Şimdi Ara

Kralbanko - Tahmin ve Tüyo Paylaşım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kralbanko.com ile günlük ücretli ve ücretsiz tüyolara ulaşabilirsiniz. Bunun yanında; spor toto tahminleri, blog yazıları ve spor haberleri okuyabilirsiniz. Günlük iddaa bülteni ve canlı maç sonuçları ile kuponlarını kontrol edebilirsiniz.

    Ücretsiz üyelik oluşturarak, günlük verilen iddaa tahmin ve analizlerine ulaşabilirsiniz. İddaa Tahminleri

    Daya yüksek oranlar ve daha çok kupon için ise üyelik paketlerinden birini seçip daha fazla imkanlardan faydalanabilirsiniz.

    İlk amacımız tüm üyelerimize ücretsiz tahminlerimiz ile kazandırmaktır. Üyelik paketi alımı zorunlu değildir. Yani web sitemiz güven temelli bir tahmin platformudur.

    Kralbanko şikayet ve kullanıcı yorumları konusunda çok iyi durumdadır. Kralbanko üyeleri sitemizden %99 oranında memnundur. Tüm iddaa severlerin sitemize ücretsiz kayıt olmalarını rica ederim. Kralbanko

    Kralbanko - Tahmin ve Tüyo Paylaşım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedatbayraktar -- 8 Aralık 2019; 21:10:39 >







  • Öneriniz üzere kayıt oldum ve 2 gündür verilen ücretsiz maçları takip ettim. Ufak da bir kupon yaptım. 2 günde 6 maç paylaşımı yapıldı ve hepsi tuttu. Oranları çok yüksek değil ama önemli olan niyet. Sitenin asıl niyeti şu anladığım kadarıyla. Ücretsiz verdiğimiz maçların tuttuğunu gördün, şimdi daha çok maç için ücretli üyelik alabilirsiniz. Bir iddaa sever olarak parayla almayı sevmesem de verilen parayı hak edeceklerine inanıyorum. Zira adamlar hayrına paylaşmıyor tabiki maddi bir karşılık isteyecekler? Ama geçmişteki kötü tecrübelerimden dolayı da korkmuyor değilim. Ben yine de biraz daha takip edip emin olmaya çalışacağım.

    Kralbanko şikayet olarak ise, sitenin mobil uygulamasının olmaması büyük bir eksi. Kralbanko kullanıcı yorumları ise gayet iyi.

    Paylaşım için teşekkürler.
  • İnternette gezerken rastgeldim de bir yorum atıp kaçayım dedim. Kralbanko benim 2 aydır üye olduğum ve düzenli olarak kuponlarını oynadığım bir sitedir. Başarı oranı %80 in üzerinde olduğunu söyleyebilirim. Ha bir anda zengin olayı düşüyorsanız boşa üye olmayın derim. Ama yavaş yavaş kasamı katlayım kazanayım derseniz doğru adres. Zaten üyelik ücretleri fazla değil ki, 200 tl ye 1 ay da 60 kupon veriyorlar. Piyasada gezen dolandırıcılarla karşılaştırdığınızda kralbanko'nun gayet kaliteli bir site olduğunu söyleyebilirim. Kısaca banko maçlar bulabileceğiniz bir tüyo sitesi.
  • Ben de internetten bir araştırma yaptım. Haklarında kötü veya olumsuz yorum yok. Kralbanko hakkında genelde iyi yorumlar var. Kaç yıldır iddaa oynarım, kaç kere kupon aldım üyelik aldım farklı yerlerden. Ama bu kadar olumlu yorumu görmedim açıkcası. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaları çok mantıklı yoksa piyasadan silinirler. Bugün yarın bende üyelik alacağım. Aldıktan sonra yorumlarımı size de yazacağım.




  • Benim de bildiğim kaliteli tahmin sitelerinden biridir. Hatta hayatımda yalanı dolanı olmayan tek tahmin sitesi diyebilirim. Çünkü adamlar zengin etmeyi, büyük oranlar ile kazandırmayı vaad etmiyor. Adam gibi analizlerini yapıp az oranlı ama hergün kazanabileceğin tarzda kuponlar veriyorlar. Bu da senin kasanı katlamanı sağlıyor. İnstagramdaki dolandırıcılardan bıktıysanız kralbanko doğru adres.
  • İddaa tahminleri konusunda paylaşımlar yapan, spor toto tahminleri veren ve iddaa ile alakalı bilgi makaleleri yayınlayan bir tüyo sitesidir. Kralbanko şikayetlerine göz attığımda hiçbirşey göremedim ki bu da kralbanko'nun temiz bir site olduğunun kanıtlarından biridir. Bunlara güvenerek üye oldum ve süper üyelik satın aldım. Günlük 4 kupon verilmekte ve başarı oranı hayli yüksek diyebilirim. Sonuca gelirsek, kaliteli ve önerebileceğim bir platform...
  • Arkadaşlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ranistorya01 -- 25 Ocak 2020; 15:28:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.