Şimdi Ara

Korsan Oyun İndirirsen Bilgisayarında Mining Yaparlar? (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
1
Favori
10.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kelise kullanıcısına yanıt
    Hocam ben belli grupların cracklerinin PC ye zarar vereceğini düşünmüyorum.Reloaded,Skıdrow,fitgirl gibi dünyaca ünlü crack grupları var.Bu grupların milyonlarca kullanıcısı var.Ben bu grupların kırdığı oyunları çok oynadım pek bir zararını görmedim.Ama bunlar dışındaki grupların kırdığı oyunlar oynanmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıran gruplar iyi niyetli olabilir ama yayınlayanlar her şeyi yapabilir. Çoğu kişide dikkat etmiyodur böyle şeylere
  • Semmellow kullanıcısına yanıt
    Olabilir.Ben tr nin en büyük torrent sitesinden oyun indiriyorum.O sitedede sıkıntı çıkarsa zaten diğer sitelere girilmez bile..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar gerçekçi olalım. Mining yapılıp yapılmadığını cpu ve gpu'nun kullanılmasından anlarız.
  • Basit bir scriptle bile bilgisayarı zoöbi haline getirip mining yaptırabiliyorlar. Zaten yeni bir gelişmeden sonra bilgisayar mininge başladıysa bunu farketmemeniz imkansız yavaş çalışma, geç cevap verme işlemlerde uzama olarak döner. Yani oyun indirirsem mining yaparlar mı bilgisayarımda diye endişelenmeyin.
  • Reklam virüsü, keylogger yada mining ajanı yersin. Üçünden biri çıkar yüzde 90.
  • CyberXTR kullanıcısına yanıt
    Reklam virüsü vazgeçilmezlerden zaten
  • Beğenilen mesajlardan korsan oyunculuğun ne kadar yaygın olduğunu görebilirsiniz. Kimse "Türkiye'de oyun satılıyor!" demesin, on numara analiz konusu olmuş
  • VulonViing kullanıcısına yanıt
    Ben zaten bu yüzden oyunlarında türkçe dil desteği getiren firmalara ayrı saygı duyuyorum. Adamlar satamadığı halde desteği kesmiyolar.
  • Eğer kaynak sağlam ise sorun yok. Çoğu bilmeyen kişi gerçek indirme butonunu bulamıyor. Veya torrent sitesinden anlamadığı için virüs kapıyor. Ama misal windows için kns.*co yaptığımda yeni laptop öyle bir kasılmıştı ki miming ten çok şüphelenmiştim. Tekrar format attık frlan

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeliKulaBey

    Eğer kaynak sağlam ise sorun yok. Çoğu bilmeyen kişi gerçek indirme butonunu bulamıyor. Veya torrent sitesinden anlamadığı için virüs kapıyor. Ama misal windows için kns.*co yaptığımda yeni laptop öyle bir kasılmıştı ki miming ten çok şüphelenmiştim. Tekrar format attık frlan
    ne kadar uzun sürdü, kaç dakika? ssd li miydi?

    bende sonlara doğru uzadı baya % dolma şeysi. 2.5 dk falan bu arada bilisayarımda aratıyoruz di mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryo41 -- 16 Eylül 2020; 22:17:17 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VulonViing

    Beğenilen mesajlardan korsan oyunculuğun ne kadar yaygın olduğunu görebilirsiniz. Kimse "Türkiye'de oyun satılıyor!" demesin, on numara analiz konusu olmuş
    2 çitos 2 soda aldım evde yemediğim hakaret kalmadı. 50 tl alıyorum günlük abimin dükkanına çalışıp. Dükkanda da 5 tl ye dondruma 1.5 tl ye soda aldım deyince iyide kudurdular ne kadar hakaret yedim bir bilsen... Böyle işte nasıl satın alalım 50 tl'ye kaç yıldır bekledim fry cry primal aldım ablama anlattığımda en sonunda aldım falan diye innamadı şaka falan mı yapıyorsun dedi, bende he öyle dedim geçtim ülke y........ yemiş ekonomi.
  • Ryo41 kullanıcısına yanıt
    Oyun oynama dostum o zaman. Oyunlar lükstür, gereklilik değildir. Aç kalınca hırsızlık yaparsın ama lüks bir şey için yapamazsın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VulonViing

