Şimdi Ara

Kredi Kartları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • En avantajlı kredi kartı hangisidir?

    Merhaba arkadaşlar. Ben uzun zamandır seyahat için mil veren kredi kartlarını kullanan birisiyim. Pandemi öncesinde her yıl yaptığım alışverişlerden biriktirdiğim millerle yurt dışına çıkma şansı yakalayabiliyordum.En son 2019 yılında uzakdoğu için, 2700 tl bir bileti 270000 mille garanti bankasının shop&fly kartı ile almıştım.

    Son yıllarda paramızın aşırı değer kaybetmesinden ve enflasyon depreminden sonra herşeyde olduğu gibi uçak biletlerinin ücretleride beşe ,hatta THY nın 9- 10 ' a katlandı.

    Herşeyin fiyatı katlanırken banka kartlarından biriktirdiğimiz miller ile uçmak neredeyse imkansız hale geldi. Bu süreçte bankalar kendilerini güncelleyerek daha kolay ve daha fazla mil toplama imkanı sunmak bir yana tam tersine daha çok cimrileşerek daha önce verdikleri imkanı geri çekerek dahada cimrileştiler.

    Örneğin kullandığım kartlardan biri olan shop&fly kart, her harcamaya bir mil veriyorken bunu değiştirerek yarıya indirdi. Bunun üzerine tepki olarak kartlarımdan amerikan olanını kapattırdım. Asıl kartıda milleri harcadıktan sonra kapatmayı düşünüyorum. Kullandığım bir diğer kart olan Adiyos kart(yapı kredi) yıl içinde yaptığı kampanyalarla 700-800 mil ile uzakdoğu yada Amerikaya seyahat etme şansını yakalayabiliyorduk. Yapı kredi bankası Ağustos 2022 tarihinde kampanyalarından birini yaptı. Bende 3300 tl puan varken Maalesef bir uçak biletine yetmedi. Eskiden bu puanlarla en az 3 yada 4 defa en uzak mesafeye uçabiliyordum.Sonuç olarak Bankalar zamanın şartlarına göre kendilerini güncelleyeceklerine mil programında dahada geriye doğru gitmeye devam ediyorlar.

    Bu konuyu açmamın nedeni şu anda bir kart arayışına girmemdir. Her harcamaya mil biriktiren en uygun kartı araştırıyorum.Bu konuda arkadaşların tecrübelerini paylaşmalarını bekliyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReNeDrAg -- 2 Eylül 2022; 12:58:47 >







  • Sadece thy ise bilemem ama pegasus için ing kartlarına bakılabilir. Tecrübe değil ama bankayı incelerken görmüştüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çözüm buldunuz mu ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt

    Topladığım milleri daha çok uzakdoğu uçuşları için kullanan biriyim. Bu bölgeye maalesef pegasus uçamıyor. Bilgi için teşekkürler.

  • kıng365 kullanıcısına yanıt

    Henüz çözüm bulamadım. Vakıf bank iki yeni kart çıkarıyor. Platinum plus ve Platinum plus metal ..Uçak bileti aldığınızda biri 3 diğeri 4 ile çarpıyor milleri. İçinde bulunduğumuz şartlarda bu kartlar ilgimi çekti,ama şartları ağır... Beni aşıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReNeDrAg -- 5 Eylül 2022; 13:32:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.