Şimdi Ara

Kpss'ye nereden nasıl başlamalıyım lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese merhaba. uzun zamandır dusunuyorum sizden yardım almanın iyi olacağını dusundum.

    tecrübeli arkadaşlar da yanıtlarsa çok sevinirim.

    Arkadaşlar onlisansdan 2 ay dersaneye giderek 2014 önlisans kpssden 71 puan aldım ve dershaneden hiç ama hiç memnun değildim. Konuyu anlatamayan bircok ogretmen vardı ve 2 ay kaldıgı ıcın sıkısık bi sekılde ders aldım. Suan mezunum ve 85 puan gibi bir puana ulaşmaya ihtiyacım var. Atanmam için şart ve bu puanı almak zorundayım. Önlisans kpss ye ne zaman çalışmaya başlamalıyım ve dershaneye gitmesem kendim nasıl hazırlanabilirim ? dershaneye gitmeli miyim ? matematik konusunda temelden eksiğim var.

    yardımcı olacak arkadaşlarıma minnettarım.



  • Matematiği kendi başına öğrenmek zor. Dershane öneririm. Yapabileceğin basit konulara yoğunlaşman gerek. Tüm matı yapmak istiyorum dersen diğer derslere vakit ayıramazsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Al-Yeleli Arslan

    Matematiği kendi başına öğrenmek zor. Dershane öneririm. Yapabileceğin basit konulara yoğunlaşman gerek. Tüm matı yapmak istiyorum dersen diğer derslere vakit ayıramazsın.

    85 puana ihtiyacım var. Matematik de yapmam şart gözüküyor. Şuan matematikte az da olsa işlem yapıyorum fakat bi yerde takiliyorum devamı gelmiyor. Sozel derslere kendim hazirlanabilirim ama matematiğin kolayı yok mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kpss dogan hoca dvd setini almani oneririm en ucuz yolu bu. 2 ya da 3 ozel ders parasina tum sene matematik konularini iceren dvd seti alacaksin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.