Şimdi Ara

korsan kitap (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
6.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: celalcaner2


    quote:

    Orijinalden alıntı: FatalKnifeStroke


    quote:

    Orijinalden alıntı: celalcaner2

    hocam korsan kitap son derece saçma açıkçası. orjinali 20-25 tl iken 10 tllik korsan kitabı kesinlikle önermiyorum. bu kadar da paragöz olmamalıyız.


    kitap okuyo musun ? heralde çok zenginsin...




    Of of

    Bakın microsoft windowsu 150 tl civarı satıyor. forumda korsan kullananların hepsinin bahanesi hazır: korsanını 5 tlye alıyorum eğer 30-40 tlye satsalar orjinal alırım elbet

    aynı şey oyuncular için de geçerli 5 tlye aldıkları korsan oyunun orjinalinin 100 tl olamasından şikayet ediyorlar ve 30 tl civarında olsa orjinal alacaklarını iddia ediyorlar

    ama bakıyorumda gerçekten hepsi bahane arıyoru. insanımız orjinali 25 tl iken korsanına 10 tl veriyorsa yukarıda söylenenlerin hepsi yalan demektir.
    kitabın 25 tl olmasını istediğiniz kadar kınayın. kitap yazmaktan kimse zengin olmamıştır. (Türkiyeyi aşağılamadığı takdirde)
    Sonuçta orjinal kitabın bir editör masrafı var çeviri masrafı var yazarın telif ücreti var 25 tl gayet normal bir fiyatlama. Ama bakıyorum ki herkes bunu görmzden geliyor.

    Dandik edebiyattan uzak bestseller kullan at kitaplar için korsan alabilirsiniz. hatta bu konuda sizi desteklerim ki tekrar bu tarz kitaplar çıkmasın (twilight-salak bayan edebiyatçıların aşk hakkında bayık yazıları-alışveriş rehberleri vs.)
    En azından kaliteli yazarlara ve yayınevlerine bir şans tanıyın.

    Pek de umudum yok açıkçası.Orjinali 15 korsanı 10 tl bile olsa sanırım biz korsanını alıcaz





    birader ben haftada en az 3 kitap okuyorum bu haftalık 75 tl eder ki ayda 300 tl eder ulan öğrenci adamım ben ailemin ekonomik durumu iyi deil.Yani ya korsan alıcam yada kitap okuyamıcam




  • 5 lıraya korsanı varsa 25.30 liraya orjinal almam.yayinevi karini azaltiversin bi zahmet.
  • Orjinal alanlar olmasa siz korsanı zor görürsünüz.Sanki kitaptaki yazılar gökten iniyor.Herkes korsan alsa yazarın cebine giren para sıfır.Hatta zararı var.Sonra bir daha kitap yazar mı acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: celalcaner2

    quote:


    Biraz mantık: Aldıkları fiyat düşürülebilir. Tabii ki korsan almamak gerek ama sanki teşvik ediyorlar.Ayriyetten ben korsan kitap 5TLye bulabiliyordum


    neye dayanarak düşürebilir? sizce yazarlar ve yayın evleri çok mu kazanıyor? maliyetine mi satsınlar?


    teşvik falan yok kardeşim anlayın artık siz bahane arıyorsunuz. diyorum ya size: orjinal 15 korsan 10 bile olsa korsan alırsınız ve yine fiyattan yakınırsınız.






    gelişmiş ülkelerde neden kitap fiyatları türkiyedekinin yarı fiyatı onlarda senin bu dediğin giderler yok mu daha fazlası var türkiyede kitapların pahalı olmasının sebebi basım evlerinin aç gözlülüğüdür orijinal basan yayın evi sence neden korsanını da basıyor




  • hayır. sahaflarda korsan üniversite kitapları yok. varsa da ben hiç görmedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy2005 -- 23 Ekim 2011; 17:55:49 >
  • Aldığın korsan kitapların parası pkk'ya gidiyor korsan yerine ikinci el almanı tavsiye ederim.
  • İçinde 53 kitap bulunan ufak bir kitaplığ sahibim :) Sadece kitap ve giyime değer verip gerçeğini alırım.Bunun dışında kullandığım çoğu şey sahte ._. (oyun,müzik,film,kolayca bulunabilir ve lisanslı olan herşey)

    Ekleme : Birazcıkta değer meselesi aslında



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ve tanrı onu yarattı -- 23 Ekim 2011; 18:25:27 >
  • Kitap orjinal alınır abi, he böyle seri kitap alacaksan hp gibi falan tamam o zaman korsan alırsın ama bir kitap için yapmayın. İstanbulda kadıköyde vardı galiba bir pasajda korsan kitapçılar.
  • 12-20 arası ise orjinal alırım da 20 den fazlaysa hemen korsan. emek harcamışmış bilmem ne. umrumda bile değil. 100 tane kitabım varsa 80 i korsandır. birinde bile korsan aldım diye emek hırsızlığı mı falan deyip vicdan yapmadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trk.

    12-20 arası ise orjinal alırım da 20 den fazlaysa hemen korsan. emek harcamışmış bilmem ne. umrumda bile değil. 100 tane kitabım varsa 80 i korsandır. birinde bile korsan aldım diye emek hırsızlığı mı falan deyip vicdan yapmadım.

    Ehehe helal olsun, +1
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.