Şimdi Ara

Köpek Bakımındaki Korku

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar köpek sahiplenmek istiyorum yavru sahipleniceğimde ama köpeğin benim elimi ısırmasından tırsıyorum severken ısırma olayından bunun için ne yapabilirim korkuyu yenmek için birde ısırıyorlar mı oyun amaçlı bile olsa



  • Bunlar sadece iki günde aldığım yaralar.

     Köpek Bakımındaki Korku
     Köpek Bakımındaki Korku

    Küçükken dişleri çok kaşınıyor. Ve sevdikleri şeyleri ısırmak gibi huyları oluyor. 5-6 aya kadar devam ediyor ne yazık ki. Oyuncaklar ile bir nevi azalsa da tamamen durdurulduğuna denk gelmedim şimdiye kadar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Argonath LXI -- 16 Nisan 2016; 16:51:46 >




  • ısırır. almadan ocne iyi dusun guncde kac sat vakit ayırabileceksin her sabah 7 de kalkıp onu ne kadar gezdirebileceksin mobilyanı kemirdiginde ne yapacaksın :)
    Ve aylık ciddi bir butce ayırman lazım. Ayrıca evet ısırırlar :) köpek bu doğasında var :)
  • aatalante A kullanıcısına yanıt
    Bahçede bakıcam her gün 1 saat gezdirebilceğimi düşünüyorum yazın komple ona harcıcam.Bütçe olarak da mama ve aşıdan başka çok bir masrafı yok gibi ısırma konusundada çok derin mi ısırıyorlar :D
  • Argonath LXI kullanıcısına yanıt
    Abi bildiğin çürütmüş kolu bu ısırma olayı çok can yakıyor mu
  • Daha yardımcı olabilcek yok mu ?
  • duraku41 kullanıcısına yanıt
    simdi gunde 1 saat o hayvana yetmez basta bunu bil. sadece tuvaleti icin 1 saat gerekli. Sonra alacagın kopek onemli buyuk ırk kopek ayda 15-20 kg mama yer iyi bir mama nın 15 kg ı 200 tl dir. Asılar desen 65 tl den baslıyor. Kısın nerede kalacak bu hayvan klubesi hazır mı ? Hastalandımı masrafı dunyaları bulur onuda dıyım. İlgi alaka lazım arkadasım gorundugunden cok daha zor :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: duraku41

    Abi bildiğin çürütmüş kolu bu ısırma olayı çok can yakıyor mu

    Köpeğin o anki heyecanı ile cinsine göre değişiyor tabi. Zaten yara olan yeri tekrar ısırdığında epey can yakıyor.Yukarıda arkadaşın da belirttiği gibi, köpek beslemek gerçekten büyük sorumluluk gerektirir. Hem maddi hem de manevi anlamda oldukça zorludur.

    Şu an 4.5 aylık olan köpeğimin 12kg maması bitmek üzere ve alalı daha 20 gün olmadı. Mamanın fiyatı da 280TL. Kene ilacı, aşıları toplam 400TL yi buldu sanırım. Kulübe ve bahçeye de 1000TL civarında bir masraf çıktı.Hergün en az 5-6km koşturmam gerekiyor. Gerekli sporları yaptırmadığım taktirde kilo alma, tembellik ve kalça hastalıklarına yol açabilir. Bu yüzden ihmal etme gibi bir lüksümüz yok ne yazık ki.

    Benim yaşadığım sorunlar bunlardır. Bu yüzden bu unsurları göz önüne alarak tekrar karar verin.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.