Şimdi Ara

Kralliklar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • onu sen seçemiosun meraketemen gerek yok ama herkes yardım eder sana sonuçda hepimiz osmanlıyız geliboluda olursan yardımcı olurm keşanda doğarsan hepsini tanıorm sölerim onlar yardımcı olur
  • oyuna kayıt oldum bakalım ama napcaz fln bi bilgi versenz forumdan bişi anlamak zor cdn
  • Kayıt oldum. Keşandayım. Yardım lütfen (başlangıç hakkında)
  • Bende keşandayım Yeni başladım ama sizlere yardımcı olayım kardeşlerim İlk gün Camide Çalışıın biraz akçe ve 1 itibar puanı kazanırsınız itibar puanı önemli herhafta verme hakkınız oluyor

    isyan konusuna gelirsek eger burdan iyi şekilde organize olursak yönetimi ele geçirebiliriz , Kelle de gidebilir o kısmı anlayamadım nasıl kelle gidiyor arada isyancıları bastırıyolr cunku ...

    seviye bir olmanınz için belirli bir itibar puanı ve akçe gerekiyor ilk olarak yemek kısmında zorlanabilirsiniz ordanda ilk olarak size verilen 2 somun ekmekten birini yiyin

    Oyundaki Nickimde Trade , Keşandayım Burdan veya oyundan Sorularınız için msj ataın ben size yardımcı olurum
  • oyunun forumndan alıntı yapıorm

    Seviye 0 için tavsiyeler

    Bu yazının amacı Rönesanskrallıkları'na yeni başlamş oyunculara neler yapmaları gerektiğini, neleri yapmamaları gerektiği üzerine önemli tavsiyelerde bulunmaktır.

    Seviye 0 iken tek amacınız toprak sahibi olmaktır. (yani seviye 1 olmak)

    Seviye 1 olmanın avantajları şunlardır:
    - aldığınız tarla sayesinde atrık daha fazla para kazanmaya başlarsınız.
    - siyasete katılabilirsiniz (seçme ve seçilme hakkına sahip olursunuz)
    - seviye 2 olmak için (bir atölye sahibi olmak için) tabi ki öncelikle seviye 1 olmalısınız.

    Bir seviye 0 nasıl para kazanır?

    1- En kolay para kazanma yolu madenlerde çalışmaktır. Bunu yapmak için "Eyalet" e gidiniz, sol alt köşedeki yuvarlak içindeki madene tıklayınız, ve son olarak açılan pencerede maden resmi üzerine tıklayınız. Kazanacağınız ücret 16 akçe civarında olacaktır, ancak bunun 8 i bir sonraki gün, diğer 8 i ise pazar günü hesabınıza eklenecektir. Diğer para kazanma yöntemlerini aşağıda anlattki; fakat seviye 0 lar için önerdiğimiz para kazanma şekli madenlerde çalışmaktır.

    Dikkat: bir kere tıkladıktan sonra işinizi değiştirmeniz mümkün değildir.

    2- Diğer bir para kazanma yolu ise başka bir oyuncu için çalışmaktır. Bazı özelliklere sahip olmanız istenebilir, ama her iş için bu zorunluluk yoktur.

    Başkası için çalışmak istiyorsanız, "Belediye Binası" üzerine tıklayınız ve "iş duyuruları" kısmına gidiniz. Bu bölümde diğer oyuncuların o gün için verdikleri iş ilanlarını göreceksiniz. Herhangi bir iş ilanı altındaki "Ayrıntılar" tuşuna bastığınızda, iş için uygun olup olmadığınızı görebilir ve baş vurabilirsiniz. Ancak, şunu unutmayın ki başka oyuncularda aynı işe başvurmuş olabilirler, ve karizma puanı en yüksek olan oyuncu o işi alacaktır. İşe kabul edilip edilmediğiniz bir kaç dakika içinde size bilditilecektir.

    3- Cami için çalışarak da para kazanabilirsiniz; ancak ücreti çok cüzidir, 5 akçe kadardır. Ancak camide çalışmanın bir başka kazancı da size aynı zamanda 1 itibar puanı da kazandırmasıdır.

