Şimdi Ara

Kpss başvuruları için ösym büroları hafta sonu açık olacak mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar 2 sorum var.
    1-Kpss başvuruları için ösym büroları hafta sonu açık olacak mı ?
    2-Ben önceden kpss ye girdiğim için internetten başvuru yapmayı düşünüyodum.Fakat şimdi mezun oldugum için eğitim bilgilerinde değişiklik oldu ve bunun için başvuru merkezine gidip mi başvurumu yapmam lazım ? Gitmem gerekti diyelim resmim güncel olduğu için resim çekillmeme gerek yok.Bu yüzden gerekli belgeleri kardeşime versem o benim adıma başvuruda bulunabiliryor mu ?



  • 1-hayir acik degil
    2-resim cekinmene gerek yok aday bilgilerindeki resmin muhtemelen 2015 ya da 2016'ya kadar gecerlidir. Egitim bilgilerin degistigine gore lisans mezunu isen diploma asli fotokopisi ve basvuru formu ile osym temsilciigine gidip bilgileri guncelletiyorsun. Kardesin senin yerine giderse hem kabul etme hem de etmeme durumu var.soyle kabul eder adam resme bakip kardesinin senin yerine basvurunu yaptigi gormez sadece basvuru alir imzalatir islemler gerceklesir.kardesin de hic bir sey soylemez.Ote yandan memur durumu farkederse kesinlikle basvuryu kabul etmez kim sinava girecekse bizzat gelsin basvurusu yapsin diye kardesini gonderir. Normalde basvuruyu senin yapman gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet resmin geçerlilik tarihi 17.10.2014.aslında biraz kardeşim bana benziyo işte çalışıyorum diye onu göndercektim ama olmadı anlaşılan iş başa düştü yine :) çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.