Şimdi Ara

Köpeğimi eğitim merkezine vericem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Köpeğim 3-4 aylık oldu. Biraz yaramaz etrafında kileri pek sallamıyor. Ailem eğitime vermeye karar verdi. Daha önceden veren var mı eğitime ? Gereksiz bir şey mi ? Bir de 1 ay uzak kalıcam pazar günleri gidip görmek/ sahiplere verilen dersler dışında. Gereksizse; evde öğretebilir miyim ?



  • Temel komutları siz kendinizde öğretebilirsiniz.Ancak öyle iki günde olacak bir durum değil tabi ki; sabır isteyen bir iş.Bununla ilgili makale ve videolar bulabilirsiniz araştırırsanız.Ayrıca size alışmışken sizden uzakta bir ay boyunca kalması iyi bir durum değil.
  • Hocam vermişler, 1000 lira karşılığında. 1 ay uzak kalıcak ama arada bir ziyarete gidicez, unutur mu sizce ?
  • Yok unutma gibi bir durum olmaz ama sizin yanınızda olduğu gibi ilgi alaka olmayacak orada sonuçta.1000 TL ye ne kadar iyi şartlarda kalacak orasını da bilemiyorum.Teslim ettiğiniz insanları iyi seçmişsinizdir umarım.Haber vermeden aralarda kontrol edin bana kalırsa.
  • Ailem bakamadığı için bi kere satmak istemişti aynı yere verdiler ben geri almak istedim, ücret almadan hediye kafesle birlikte geri vermişti sahibi akşam akşam. Mekan gece gözüyle pek görmedim ama kontrol edicem :)
  • Görmeye gittik baya bi şeyler kapmış 1 hafta gibi bi sürede :D hatta yarın veya öbür gün teslim alıcam
  • Bizim doberman i vermiştik. baya faydali oldu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok fazla köpek baktım kangal golden teriyer coocker alman kurdu . hiç bir zaman eğitime vermedim eğitim kadar yabanice birşey olmaz hiç bir hayvan aç kalarak eğitilmez . en iyi eğitmen sahibidir . sabırla eğitebilirsiniz.
  • benim goldenım vardı eğitmen haftada 1-2 eve gelip kendince eğitim verdi binlerce lira verdik pek işe yaradığını söyleyemem köpeğim 1 yaşına kadar hep oyun isteyen sevinçten onun bunun üstüne atlayan kuralları pek tınlamayan bir köpekti şuan 2 yaşına yaklaştı o kadar uslandı ki gören herkes çok şaşırıyor tasmasız çıkartıp kaçmışlığı arkasından bağırmama rağmen beni tınlamayışı bile olmuştu hatta bu yüzden araba bile çarpmıştı şuan tasmasız komutla gezdiriyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fahrenheitextra

    benim goldenım vardı eğitmen haftada 1-2 eve gelip kendince eğitim verdi binlerce lira verdik pek işe yaradığını söyleyemem köpeğim 1 yaşına kadar hep oyun isteyen sevinçten onun bunun üstüne atlayan kuralları pek tınlamayan bir köpekti şuan 2 yaşına yaklaştı o kadar uslandı ki gören herkes çok şaşırıyor tasmasız çıkartıp kaçmışlığı arkasından bağırmama rağmen beni tınlamayışı bile olmuştu hatta bu yüzden araba bile çarpmıştı şuan tasmasız komutla gezdiriyorum.

    Yani, 2 yaşından sonra akıllanıyor diyorsun
  • Benim labradorum 3 yaşında. Ne bizi dinliyor ne de başka bir komuta tepki veriyor. Bahçemizin arkası ormanlık ve kaçılmaya müsait oradan kaçıp gidiyor bazen. Sizce bu yaştan sonra eğitim faydalı olur mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erdem2602

    Benim labradorum 3 yaşında. Ne bizi dinliyor ne de başka bir komuta tepki veriyor. Bahçemizin arkası ormanlık ve kaçılmaya müsait oradan kaçıp gidiyor bazen. Sizce bu yaştan sonra eğitim faydalı olur mu?

    labradorlar çok hiperakif köpekler. evin bahçesi bile yeterli gelmiyor. çiftlik hayatına daha uygun bir ırk.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Weezer

    quote:

    Orijinalden alıntı: Erdem2602

    Benim labradorum 3 yaşında. Ne bizi dinliyor ne de başka bir komuta tepki veriyor. Bahçemizin arkası ormanlık ve kaçılmaya müsait oradan kaçıp gidiyor bazen. Sizce bu yaştan sonra eğitim faydalı olur mu?

    labradorlar çok hiperakif köpekler. evin bahçesi bile yeterli gelmiyor. çiftlik hayatına daha uygun bir ırk.

    Hocam köpek dediğin kaçar belki ama bizimkisi kaçtığı vakit de geri gelmiyor. Biz istiyoruz ki geceleri salalım gezsin tozsun ama sabah da yemek yemeye geri gelsin. Bunu nasıl sağlayabiliriz? 3 yaşına geldiği için de pek kolay gözükmüyor sanırım.




  • Erdem2602 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu dediğini kediler yapıyor ama köpek hiç görmedim. Yapan yaptıran varsa da helal olsun :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.