Şimdi Ara

Korona sonrası isteksizlik ve penis boyunda küçülme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar yaşım 19 ve başlıkta da belirttiğim gibi korona sonrası anormal bir isteksizlik başladı ve sabahları da ereksiyon olamıyorum. Penis boyunda küçülmeyi şimdilik bir kenara bırakırsak benim gibi sorun yaşan arkadaşlardan varsa tavsiyelerini,tecrübelerini dinlemek istiyorum önümüzdeki hafta için cerrahpaşa ürolojiden randevu aldım ama daha doğru düzgün kullanamamışken böyle bir sorunla karşılaşmak insanı yıpratıyor.




    -son 1-2 haftadır araştırıyorum ve üroloji dışında hacamatta yaptırmaya karar verdim bildiğiniz gibi penise yoluna giden damarlar popo kısmında bulunduğu için bu yerden yapılan hacamatın faydalı olacağını düşünüyorum şubatın 17 sinde yaptırdıktan sonra gelişmeleri paylaşıcam. Daha öncede hacamat yaptırıp faydasını gördüğüm oldu o yüzden konu dışında hacamatı tartışmak için gelicek arkadaşlar için şimdiden söyliyeyim kendilerini yormasınlar.




    -ek olarak bel altı kasları çalıştırdığı için squatı da öneriyorlar ancak buna hacamattan sonra başlamayı planlıyorum fizyolojik olarak faydalı bir egzersiz.

    Korona sonrası isteksizlik ve penis boyunda küçülme

    (bahsettiğim hacamat bölgesi ancak siz yinede uzman birine danışmadan yaptırmaya kalkışmayınız geri dönülemez sonuçlar doğurabilir)




    benim söyliyeceklerim bu kadar 1-2 haftaya gelişmeleri tekrar paylaşıcam ürolog tedavisi vs. forumda dolaşırken gördüm benimle benzer sorunları yaşayan çok arkadaş var umarım hepimiz iyileşiriz benim için her hastalığın bir tedavisi vardır umudunuzu kaybetmeyin.








  • konu yanlış yere açılıyor taşıyabilir ve silerseniz sevinirim

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.