Şimdi Ara

Konya Mobilya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Biz Kimiz

    Karyapı Konya Mobilya 2012 yılında, Konya bölgesine kaliteden ödün vermeden, en iyi şartlarla tüketici ihtiyaçlarını karşılamak üzere kurulmuştur. Firmamız kayıtsız şartsız Tüketici Memnuniyetini ilke edinmiştir.

    Firmamız Konya Mobilya ve Beyaz eşya alanlarında faaliyet göstermektedir. Firmamız; Parakende hizmet vermenin yanı sıra, toplu ve kurumsal satışlarımızla Şirketlere, Kamu kurum ve kuruluşlarına, öğrenci yurtlarına, vb, hizmet vermektedir.

    Vizyonumuz

    Divan markası; sektörde sadece kaliteli ürün üretmek değil kaliteli hizmet anlayışı, yeni trendlerin oluşturulması ve gerekli olan teknolojik yatırımlarla üretim alanlarında uzmanlaşmış teknik kadrosuyla nihai tüketicinin taleplerini hizmet politikasını ilke edinmiştir. Yaratıcılık, özgürlük, estetik, teknoloji, yeni trendler, sürekli değişim...

    Kalite Politikamız

    Tüm süreçlerde, sürekli gelişmeyi ve müşteri memnuniyetini ilke edinerek talep edilen ürünü, hedeflenen kaliteyi, nihai tüketicinin taleplerini en kısa süre içinde eksiksiz olarak sunmaktır. Toplam Kalite'ye giden süreçte saygı ve sevgiyi temel alarak, dürüst, ciddi, gayretli, çalışkan takım ruhunu geliştiren firma kültürünü tesis etmek hedefimizdir.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.