Şimdi Ara

Köpek almayı düşünüyorum.Yardımlarınızı bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle.Hayvanları çok seviyorum bunu söylemek istiyorum ilk önce.Mutlu ediyor onlar beni.Bende köpek mi kedimi alsam diye düşündüm köpek almaya karar verdim.Ama sorularım var.Öncelikle bahçemiz yok evimizde besleyebilirmiyim , etrafı pisletirmi en büyük soru işareti kafamdaki bu Sitede gezdiririm diye düşünüyorum onu her gün onda sorun yok.Birde benim alacağım köpek bana sadık olsun istiyorum sevsin yani beni.Bende onunla ilgileniyim falan işte.Sizce hangi cins almalıyım köpeği ? Birde yavruyken alırsam faydaları ne olur.Ayrıca köpek + aşıları , mamaları felan işte ne kadar tutar , ayda ne kadar masrafım olur yardımcı olursanız çok teşekkür ederim şimdiden sağolun.



  • kardeşim üniversiteye başlamadan ve üniversitede kendi evinde yaşamadan sakın köpek alma.

    can yoldaşı istiyorsan kendine bir kedi sahiplen (satın alma, ücretsiz sahiplen) kediler mis gibi evde yaşar tuvalet sorunu köpek gibi olmaz. her gün karda kışta dıarı cıkman gerekmez. sitedekiler sesinden rahatsız olmaz. bir yere gideceğin zaman için rahat olur. tatile gideceğin zaman koyarsın arabaya yanında gelir küçücük sonuçta.

    ama köpek alsan çok aşırı sorunun olur. kedi al, üniye başlayıp evine çıkıncada köpek alırsın hem kedinle birlikte büyürler ikisi oynarlar çok güzel olur

    zaten hayvan beslemek öyle filmlerdeki gibi hep toz pembe değil. o izlediğin neşeli filmleri falan düşünerek köpek alma tamam mı:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.