Şimdi Ara

- Köy Öğretmenlerine Yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İmkanı olan varsa ;

    http://www.koyogretmeni.com/

    ...



  • Kendi memleketimdeki hocaya mi msj yazdım inş. yardım toplamaya başladık...
  • Forum öğretmen kaynıyo. konuyu daha doğru bi saatte açsaydın(20~23saatleri arası) hit'i oldukça yüksek olurdu. artık yarına bi uplarsın.
  • Adıyaman(3) Ağrı(11) Aksaray(2) Ankara(1) Antalya(3) Artvin(1) Balıkesir(2) Batman(6) Bayburt(1) Bingöl(7) Bitlis(6) Çorum(1) Diyarbakır(5) Elazığ(1) Gaziantep(2) Hakkari(3) Hatay(1) Isparta(1) Kahramanmaraş(5) Kars(6) Kastamonu(1) Kayseri(1) Konya(1) Kütahya(1) Malatya(1) Mardin(7) Mersin(1) Muş(3) Ordu(1) Samsun(1) Sivas(1) Şanlıurfa(4) Şırnak(1) Tokat(2) Van(4) Yozgat(2)
    bu nedir? bazıları tag olsun diye filan koyuyo ama nedense bu olan siteleri hiç sememişimdir
  • UP
  • quote:

    Orjinalden alıntı: egomanyak.
    Adıyaman(3) Ağrı(11) Aksaray(2) Ankara(1) Antalya(3) Artvin(1) Balıkesir(2) Batman(6) Bayburt(1) Bingöl(7) Bitlis(6) Çorum(1) Diyarbakır(5) Elazığ(1) Gaziantep(2) Hakkari(3) Hatay(1) Isparta(1) Kahramanmaraş(5) Kars(6) Kastamonu(1) Kayseri(1) Konya(1) Kütahya(1) Malatya(1) Mardin(7) Mersin(1) Muş(3) Ordu(1) Samsun(1) Sivas(1) Şanlıurfa(4) Şırnak(1) Tokat(2) Van(4) Yozgat(2)
    bu nedir? bazıları tag olsun diye filan koyuyo ama nedense bu olan siteleri hiç sememişimdir

    Tasarıma bakacak olsamdım; ilk bannerdan başlayıp, 1-2 sayfa sitenin olumsuzluklarını sıralardım sanırım. (Tasarım-Grafik bölümünde)
    Basit olsa da pratiklik açısından o kadar kötü değil site, önemli olan da bu...

    Biz amaca hizmet edelim...

    Yardımseverlerden Alıntılar:

    quote:

    yardım
    merhaba mehmet bey ben üniversite öğrencisiyim ve size küçükte olsa yardım göndermek istiyorum.Ufak bir koli hazırladım içinde biraz giysi ve kırtasiye malzemeleri var.Tam adres yazarsanız en kısa zamanda size göndermek isterim.sevgiler


    quote:

    şanslı bir çocuktan çocukları seven öğretmene
    öğretmenim biz ankara\'da yaşıyoruz. Melek gibi ve çocuk delisi bir öğretmenim ve benim için herşeyi yapan bir ailem var. Sitenizi annem gösterdi.Ordaki arkadaşlarım öğretme konusunda şanslı olsalar da, maddi imkanlar bakımından şanssızlar. Bunun için geçen sene kullandığım kırtasiye malzemelerimi ve paylaşmak istediğim eşyalarımı öğrencilerinize gönderiyorum. Sizin öğrencilerinizinde yüzleri gülsün,üniversite sıralarında beraber okuyalım diye, bu vatana hep beraber faydalı olalım, bu kader değişsin diye...


    quote:

    Merhaba,
    Ben Ankara Grup Ofis\'te çalışıyorum. Siteyi ziyeret ettikten sonra çalışma arkadaşlarımla da paylaştım. Herkes evinden kitap, kırtasiye malzemesi getirdi. Bugün size kargo ile gönderiyorum. Elinize ulaştığında beni haberdar ederseniz çok sevinirim. İyi çalışmalar diliyorum.




  • quote:

    Anaokulundan sevgiler
    Merhaba,
    Biz Etimesgut-Ankara\'da yeni açılmış olan bir anaokuluyuz.Sosyal sorumluluk projemiz için araştırma yaparken sizlerden haberdar olduk.Velilerimizinde desteğini alarak,sizlerin aracılığı ile sevgili yavrularımıza katkı sağlamayı istiyoruz.Özellikle anasınıfınız için eksikleri iletirseniz seviniriz.
    Saygılarımızla.
    Sinan Kulaç


    quote:

    degerli öğretmenim
    merhaba hocam bende karslı bir ailenin çocuguyum..henuz ögrenciyim. ben glip gördüm doguyu orada ne güçlükler çekildiğine şahıt oldum ve an kısa zamanda elimizden geldiğince öğrencilerinize yardım edeceğiz..en kısa zaman içerisinde. öğrencilerinizi güneşli yarınlarım onları beklediğini söylemeyı hıçbır zaman unutmayın..hoşçakalın..


    quote:

    tebrikler
    senin gibi vatansever ve idealist öğretmenler olduktan sonra bu vatan bölünmeyecek bu bayrak gönderden inmeyecek çabalarından ve fedakarlığından dolayı seni kutlar başarılarının devamını dilerim...

    Karasu İlköğretim Okulu
    AĞRI


    quote:

    BURSA DORUK EĞİTİM DERSHANESİ
    Bursa Doruk Eğitim Dershanesi olarak okulunuz öğrencileri için yardım topladık sizlere ulaştırmak istiyoruz.İnternet sitesindeki telefon numarasından aradım ama ulaşamadım.İhtiyacınız olan yardımlar gönderilmek üzere bekliyor daha önce bana mail aymiştınız bazı bilgiler için tekrar irtibata geçelim lütfe saygilar çocuklarınızıda öpüyorum. UMUT GÜNDOĞDU(DERSHANE MÜDÜRÜ)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ß@HR -- 24 Nisan 2008; 19:12:14 >




  • yardım
    merhaba mehmet bey ben üniversite öğrencisiyim ve size küçükte olsa yardım göndermek istiyorum.Ufak bir koli hazırladım içinde biraz giysi ve kırtasiye malzemeleri var.Tam adres yazarsanız en kısa zamanda size göndermek isterim.sevgiler




    Bende bu arkadaş gibi yapıp bir koli hazırlayarak yardım eli uzatmak istiyorum. İstedimki bu eli DH olarak hep birlikte uzatalım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.