Şimdi Ara

Konu Enflasyonu ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • reef1905

    Abi şu forumda emek harcayıp baya bir uzun yazı yazıyorum isim vermeyeyim 2 tane adam kafayı taktığı için bütün forum aptal salak şeyler yazıp gidiyor.

    Geçen gün bir konu açtım açtığım konuya gereksiz biz zaten biliyoruz bunları neden yazdın dediler.Oysaki anlattıklarım çok farklıydı.

    Önceden sinir oluyordum böyle adamalra ama geçen günden sonra sinir bile olamıyorum.İroni olarak bidon Melo yazdım adam Melo'ya bidon demiş birde futboldan anlarım diye geçinir diye yorum yazmış.

    Forumda ironi nedir espri nedir anlamayan ilkokullu alertler oldukca bu forum eskisi gibi olmayacak.İlk zamanlar burası çok güzeldi.

    Sonra ne olduysa inci tayfası burayıda sardı hüç bir forumun tadı kalmadı.Yemin ediyorum "tribündergi"ye üye olayım son bir konu açıp içimdekileri kusacağım ve gideceğim.




  • İşin komiği: Açılan konulara tepki olarak, çok konu açıldığını ifade etmek için 4-5 konu daha açılıyor
  • - belli bir mesaj sayısına sahip olmayan üyelerin konu açmasına izin verilmemeli. Hatta mesaj atmasının dahi engellenmesi lazım. Çünkü ban cezası alan birisi hemen yeni bir üyelik açıp tahriklerine vs kaldığı yerden devam edebiliyor.

    - farklı takim taraftarlarının diger bölümlerde konu açmasının önüne geçilmeli.

    - yonetici sayısı arttırılıp, daha aktif kisiler yonetici yapılarak düzenin devamlılığı sağlanmalı.

    - Hakaret eden, provokasyon veya tahrik amaçlı mesaj yazan üyelere birkaç günlük ceza verilmesi yerine süresiz banlanmasi sağlanmalı. Böylece üyelerin kafasına estiği gibi yazıp ceza almayacakları düşüncesinin önüne geçilmeli.
  • Konuyu açan arkadaşın görüşlerine harfiyen katılıyorum. Mevcut durum Beşiktaş bölümünde de sıkça yaşanıyor. Tamam forumdur, elbet tek bir konu üzerinden herşey yürümez ama belirli bir sınırı da korumak gerekiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: reef1905

    Arkadaşlar ;

    Konu açana liyakat nişanı verilmiyor, aynı konuda farklı farklı başlıklar var.Hangisini takip edelim, hangisine yorum yazalım, insan şaşırıyor ?!

    Herkes kişisel görüşü için konu açar oldu, bunun için " DONANIMHABER ASLANLARIN YUVASI " konusunu kullanın bir zahmet.Hem gereksiz konu kalabalığı olmaz, hem ana konu canlı kalır.

    Zaman oluyor insanın başı dönüyor, lütfen biraz buna dikkat edelim.
    Çok haklısın. Geçtiğimiz günlerde Fatih Terim ile ilgili mesaj yazacaktım, konulara bakarken 3-4 tane Fatih Terim başlıklarına rastladım ve hangisine mesaj yazacağımı şaşırmıştım.

    Dediğin gibi 'Aslanların Yuvası' başlığı bunun için var. Tabii kullanıcılar da forumun nasıl kullanılacağını bilmesi gerek. Konu açmadan önce 'arama' butonuyla hakkında araştırma yapılmalı. Konu eski olabilir, yine mesaj atın, mesajlarınız okunmuyor sanmayın. Bölümün popülaritesi yüksek olduğu sürece -ki yüksek- önemsenirsiniz.

    Bunun dışında bölümde yeterli düzenin sağlanması için yönetici alımı elzem gözüküyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: canerer

    quote:

    Orijinalden alıntı: reef1905


    Arkadaşlar teşekkür ederim, zaman yok, açıkçası sevdiğim saydığım insana da pek yöneticilik tavsiye etmiyorum.Sertaç'dan ağzım yandı.

    Ama yapmak isteyen arkadaşları da canı gönülden destekliyorum.

    Konumuza dönersek eğer, haddim olmayarak açtım, herkes elbet hür.Amacım konulara herkesin iştirak edip fikir belirtmesini kolay hale getirmek, düzen ve tertipten ibaret.

    Millet artık birbirlerine yazdığı cevap için bile yeni konu açar oldu,yeni konu açmayı bir marifet sayıyolar şuan bile 3 adet Riera-Sabri konusu var baksan içerikleri aynı biraz daha dikkat edimeli

    buarada şu yönetici işine zaman yok demeyin formda sık sık aktif olan üyelerdensiniz pekçoğu kişinin yorumlarınızı takip ettiği aşikar Sertaç olayı nedir bilmiyorum ama tekrardan düşünmenizde yarar var


    Hocam teşekkür ederim, Allah razı olsun.

    Dediğim gibi zamanım cidden yok, ayrıca zamanımın olmaması şu aşamada ikinci planda kaldı.

