Şimdi Ara

Koşun Koşun ucuza Hitachi Projeksiyon(CPX1)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba az önce mavibilgisayarın sitesine göz atıyordum.gözüme yanlış etiketlendirilmiş hitachi projeksiyon çarptı.amerika fiyatı 1.795$ olan projeksiyon(CPX1) mavide 947$+kdv ye satılıyor.projeksiyon alacak olan kaçırmasın.
    http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=2528
    yanlışlık oldu fiyat düşmesi yaşanmış.bu özelliklere göre çok güzel bir projektör almak isteyen bu modele bir göz atsın.
    amazın.com fiyatı için.http://www.amazon.com/Hitachi-Portable-Lumens-Business-Projector/dp/B000JT16PA



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maymunkral -- 12 Şubat 2007; 23:54:16 >







  • Biraz fiyat araştırması yaptım, fiyat aralığı yurtdışında $796.12 - $1,035.00 arasında değişiyor.

    Özellikleri gayet iyi. Ses şiddeti ise 35 dB ile ev kullanımı için biraz yüksek gibi.

    http://www.pricegrabber.com/p__Hitachi_CPX1_LCD_Projector,__28250058/
  • Hitachi'nin bu serisi oldukça kötü bir çözünürlüğe sahip. Kesinlikle hiçbir fiyata kanmaya gerek yok. Hitachi kaliteli bir markadır ama her modeli değil. Dikkat... Kaldıki 900 $ seviyesi fiyatlar bu cihaz için çok çok yüksek bile kalır. Bu özeliklerde bir cihaz için yaptığım araştırmalara göre (bu seviyede birçok cihazı test etme imkanım oldu) Dell 1800MP... Görüntü netliği çok iyi bu cihazın. Teknik özeliklerinde belirttiği değerlerin hakkını tam olarak veriyor. Yurt dışı fiyat aralığı ise 750$ - 1000 $ arasında... Notebook ları kaliteli değil ama projeksiyon konusunda çok iyi... Bence Dell ' e koşunnn........
  • quote:

    Orjinalden alıntı: faa


    Hitachi'nin bu serisi oldukça kötü bir çözünürlüğe sahip. Kesinlikle hiçbir fiyata kanmaya gerek yok. Hitachi kaliteli bir markadır ama her modeli değil. Dikkat... Kaldıki 900 $ seviyesi fiyatlar bu cihaz için çok çok yüksek bile kalır. Bu özeliklerde bir cihaz için yaptığım araştırmalara göre (bu seviyede birçok cihazı test etme imkanım oldu) Dell 1800MP... Görüntü netliği çok iyi bu cihazın. Teknik özeliklerinde belirttiği değerlerin hakkını tam olarak veriyor. Yurt dışı fiyat aralığı ise 750$ - 1000 $ arasında... Notebook ları kaliteli değil ama projeksiyon konusunda çok iyi... Bence Dell ' e koşunnn........

    1024*768 normal 1600*1200 sıkıştırılmış çözünürlüğe sahip.çözünürlüğü kötü derken vadettiği çözünürlüğü ekrana yansıtamadığını mı söylemeye çalışıyorsunuz?




  • bana kalırsa faa nın bahsettiği konu ev sinemasına uygun olmaması. Zaten 35 db olduğuda daha önce belirtilmiş. aynı zamanda standart 4:3 lcd olduğu için görüntüyü piksel piksel görmemiz yine kaçınılmaz sanırım.
    Faa nın bahsettiği cihazı inceledim dell türkiye sitesinde görebilirsiniz. Fiyatlı olarak ise istanbul bilişim sitesinde geçiyor. Bence de iyi model.

    http://www.istanbulbilisim.com.tr/projeksiyon_content_detail.asp?content_id=788
  • Bencede Dell ondan cok daha kaliteli bir cihaz. İstanbul Bilişimdeki sunum odalarinda gormustum....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.