcısına yanıt

    2,21 şu an


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.