Şimdi Ara

Kripto para borsasının yanlışlıkla 10 milyon dolar gönderdiği kadın ortadan kayboldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kripto para borsasının yanlışlıkla 10 milyon dolar gönderdiği kadın ortadan kayboldu



    Bugüne kadar iflas eden ve kullanıcılarını mağdur eden kripto para platformlarının haberini okurken bu hafta kullanıcısını zengin eden bir borsa haberi geldi. Crypto.com borsası yanlışlıkla 10 milyon doları bir kullanıcıya gönderdi.



    Yanlışlıkla zengin oldu



    Avusturalyalı Thevamanogari Manivel isimli kadın geçtiğimiz Aralık ayında Crypto.com borsasından 100$ çekim talimatı verdi. Ne var ki sistemde oluşan yanlışlık sonucu kadının banka hesabına 10.47 milyon dolar yatırıldı.



    Ayrıca Bkz.NFT trendi çöküşte, OpenSea hayalet şehre döndü



    Manivel hiç bir şey yokmuş gibi hayatına devam ederken bu parayı kardeşi dahil 6 akrabasına paylaştırdı. Ayrıca 1.35 milyon dolara görkemli bir ev satın alarak kardeşine hediye etti. Bu yanlışlık ancak bu ay anlaşılabildi.



    Crypto.com borsası yıllık muhasebesini yaparken kayıp olan 10 milyon doları fark etti. Sonrasında olayı Avusturalya yargısına taşıdı. Borsa parayı geri isterken yasal faiz olan 27 bin doları da talep ediyor.



    Henüz kadın ve 5 kişiye ulaşılabilmiş değil. Mahkeme kardeş Thilagavathy Gangadory’ne hediye edilen evin satılmasına karar verdi. Borsa davalılara ulaşılamadığı için faizin de kardeşten tahil edilmesini istiyor.




    Kaynak:https://nypost.com/2022/08/31/crypto-firm-accidentally-sent-10m-to-woman-who-used-it-buy-mansion







  • O parayla iyi avukat tutar ve birazda şanslıysa …………

  • O kadar parayı yanlışlıkla yollamışlar bide bunu aylar sonra fark etmişler inanılır gibi değil.

  • o para sonuçta direkt olarak şirketin kasasından çıkmıyor, yatırımcılardan çıkıyor. umarım bulurlar yoksa bu iş yatırımcılara yansır.

  • vurgunun adı hata olmuş. okadar sıfır ekleyip yanlışlık oldu demek biraz komik.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Boşuna bu işler. kaçış yok işte. birde ev falan almış... 20 sene sonra bile olsa düşerler peşine sonra uğraş dur.

  • Hadi borsa yanlışlıkla gönderdi banka demiyor mu aga bu nedir ?

    Şimdi biri bana yanlışlıkla 2 milyon dolarlık xrp gönderdi diyelim cüzdanıma. Bende sattım bankaya emir verdim. 2 milyon dolarım hesabıma geçti.

    Bankaların güvenlik sistemi yok mu ? Bu tarz olağanüstü durumlarda müşteriye ulaşmaları ve paraya bloke koyulması gerekmiyor mu teyit edilmesi için ?

  • Para kadinin degil ama ortada sirketin hatasi var. Calma yok dolandirma yok. birde utanmadan faiz istiyorlar. Kadin akilliysa sittin sene vermez o parayi. 5 gun sonra ortaya cikip harcadim parayi dese ne yapacaklar? En fazla bir kac yil yatarki ne sebeple bilemedim, sonra cikar akillica yer parayi.

    Bir akrabam bankada calisiyor, bunlara altin getiriyorlar (banka satin alip ihaleyle satiyor veya borc paraya tutuyor odemezse yine satiyor). Kontrol edip aliyorlar parasinida oduyorlar. Sonra sahte oldugu cikiyor. Fakat bir sey yapamiyorlar kendileri kontrol ettikleri icin. Ayni adamlar baska sehirde de yapmislar. Vs vs Demem o ki sirketin hatasi kullaniciyi baglamamali.

  • oha saçmalığa bak

  • Bana bu tarz haberler her zaman kripto para reklamı gibi geliyor. Hayalperest, belki bana da aynısı denk gelir diyecek insanları çekmek için çok iyi bir yöntem belki el altından herşey halledilmiştir bile. Sonuç olarak kripto paraları bir şekilde gündemde tutmaya çalışıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 Ay epey bir süre ve gönderilen para da dikkat çekecek seviyede birde bu bir borsa yani sadece bir banka işlem takibi yapmıyor. Haksız kazançtan dolayı kadın mağdur duruma düşüyor gibi geldi oradaki yasa nasıl işliyor bilemedim fakat, 6 ay beklenilmesi bu sürece sessiz kalındığını buna onay verildiği varsayılır. Haberde kadın ortadan kayboldu demişsiniz o ayrı bir garip ne oluyor be :D

  • O değilde parayı kardeşleriyle paylaştırması benim taktirimi kazandı, bizde olsa gram koklatmazlar paradan hatta böyle bir paranın varlığından bile haberder etmezler hhaha

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İsimlere bak... Hintli falan olmalı bunlar.

  • Biz yanlışlıkla cüzdanlarına aynı tutarı göndersek üstüne yatarlar ama.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cocainbar kullanıcısına yanıt

    Çatır, çatır bulur alırlar hocam. Harcadı da neye harcadı 10 milyon doları halk pazarında 10.000 kişiden bir şeyler alarak harcamadı ya? Yarım akıllı olduğu için kadın gitmiş ev almış, akrabalarına dağıtmış büyük ihtimal onlarda, ev - araba almıştır. Hemen çat, çat, çat hacizKripto para borsasının yanlışlıkla 10 milyon dolar gönderdiği kadın ortadan kayboldu 

  • İnsanda dürüstlük olacak.

    İnşallah misliyle geri alırlar. Sonuçta başkasının parasını utanmadan iç ediyorsun.

  • Soğuk cüzdan benzeri birşeye atsa kim dokunabilir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • por favor kullanıcısına yanıt
    Parayı hesabına yatıran kolay yoldan zengin olma hırsıyla sanal paralara yatırım yapan insanların buluştuğu kripto para borsası olunca ben öyle düşünemiyorum.
    Hatta Trdeki hiçbir yasal mevzuat teminat olmadan kurulup içi boşaltılan borsalara para kaptıranlara da kurban gözüyle bakamıyorum.
    Hatta hatta büyük konuşucam, tosuncuk gibi oturduğu yerden sanal inek alıp hayvancılık yaptığını sanan, ya da hesabınız terör örgütü tarafından ele geçirildi tüm paranızı bize verin diyenlere yem olan saflara da acıyamıyorum...

  • tahir40 kullanıcısına yanıt

    Gün gelir, bir aile büyüğünü son satırdaki gibi dolandırırlar. Onlara da böyle söyle.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.