Şimdi Ara

Kopya oyun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben herkese birsey sormak istiyom hepimiz hl2 çıksın diyoz ve bu oyunun çıkması için birçok kişi valve sierra bekliyor peki bu kaç kişi bu oyunu orjinal alcak yani hem bu oyunun devamını isteyin sonrada adamlara para kazandırmayım herkes simdi ama orjinal oyunlar pahalı diyecek 10 tane oyun alıncağına bir tane adam gibi kalite oyun alın hem orjinal oyuna olan talep arttıkça fiyatlarda düser ve her oyunun orjinalı gelir sırf hl2 için deil tabi bu aklıma ilk o geldi biz bir oyun yapılsın isteriz ama yapılınca yapanlara deil korsancılara para kazandırırız biz oyun delisi gençlere artık buna bir dur demek gerekiyor birçogunuz bana kızcak sanırım ama benim düsüncelerim bu herkes kendine çok iyi baksın



  • 10 tane adam gibi(kopya) oyun oynamak varken kimse orji tercih etmiyo valla yine de haklısın tabi gel sunu 5 e baglayalım
  • kac sene once cikmis half-life 1 bile 20milyon civarinda satilirken yenisi kac paradan satilir orasi muamma. ve bu parayi kac kisi verir o da ayri bir konu. turkiyede insanlar bilgisayari bile zor alirken 1 oyuna tutup da 256mb ram parasi kim vermek ister onu dusunmek lazim.
  • ülkemizde bu oyunu çoğunlukla ekran kartının hediyesi olarak orijinal alacaklar
  • şimdiye kadar aldığım bütün oyunlar orjinal olsaydı bill gates i geçmiştim....
  • gecenlerde bole bi topic acılmıstı millet birbiriin yedi oyuzden diyorumki
  • Bu ban benim için mi arkadasım
  • Bence kimsenin birbirini yememesi için....
  • sence adamlar bizden yani türklerden para kazanamadığı için mi oyun çıkaramıyolar??güldürmeyin insanı bütün awrupa wee asya yeter de artar onlara!!
  • orjinal oyun gayri safii millihasılaya zarardır kimse orjinal oyuna para vermesin bence zaten adamlar bizi heryerden sömürüyor bırakın türk gençliği sömürsün biraz.
  • Fifa serilerinde kore ligi bile varken bizim ligimiz yok neden biliyormusunuz ea açıklaması şöyle türkiyede bizim 100 tane oyunumuz bil yokken biz bu ülkeden hiç kar yapmazken neden bu ligi ülkemize koyalım birde ülke ekonomisine zarar diyosunuz peki neden çok beğendiniz bir oyunun devamını istiyosunuz sanki siz o adamlarmı para kazandırıyosunuz yaw falan oyun 2 ne zaman çıkcak yad manyak oyun yapmıslar ama adamlara para vermek yok kopyacaılara para kazandır sizce bu adilmi?
  • KOrsan CD satanların çoğu örgütlenmiş insanlar, bunlar korsandan ettikleri milyarlarca k@rı bağlı oldukları yerlere gönderiyorlar.. burada konuşalacak mevzular değil ama böyle yani...
    Bazılarıda korsan cd alıp milliyetçilik yaptıklarını sanıyorlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drnlcrgy -- 3 Ekim 2004, 15:28:52 >
  • bu olayın korsanla filan alakası yok.. türkiyede kimse orj. almasada oyun şirketleri inanılmaz paralar kazanıyorlar.. adamların bizim paramıza ihtiyacı yok.. yapılan iş yanlış olsada türkiyedeki korsanın bu şirketleri etkileyeceklerine ihtimal vermiyorum..
    ea games in underground 2 den beklediği satış rakamı ilk 3 ay için 12 milyon adet.. yani 12milyon*50$ :600 milyon dolar.. bu oyundan 1 sene içinde kazanılacak para ise 1 milyar$ ı geçer.. aynı şey sims 2 içinde geçerli.. 2 oyundan 2 milyar dolar..
    tahminen ea games 1 senede çıkardıkları oyunlardan 5-10 milyar$ ı kaldırıyordur.. turkiye orj. alsa ne yazar almasa ne yazar.. hem ne güzel ülkeden para çıkmıyor para cebimizde kalıyor..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: shaddack
    hem ne güzel ülkeden para çıkmıyor para cebimizde kalıyor..


    işte orada yanılıyosun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drnlcrgy -- 3 Ekim 2004, 15:44:09 >
  • Ben de Rome:Total War'ı orjinal almayı düşünüyordum, hatta konu bile açtım, üstüne üstlük bir yetkilinin açıklaması beni baya bi gerdi: Korsan cdlere verdiğimiz paraların çoğu, yasa dışı örgütlere yani mafyalara ve terör gruplarına gidiyormuş. Terörö konusuna inanmadım ama mafya bir olasılık. Fakat arkadaşların sözleriyle hesaplamalara giriştim, en kötü ev kirası 300 milyon, asgari ücret 306 milyon vs. derken oyun en az 50 $ yani en az 90 milyona gelecek. Ben öğrenci adamım dedim, 10 milyona kopyasını alıp 80 milyonunu cebimde bırakmak daha mantıklı geldi elbette. Sözümü geri çevirdim, gittim aldım kopyasını, hiçbir sorun da çıkmadı, eksiği de yok, kaç gündür oynuyorum şurda. Eee? Orjinal alsaydım da aynı durumda olacaktım, sadece kullanma kılavuzum ve güzel bir kabım olacaktı. Oyunun Strayegy Guide'ı bile Amerika'da 20 $ fiyata satılıyor, yanında bile vermiyorlar. Yani fikrimden 360 derece dönmüş oldum.
    Kısacası: Hayat şartları yükselmeden orjinal oyun alamayacağız, tabi parası olan alır, ona birşey demiyorum, ama bu bir gerçek.




  • yaw bakın bece konuyu kapayın bikaç adam gelip konuyu bi çekecek konuyu hiç ummadığınız yerlerde bulacaksınız benenden solemesi ordaki ban smilesi konu içimdi kişiye yapılmıs bişi deil

    saygılarımla.....
  • kardesim gonul ısterdekı orjinal almak ama fiyatları gormuyomusunuz splınter cell falan 80 dolar civarında ben her oyunu orjinal alacama bilgisayara neler neler alırdım adamlar ucuza satsın bizde alalım bu kadar kolay
  • 20 milyona orjınal oyun am_bal_ajı bilem açılmamış gel gel bayan buyrun
    Orjinalden alıntı: guenen
  • quote:

    Orjinalden alıntı: nemesis

    şimdiye kadar aldığım bütün oyunlar orjinal olsaydı bill gates i geçmiştim....


    bende
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.