    Camide çalışmak istereseniz: ana sayfadki "Cami" resmine tıklayıp, açılan pencerede "Cami için çalış" a tıklayabilirsiniz.

    4- Bir başka para kazanma yöntemi ise kasaba veya eyalet kolluk güçlerine günlük olarak katılmaktır. Ücretler 15-16 akçe civarındadır. Ancak hergün kısıtlı sayıda yer olduğunu unutmayınız.

    Yapmanız gereken, "Belediye Binası'na" gidip daha sonra "Aseslere Katıl" a tıklamaktır. Eyalet kolluk güçlerine katılmak için ise "Eyalete" gidin ve "Kışlalara" giriniz, oradan kasaba güçlerine katılabilirsiniz.

    5- Son olarak diğer bir para kazanma yolu ise kasabanız hangisine sahip ise kasabanızdaki "Orman," "Meyve Bahçesi," veya "Göl" de çalışmaktır.

    meyve bahçesi ve gölde: sahip olduğunuz %'yi çalışarak arttırabilirsiniz, bu %100 olduğunda bir meyve veya balığa sahip olacaksınız. bunları kasaba pazarında satabailirsiniz. Size tavsiyem bu malları satışa koymadan önce pazarda aynı malların hangi fiyata satıldığına bakınız, ve daha sonra diğerlerine göre daha uv-cuz bir fiyata pazara koyarsanız malınız hemen satılır.

    ormanda ise zaten çalışma sonrasında ne kadar odun toplamış olacağınız yan tarafta yazmaktadır

    bu çalışma yerlerini kasaba haritasının sağ üst köşesinde göreceksiniz.
    bu yerlerede çalışarak aldığınız ürün miktarını, kuvvet ve zeka puanlarınızı yükselterek arttırabilirsiniz.

    Bir seviye 0 nasıl karnını doyurabilir?

    Her oyuncu bir gün için 2 açlık puanını(AP) doyurmak zorundadır.

    Mısır 1 AP
    Ekmek 2 AP
    Balık 2 AP + 2 Zeka Puanı
    Meyve, Sebze 1 AP + 1 Karizma Puanı
    Et 2 AP + 2 Kuvvet Puanı

    - Çeşitli yollardan yemek yiyebilirsiniz:

    1- Pazar: Kasaba haritası üzerindeki "Pazar" a giderseniz en üstte iki adet seçenek göreceksiniz, biri "Belediyenin sattığı" diğeri ise "Kişilerin sattığı." Bu iki pazar birbirlerinden farklıdır ve aradığınız mal için ikisine da bakmanızı tavsiye ederim.

    Pazara gittikten sonra bir seviye 0 olarak almanız gerekenler bir günlük yemek için ya 2 adet mısır ya da 1 adet ekmek olacaktır. Bu mallar 10 dakika içerisinde "Ev" kısmındaki "Envanter" içinde olacaktır. Bu malların yanıdaki kullan tuşuna basarak onları tüketebilirsiniz ve açlığınızı giderebirsiniz.

    2- Meyhane: Meyhanede yemek yemeniz mümkündür. Kasaba haritası üzerindeki meyhaneye gidiniz, oradan girmek istediğiniz meyhaneye giriniz. Ve yukarıdaki tuşlardan yemek sipariş edebilirsiniz. Ancak sadece ekmek veya mısır sipariş ediniz, diğer yemeklere ileriki seviyelerde ihtiyaç duyacaksınız.

    Seviye 1'e nasıl geçilir?

    Yukarıda da söylediğimiz gibi seviye 0 bir oyuncunun tek amacı seviye 1 olmaktır. Ve bunu yapmak için yeni bir oyuncunun şunlara ihtiyacı vardır:

    90 Akçe
    5 İtibar Puanı

    Peki bunlar en kısa yoldan nasıl kazanılır?

