Şimdi Ara

KOYUNCU HAKKINDA GORUSLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bildiginiz gibi KONT u irdeledik.. sirada KOYUNCU var.. evet arkadaslar bildiklerimiz yazalim...herkes alirken ona gore dikkat etmiş olur



  • şu ses problemi için aramıştım... bana getirin bakalım eğer bizde çözemezsek hemen değiştirelim dediler tabi problemi halledince götürmedim...
  • Bebn 1501 almıştım bi adet. EKranda titremeler oluştu. Gönderdim bios update edip gönderdiler ben de arıza çıktığı için iade etmek istediğimi söyledim. İade almayız dediler.

    Sonra bilgisayarın içine müdehalede bulunulmadığını söylediler. Tabi bu arada 30 gün geçti. Bir yetkili ile görüşmem de isterse garanti zamazingosunu söküp garanti dışına çıkarabileceğini, yolu yokuşa sürmememi söyledi ya da tehdit diyelim.

    Bana gelen ürünün harddiskini sökmüşler, ama Allah büyük vidayı takmayı unutmuşlar. Ben de diğer parçaların açılıp açılmadığını bilemeyeceğimden iadesini istedim gene reddettiler. Bu sefer vidasız şekilde fotoğraflarını çektim ve Vatan(vatandan almıştım) yetkilerine alamayacağımı söyledim . Vatan yetkillerin vidanın sökük olduğunu teyit etmesinden sonra kavga gürültü ürünü iade aldılar.

    koyuncu ile çok kötü şeyler yaşadım.

    sikayetvar.com da 183976 nolu şiakeyeti aratırsanız daha detaylı bilgi alabilirsiniz




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.