Şimdi Ara

Köyüm gitti acil yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar Ocak ayından beri oynadığım oyunum dün akşam bir hatam yüzünden gitti. Telefon hafızasında yer kalmadığı için fotoğrafları bilgisayara aktardım. Uygulama indirecektim hafıza dolu diyor. İnternetten baktığım bir yöntemle uygulama verilerini sildim. Oyunumu açtığımda oyun sıfırdan başladı. En kötüsü ise oyunum bir hesaba bağlı değildi. Oyunumu tekrar açtığımda oyun sıfırlanmış. Fakat ilginç olan bir şey var. Kaybettiğim oyununun bildirimleri telefonuma geliyor bildirimi tıkladığımda yeni oyun açılıyor. Bunun hiç bir şekilde çözümü yok mudur? Yardımcı olursanız sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • uygulama verilerini silmekle gmail çıkışı yapılmaz. oyunu açtığı anda zaten o uyarı çıkardı verileri temizlersen gmail çıkış yapmaz. gmail zaten telefonda bulunuyordu oyunu açınca o uyarıyı vericekti ve köyüne girebilecekti gmaile bağlanmayan köy veri temizlenince silinir kardes gecmıs olsun supercell e mesaj atıp köy bilgilerini detaylı yazarsan belki kurtarma şansın olur iyi şanslar...
  • Köyüm kayıtlı değildi. Ama kaybolan köyümün bildirimleri nasıl oluyorsa geliyor bildirimi tıkladığımda yeni oyun açılıyor. Süpercell'e mesaj attım sorular sordular hepsini yanıtladım ama 2 gündür herhangi bir cevap gelmedi. Ne yapmalıyım bilen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Clash of Clans bildirimleri zamanlanmış şekilde çalışır.Yani şöyle: Diyelim okçu kulesini yükselttiniz.İnşaat süresi 12 saat diyelim.Siz bunu saat 07.00da bastıysanız 19.00da bildirim alırsınız oyundan.Hatta bazen yükseltmeyi taşla bitirdiğimizde daha sonra inşaat bitti diye bildirim gelir, bunun sebebi bildirimlerin zamanlamasıdır.Senin hesaba gelecek olursak Gmail girişi olmayan oyunlara yapacak bir şey yok.Senin ilerlemen uygulama verisine kaydediliyordu, sen de onu sildin.Geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar köyüm kayıtlı olmamasına rağmen geri geldi. Süpercell bir şifre verdi ve bu şifreyi girerek köyüm geri geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.