    Oyun oynama dostum o zaman. Oyunlar lükstür, gereklilik değildir. Aç kalınca hırsızlık yaparsın ama lüks bir şey için yapamazsın
    tamam da kaç yıldır bekliyoz bu oyun için da korsan indirdim oyunu fakat oyunda ölünce donuyordu. Zaten param var yani sıkıntı değil benim için. sigara neey peki herkes hem aç sigara ohhhh
  • Benim anlamadığım durumum yok diyen çoğu insanın elinde son model telefon eksik olmuyor. Aynı kişiler oyunlara gelince çok pahalı deyip korsana yöneliyorlar. Bence bu insanın kendi kişiliğiyle veya kendince öncelikleriyle alakalı. (Bu arada söz meclisten dışarı kimse üzerine alınmasın)
  • Ryo41 kullanıcısına yanıt
    soruyu tam anlamadım. kürek atmak kısa sürdü. Ama sonrası excel, word açarken bile aşırı kasıyordu. Direk formatı tekrarladım.
  • Semmellow kullanıcısına yanıt
    Dijital ürüne para verme kültürü yok. Önceki hesabımla beraber 2010'lu yıllardan beri forumdayım. Dolar 2 lirayken de para vermiyorlardı, Steam ana konusunda milletle kavga yapıyorduk.
    Adamlar bize enayi diyordu orijinal oyun aldığımız için, bir de firmalar neden Türkçe dil koymuyor diye ağlıyorlardı.

    Aynı tas aynı hamam. Ekonomi falan bahane. Paran yoksa da oynamayacaksın kardeşim, indirmeyeceksin korsan. Adamlar lüks tüketim için hırsızlığı savunuyor, yüzsüzlük ve eğitimsizliğin cisim bulmuş hali. Bunların yaptığı hırsızlık yüzünden ülkenin adı korsancıya çıkıyor firmaların gözünde, sonra da dil desteği gelmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VulonViing kullanıcısına yanıt
    Firmalar gayet haklı sebeplerden ötürü dil desteği çıkarmıyor, arz talep meselesi. Dil desteği çıkarıyor sonra oyunu çoğunluk korsan oynayınca adamlar çeviriye verdiği parayı bile çıkaramıyolar. Neden yapsınlar ki?

    Daha yeni olan olay rdr 2 için tr çeviri yapıldı 30tl' ye satıcaz dediler (ki bence gayet makul bi fiyat. Rdr 2 gibi büyük bir oyunun metin sayısına bakıp çeviri firmalarından fiyat isterseniz ne demek istediğimi daha net anlarsınız) ona bile karşı çıktılar, şikayet ettiler, ortalığı ayağa kaldırdılar. Adamların oyunu üzerinden para kazanıcaklardı demesin kimse, gta için paralı mod yapıp satıyor millet. İsteyen alır isteyen almaz, ama yapılan emeği böyle çöpe atmak çok yazık ne diyeyim.

    Biz böyle şeyleri hak etmiyoruz. Bu kafayla devam ederseniz daha da çok beklersiniz dil desteği vs. gibi şeyleri.
  • Semmellow kullanıcısına yanıt
    Dil desteğine gerek yok bro ben ingilizce biliyorum zaten bilmeyende gitsin öğrensin yıl olmuş 2020... Korsana devam...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: War Rock

    Dil desteğine gerek yok bro ben ingilizce biliyorum zaten bilmeyende gitsin öğrensin yıl olmuş 2020... Korsana devam...
    Yıl olmuş 2020 korsan mı kaldı? Senin kafandan gidersek sonuç bu bro...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.