    Yakın zamanda komple futbol bölümünden kopmak gibi bir niyetim var inşallah.Benden çok daha iyi yapabilecek kardeşlerimiz mevcut forumda, ama dediğim gibi sevdiğim, saydığım kimseye bu görevi önermiyorum.

    Sertaç olayı da bu işte.Sertaç çok iyi niyetli, dürüstlüğüne kefil olduğum Beşiktaş bölümünden bir kardeşimiz.Adminlik önerisi kendisine geldiğinde ben de kendisini destekledim, ol dedim.Ama sonuçta çok üzüntü ve sıkıntı çekti kendisi.Bu bakımdan daha hiç kimseye önermem.

    Olana, olmak isteyene burada bulunduğum süre içinde elimden ne geliyorsa yapmak, yardımcı olmak boynumun borcu olsun.Varsa niyeti olan zaten değerlendirmede görevlendirilir diye düşünüyorum.




  • konu enflasyonuna ben de katılıyorum.

    melo - riera kavgasına 4-5 tane başlık açıldı.

  • zamanında hort. milyon tane melo konusu var, insanlar o konudan devam edecekleri yerde her söyleyeceği söz için yeni konu açıyorlar.

    yönetici pek zaman harcamıyor galiba. konu dışı'nda benzer durumlarda bir konu bırakılıp diğer konular kilitlenir, ama maşallah tüm melo-riera konuları ana sayfayı kaplamış halde. yemin ediyorum tiksiniyorum.
  • konunun hortlatılması gerekiyordu yine.

    50 milyon tane konu açıp durmayın, aynı konudan zaten varken, yenilerini açıp durmayın be forum çöpe döndü.
  • kardeş kardeş geçinemiyonuzki
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hashus1099

    konunun hortlatılması gerekiyordu yine.

    50 milyon tane konu açıp durmayın, aynı konudan zaten varken, yenilerini açıp durmayın be forum çöpe döndü.

    Üyelik bir durum yok bence, biri açmasa diğeri açıyor zaten. Geçen sene de aynı durum olmuştu ama yöneticiler adam gibi ilgileniyordu. Transfer haberleri, dedikoduları konusu açılmıştı düzen sağlanmıştı. Bu sene ilgilenen yok anasını satayım. Bölüm sahipsiz resmen.
  • kimse kendi takımının avukatlığını elden bırakmadığı sürece bu sorun çözülmez. öyle adamlar var ki konu bir anda karşılıklı atışmaya dönüyor. oysa açılan konun bununla alakası yok. herkes kendi takımını savunuyor. yahu bırakın şu avukatlığı. herkes neyin ne olduğunu biliyor.


    bir diğer mesele ise haberleri getirip direk konu açılıyor. atıyorum cart gazetesinin haberine göre berbatov gemileri yaktı geliyor. yahu tamam haber verin vermeyin demiyorum ama ana konular var transfer konusu var oralara atın niye yeni konu.?? üstelik açılan bu yeni konu ertesi güne kimsenin bakmayacağı bir yere gitmiş oluyor.


    başka bir mesele ise çok fazla görmediğimiz ama son zamanlarda olan ezeli rakiplerin maçları sonrası açılan ve ":D" başlığı koyulan konular. tamamen provakasyon amaçlı ortamı geren konular. üstelik kendi bölümlerinde değil de rakip takımın bölümünde açılıyor bu konular. açanların amacı nedir ne düşünerek açıyorlar inanın anlamıyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: FenerSarayJK

    kardeş kardeş geçinemiyonuzki

  • İkinci el bolumunde ayni kategoride birden fazla ilan veremiyorsun, aradan 24 saat gecmesi gerekiyor. Burada da oyle olsaya.. Her sahsin gunde 1 adet konu acma hakki olsa bu kadar karisiklik olmaz. Belirli konularda yorum yapilmaya devam edilir. Birisi bir haber paylasiyor, o haberin icerisinden bir cumle koplayayip tekrar bir konu aciliyor. Hangi birini takip edecegimizi sasirdik.
  • Tuvalete gidip büyük hacetini giderirken aklına oyuncu ismi gelen totem-duyum zart zurt diye konu açıyor.

    Arkadaşlar tuvalette bu tür işleri düşünmeyin hemeroid olursunuz çok oturmaktan.
  • Selcuk inan gs da diyebilirmiyiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mucuklu Sucuk

    Selcuk inan gs da diyebilirmiyiz

    Kondom reklamlarında oynayan çocuklar gibisin. İnsanı aile planlamasına teşvik ediyorsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hellmarch

    quote:

    Orijinalden alıntı: Mucuklu Sucuk

    Selcuk inan gs da diyebilirmiyiz

    Kondom reklamlarında oynayan çocuklar gibisin. İnsanı aile planlamasına teşvik ediyorsun.

  • Totem konuları ile ilgili sıkıntı varmı. Özellikle galatasaray bölümünde , bu tip konulardan bölüm takip edilemiyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • valla totem konuları konusunda bir şey diyemem. çok konu var ama o konuların tadı farklı gibi. her akıllarına gelen oyuncuya totem konusu açmadıkları sürece bir problem yok gibi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.