Şimdi Ara

köpeğim hala çişini öğrenemedi! Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, pomeranian cinsi köpeğim yaklaşık 5 aylık ve 2 aydır benimle ciddi derecede ruh hastası olduğunu düşünüyorum sürekli ısırıyor ve inanılmaz hareketli bir kere pedine yaparsa 5 kez evin her yerine yapıyor yardım edin nasıl öğreticem?



  • köpeğiniz ruh hastası değil henü aklı başında olmayan yalnızca bir bebek.

    siz kaç yaşına kadar altınıza işeyip kaka yaptınız annenize bir sorun lütfen? insanla köpek bir değildir biliyorum ama fizyolojik olarak memeli canlıların sistemleri birbirine benzeyebilir.


    gereken araştırmayı yapmadan yavru köpek almak çok büyük bir hata.


    yavru köpeğin alanını sınırlandırın (hayvanı hapsetmeyin sakın balkona falan. ) ve tüm alanı gazeteyle kaplayın. yatacağı yere yumşak şeyler örtün. kendi kokunuz olsa daha iyi olur eski t shirtinizi kazağınızı 2-3 saat giyin kokusu sinsin sonra serin.


    çiş yaptıkça kaka yaptıkça gazeteyi kaldırın yenisini serin. gün içinde boş vaktinize göre hayvanı kısıtlı alanndan çıkarın ve gözlemleriniz doğrultusunda çiş yapacağını anladığınız zaman kucaklayıp hemen gazteye koyun çişi gazetyeye yaparken onu sevin ödül verin.


    gün geçtikçe alanını büyütün sonunda alan kısıtlamasını kaldırın ve evde serbest gezmeye başlasın ama büyükçe bi alanda gazete olsun gazeteye iki üç damla ç işinden sürtün ki kokusunu tarayıp bulabilsin.

    böyle böyle gazeteye yaptıkça severek başka yere yaptıkça kızarak tuvaleti oturtmaya başlayın.


    ısırma konusu da diş çıkarıyor kaşınıyor ağzına geleni ısırır. terlik el parmak mobilya farketmez izin vermeyin elinizi terliği ısırmasına. oyuncak falan sağlamıyorsanız hayvana kemirecek bırakın terlikleri kemirsin kaşıntısı gitsin




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.