Şimdi Ara

KONU SİLİNEBİLİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, origine dün öğlen saatlerinde bağlanmaya çalışırken otomatik olarak offline moda atıyordu ve online moda geçemiyordum. İnternette ufak bir araştırma yaptım ve gösterilen tüm stepleri uyguladım ve düzeltemedim. Genel olarak originin kendi sunucularıyla olan bir sorun diye düşündüm ama kocaman origin aleminde tek ben de böyleymiş, diğerleri sorunsuz olarak girebiliyor.EA helps ile irtibata geçtim ve durumu anlattım.

    Ben originimin offline olduğu ve ayrıyetten originin web sitesinin çok yavaş yüklendiğini hatta ea helps web sitesine bile bazen giremediğimi söyledim.
    Bunun çok saçma olduğunu bir de telefondan wifisiz girmemi söylediler. Mobil veri ile girdiğim de cidden bir problem yoktu. Ve mobil veriyi kullanarak pc üzerinden origine girdiğimde de bir sorun yoktu. Sorunsuz bir şekilde oyunuma girebiliyordum.
    UO Tracer indirdiler bana ve sunucularla olan bağlantılarıma baktılar.KONU SİLİNEBİLİR

    Bana bu sefer port açtırmak istediler. Ve ISP ile görüşmemi önerdiler.

    Vodafonet net i aradım ve port açtırmak istediğimi söyledim. Kendilerinin bunu yapamadığını, modem markamın yapabileceği gibi saçma bir cevap aldım.

    Günlerdir,aylardır origin ile böyle bir problemim yokken, dün bir anda böyle olması bana çok mantıksız geliyor.
    2 gün önce internetimin yavaş olması nedeniyle dosya açtırdım, bana sonraki gün bilgilendirme için arayacaklarını söylediler.
    Onların değiştirdiği bir ayar yüzünden mi böyle oldu diye kontrol ettirdim, dosyama baktıklarında aslında hiçbir şeyi değiştirmediklerini söylediler.

    Port kısmında takıldım çünkü EA helps in bana gönderdiği ayarlar ile, benim modem arayüzünde gösterilen terimler birbiriyle uymuyor. Bana bu konuda biraz destek verebilirsiniz.

    Ama daha önemlisi bu sorunun kaynağını çözmek istiyorum. Ne oldu da bir anda EA,Origin ile böyle bir sorunu Dünya'da bir tek ben yaşamaya başladım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Zven Kruspe -- 28 Kasım 2018; 16:23:17 >







  • Vodafone Net bağlantımı güncelleyince düzeldli. Konu kapanabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.