Şimdi Ara

Koxp kullanıcılarını rapor ederken....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün koxp kullanıcıları ile ilgili oldukça sert bir 'ticket' yollamıştım, gelen cevabı paylaşmak istedim.

    "..all witnessed acts should be posted in the Official Knight Online Forums in the Gameplay section under Bug Reports and Exploits. If you are going to report someone please provide specifics as server (i.e. Diez 2, Manes 3, etc) as well as the zone and character name. We also ask if possible for screenshots and/or videos of the misdeeds. The screenshots need to be a .KSC files and videos need to be .fraps files. We take this type of report very seriously and investigate each report.."


    Açıklamasına gelince: "..gözlenen bütün olaylar KO resmi forumunda Gameplay bölümü altındaki 'Bug Reports and Exploits' başlığı altına yollanmalıdır. Eğer birini rapor edecekseniz lütfen server (d1, m3, vs..), bölge ve karakter ismi gibi özellikleri belirtiniz. Eğer mümkünse bunun ile ilgili ekran görüntüsü ve/veya videoları da isteyeceğiz. Ekran görüntüleri .ksc dosyası ve videolar .fraps dosyası olmalıdır. Bu tip raporları ciddiye alıyor ve hepsini inceliyoruz.."


    Bunu neden paylaştığıma gelince.. Bir çok insanın yaptığı gibi, kendi server'ıma ayrılmış olan bölümdeki, Cheat/Hack Reporting başlığı altına gönderiyordum raporlarımı ancak aslında oraya bakan bile yokmuş! Resmi forumu takip edip, benim gibi davranan arkadaşlar olabilir. Bilmelerinde fayda var..







  • bende yuz kere ticket yolladim hep ayni otamatik cvp geliyor ,dedikleri yere atsakta bisey farketmeyecek adamlar banlamıyorlar neden gold pre var cogunda adam ekmek yedigi kisiyi atarmı atmaz serverdan,gm anlık gorurse atıyor fakat pre oldugu icin bu sahıslarda 3-5 gun sonra yine oyunda goruyorsun hatta birisiyle konustum adam 13 defa ban yemis kosp yuzunden su an charı lvl 68 ve adama cekinmiyormusun kardesim charını komple banlamalarından diyorum yok bisey olmaz gold pre var diyor banlıyorlar ticket atıp actırıyorum diyor bu oyun bu kadar iste ko patronunun gozunu para burumus,ne zaman normal oyuncular serverdan elini etegini cekmeye baslar kullanıcısı sayısı duser o zaman belki hatalarını anlayıp temizlerler kospcuları ama bu bir hayalden oteye gecmez............
  • Sorun şu ki; ben de GOLD premium'um ve bir çok premium arkadaşım var. Ban gelmediği sürece bu kullanıcılar yavaş yavaş oyunu bırakacaklar. Ben dahil. Görsel olarak mükemmele yakın oyunlar varken, hala ko oynamamızın sebebi pvp değil mi? Hep söylüyorum, pvp bittiğinde ko biter. Şu anda koxpersan kralsın cz'de. Ama nereye kadar? Pvp yapacak oyuncu kalmadığında, koxperlar birbirini kovalar artık.

    Artık pvp; el becerisi, oyun bilgisi, taktik, vs.. olmaktan çıkmış durumda. En iyi koxp ayarını kim çekmişse, o kazanan oluyor.. Bu adamların hiç biri, ama hiç biri vs'de beni alabilecek adamlar değil. Ha belki yatıramam int. priest olduğum için (o da belki..!) ama yatmam imkansız. 5vs1 de yatmadım, 1vs1 de mi yatacağım?

    Komik mi, ironik mi, trajik mi.. ben ayırd edemiyorum..
  • K2network hariç herkez e inanırım bu hayatta..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BauglirXul

    K2network hariç herkez e inanırım bu hayatta..


    bende
  • heaven in kosp ile lvl kastıgı video var baya uzun
    gm onu seyretmiş olmalı tum heaven ban yamiş
    ama yarın hepsi ortalıkta dolaşacak
  • Wallahi bu soruna kendilerince çözüm bulan arkadaşlar war anti-koxp party kuruyolar geçen bende şahit oldum 4 kişi party kurmuş iki priest bi warior bi tanede rogue takmışlar peşlerine bi tane troll warior koxperları yatıyolardı sora priestin biri 4 taş kaldırıyo gene yatırıyo taşı bitene kadar tekrarlıyo baya baya dolaşıyolardı elemanlar :)
  • Ben koxperları reslememeyi tercih ediyorum. Yan spottan res istediklerinde, partydekiler 4e resle dediler. 'Kalkıp devam edecekler neden resleyeyim?' dedim.. Bizim spota bir tanesi geldiğinde, glacier apostle çektik , town.. :D:D

    Afk olanlara denk gelsem acımayacağım zaten. Invasion sırasında raon'da koxp kurmuşlar belli, 2 kişi yatıyor, resledim 4e, diğerinde taş yoktu. 5 dk sonra gittim yine yatmış, yine resledim. Bir daha göreyim, yine reslerim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: _NetKing_

    heaven in kosp ile lvl kastıgı video var baya uzun
    gm onu seyretmiş olmalı tum heaven ban yamiş
    ama yarın hepsi ortalıkta dolaşacak

    yarın mı?
    az önce oyunda MRberke yi gördüm
  • çok haklısın
    quote:

    Orjinalden alıntı: NAMIK1


    quote:

    Orjinalden alıntı: BauglirXul

    K2network hariç herkez e inanırım bu hayatta..


    bende
  • çok doğruuu
    quote:

    Orjinalden alıntı: BauglirXul

    K2network hariç herkez e inanırım bu hayatta..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.