    Her gün ekmek ve mısırdan başka hiçbir şey satın almayın ve yemeyin. Zaten oyuna başladığınızda 2 adet ekmeğiniz olacak ve bunlar sizi 2 gün doyurmaya yeter.

    Hergün mutlaka bir işte çalışınız. Ve size para kazanmak için önerdiğimiz iş madenlerde çalışmanızdır.

    5 itibar puanına sahip olmalısınız. Bunlardan 3 tanesini diğer oyunculardan almanız mümkündür. Tek yapmanız gereken meyhanelerde rastladığınız insanlardan rica etmektir, emin olun ki sizle paylaşacaklardır. Diğer 2 itibar puanını ise camide çalışarak kazanmak zorundasınız. Yani en az iki defa camide çalışmalısınız.

    size şöyle bir yol önerebiliriz:

    1.gün camide çalış + 1 ekmek ye = 55 akçe ve 1 itibar puanı(İP)
    2.gün camide çalış + 1 ekmek ye= 60 akçe ve 2 İP
    3.gün madende çalış + bir şey yeme = 65 akçe + 8 akçe
    4.gün madende çalış + 1 ekmek veya 2 mısır ye= 73 akçe + 16 akçe
    5. gün madende çalış + 1 ekmek veya 2 mısır ye= 81 akçe + 24 akçe= 105 akçe

    görmüş olduğunuz gib 5 gün gibi kısa bir sürede seviye 1 için gerekli parayı toplayabilirsiniz, ek olarak 3 İP için diğer insanlardan istemeniz gerekmektedir. Benim size tavsiyem gerekli parayı toplar toplamaz seviye atlamamanızdır. Bence toplan paranızı 130 akçeye çıkardıktan sonra seviye atlayınız.

    seviye atlamanız için gereken şey, "eyalete" gidip "başkatip" ile görüşmenizdir, kendisi size seviye 1 için istediğiniz tarla veya çiftliği soracaktır ve bir gün sonra seviye 1 olacaksınız.

    seçebileceğiniz tarla veya çiftlikler şunlardır: buğday, mısır, sebze, koyun, manda ve sığır. hangisini seçmeniz gerektiğini belediye resinin belediye binasındaki ilanından öğrenebilrsiniz. eğer ilanda bulamadıysanız, belediye reisine tavsiyesi için mesaj atınız.




  • @qlas

    Son mesajındaki yazdıklarını okudum. çok yararı dokundu
  • valla ne mutlu bana arkdaşla parti kurup yönetimi yasal yollardan ele geçirmeyi düşünüorz bizde bu arada
  • qlas seviyen kaç ?
  • seviye 1 geliboludayım oyundaki adım devrim
  • bende keşandayım mısır tarlası var onlarla ugrasıyorum biraz daha ilerleyim tarlayı satıp geliboluya tasıncam
  • Berbat.
  • arklar bn üye olamıom üyelik sayfasi bembeyaz hiçbi yazı yok
  • qlas oyunu senmi kurdun yafff+çok kalaba bişi anlamadım kalede çalışıon dio bişi yapammıom çok iğrenç konseyim bile buna 1000 basar bu tutmaz çok kalabalık oyun karışık öyle karışıkkı internet kaldırmıyor neredeyse...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoderWriter -- 28 Ekim 2007; 15:41:38 >
  • BeN sEviye 2 yim.. 135 itbr puanım var.fIRINCIYIM.Mısır,Buğday Yetiştiririm.Ayriyeten.Savcıyım.
  • çok karışık yaa versem benim ıd şifremi oynarmısın birass
  • oooo cok süper kasarım.
  • yha elbise nereden giyiyoruz bide itibar puanı bide ben cami imamı olmak istiom nasıl olcam
  • arkadaşlar kayıt olurken üvey baba kısmına mtmitattt yazarsanız çok sevinirim çünkü seviye 0 ım
  • bende dedeağaçtayım seviye 1im buğday ve sebze tarlam var nickim gzmklc 4 tane güven puanına ihtiyacım var verirseniz çok sevinirim.
  • bence bi süre sonra çok sıkıyor..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.