Şimdi Ara

KPSS TERCİH VE ÜNİVERSİTE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar size 1 sorum olacaktı malumunuz bugün itibari ile 1 temmuza kadar kpss tercihleri var.Geçtiğimiz sene 2014 de girmiştim kpss ye.Lisedeydim o zaman ortaöğretimden girdim ve yeni mezun oldum.Ygs ve lys girdim ygs ve lys den tercih yapıcam.Şimdi mevzu şu kpss den tercih yaparsam ve tutarsa,üniversite de tutarsa ne olacak bu durum ? Okuldaki hocam kpss tercih yap üni tutarsa olduğun ile atarlar seni demişti bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok iyi olur şimdiden teşekkürler



  • Öncelikle kimse seni üniversitenin olduğu ile direk atamaz. Tercihini yaparsın, farklı bir ile yerleşirsen işe başlarsın. Çalışmaya başladıktan sonra eğitimini gerekçe göstererek tayin istersin. Okuduğun ilde de kadroda açık varsa seni tayin ederler. Tabi bu süreç öyle 2-3 günde hallolabilecek bişey değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ayyaş Pilot

    Öncelikle kimse seni üniversitenin olduğu ile direk atamaz. Tercihini yaparsın, farklı bir ile yerleşirsen işe başlarsın. Çalışmaya başladıktan sonra eğitimini gerekçe göstererek tayin istersin. Okuduğun ilde de kadroda açık varsa seni tayin ederler. Tabi bu süreç öyle 2-3 günde hallolabilecek bişey değil.

    Bende bu sene dgs(26 temmuz)ye girecem.
    Şimdi atanırsam, dgs ile de üniversiteye yerleşirsem ne yaparım diye düşündüm.

    Önce okula kayıt yapar sonra dondurur. Gider kpss ile yerleştigim yerde çalışır sonrada tayin isterim diye düşündüm başka alternatifim var mı sizce ?

    *Tayin istemek için ne kadar süre çalışmam lazım.
    *Süreç 2-3 günde hallolmaz demişsiniz kaç ayda yada yılda hallollul ortalama, bu süreçte ne yapmalıyız




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.