Şimdi Ara

Köpeğim evinin önüne tuvaletini yaptığı için kavga çıkartan komşu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, ben mahallede köpeğimi gezdirirken şöyle bir olay yaşadım köpeğim bir evin önüne (ev müstakil bir ev avlusu var ancak biz sokaktan geçiyorduk) kakasını yaptı içeriden bir amca koşa koşa kapıya çıktı ve ben zaten alıcam dememe rağmen (ki zaten sürekli kaka poşetiyle geziyoruz) bana bağırmaya başladı “al çabuk onu bi daha da sakın buraya yaptırma” dedi hararetli bi şekilde ben de tavır karşısında şaşırıp” biz kaka poşetiyle geziyoruz zaten bırakmıyorum” dedim. “ çok konuşma temizle orayı” dendi ben de bu tavrın devam edeceğini düşünerek “ burası sokak size ait değil, rahatsız oluyorsanız beni şikayet edebilirsiniz” dedim. Yaşımdan büyüklere saygım yokmuş, terbiyesizmişim, suratsızmışım(herkese Güleryüz göstermek zorundaymışım gibi) bu tarz kelimeler sarf edildi tarafıma. Sonrasında köpeğini tekmelerim dendi ben de bu sözün üzerine dokunursanız sizi savcılığa veririm dedim. Sürekli köpeğimi gezdirdiğim sokaklar kasti olarak değil ancak yine aynı şekilde bir durum yaşanması ve böyle bir tartışmanın tekrarlaması çok olağan. Beni köpeğini tekmelemekle tehdit edip sokağı sahipleniyorlar. Şikayette bulunmam durumunda bir yaptırımı var mıdır merak ediyorum? Sokakta köpeğimle yürürken taciz edildiğimi düşündüm böyle bir olay yaşandığında.








  • Evet, köpeği tekmelemekle tehdit etmesi vs saçma olmuş. Ama bir köpeğin kapımın önünde pislemesi de hoş olmaz ve sinirlenmek normal olur. Evet köpeğin ne zaman yapacağını bilemezsin ama bir şey yapılmalı.
    Sonuç olarak tartışmayı başlatan, köpeğin pislemesiydi.azıcık, yok denecek kadar önemsiz diyebilirsin
    Büyük bir şehrin nükleer bomba ile yok edilmesi, bir parmağın bir düğmeye basılmasıyla başlar...
    Sonuç olarak, köpeğimiz başkasının evinin önüne pislemesin, başkasının köpeği bizim evimizin önüne pislediğinde de sakince karşılık verelim...
  • Merhaba. Komşunuzun sinirlenmesi normal. Benim eski ev arkadaşımın köpeği aynı şeyi yapıyordu. Tasmasından hızlıca çekiştirdik çıkarken bu sayede komşunun oraya işeyemedi. Arada kaçırıyordu tabii yaşlı bir köpekti. Boş alana kadar hızlı bir şekilde geçebilirsiniz. Hafifçe çekelemek köpeğinizin canını acıtmayacaktır. Bir süre sonra alışacaktır oradan hızlıca çıkmaya. Hukuki bir hakkınız yok. Dediğiniz gibi avlu yanında olduğu için toplumu rahatsız etmek olarak geçer ve komşunuz haklı sayılır. Aynı şekilde kamu malı alanda araçlardan yüksek sesle müzik açmanın cezası olduğu gibi köpeğin dışkılaması da suçtur.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.