Şimdi Ara

Köpek Kovucu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
3
Favori
70.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrtzihni

    Bazı arkadaşlar gibi bende alıyım mı diye düşünürken google'dan buldum bu konuyu .. İstanbul / Mimaroba'da oturuyorum . Burda köpekler çeteleşme içersindeler . Hiçbiri diğerinin mıntıkasına geçemiyor . Geçtiği zaman kavga kıyamet oluyor aralarında . Geceleri nerden çıkacakları belli olmuyor . Toplu halde de çıkma şansı var karşınıza . Taşınalı buraya 8 ay oldu ama hala alışamadım . Gerçekten çok korkutucu ! Kaçma şansınız bile yok o kadar çoklar ki ! Markete inerken bile 10 kere kolaçan ediyorum etrafı . Büyükçekmece Belediyesi'ne kadar taşıdım olayı pazartesi günü ekip yollayacaklar (dediklerine göre) bakalım neler olacak ? Sonuç alamazsam bu aletin işe yarayabilme olasılığı yüzde kaç ? Almaya değer mi ?

    Konuyu hortlatiyorum lakin , bu kopek savardan banada lazim. Gercekten ise yarayip yaramadigini nsl anlayablrm :(

    Daha bgn kovaladilar canimi zor kurtardim. En son ucan tekme vs aramizda 1 m lerde savasioduk. Allahtan arkadan 2-3 esnaf gelince dondu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben Köpek kovucu olarak dazer 2 birde leaven marka el tipi üründen aldım. İkisini kıyaslamam gerekirse çoğu üründe ikiside başarılı olurken dazer2 diğer ürünün etki etmediği 1 2 köpektede etkili oldu. Eğer bu kadar ufak fark sizin için önemliyse dazer öneririm ancak arasında fiyat farkıda var. Ürünlerin linkini aşağıda paylaşıyorum bu problemi yaşayan arkadaşlar varsa buradan temin edebilirler.

    https://www.avistanbul.com.tr/Leaven-El-Tipi-Ultrasonik-Kopek-Kovucu,PR-299390.html
    https://www.avistanbul.com.tr/Dazer-Kopek-Kovucu,PR-228849.html




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.