Şimdi Ara

Konsolda oyun oynayamıyorum TTNET Rezaleti ( Nisan ayı hız düştü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Nisan ayının başlarında 1 yada 2 siydi ekipler mahallede çalışma yapmış bizim telefonla başkasının telefonu birbirine karışmış.

    Ekiplere bildirdim ve akşam eve gittim durum hala aynı idi baktım ki haliyle internette yok.O şekilde 3 gün bekledik 3 günde 10 sefer 444 0 375 aradım velhasıl yaptılar.
    Normalde benim hızım 12 mbitten aşağı düşmüyordu 12-14 arası gezer.

    Baktım ki 3mbite düşürmüşler.Dört beş aramadan sonra 5 mbite kadar çıktı yine üst üste aramalarla 7 mbite kadar çıktı.Konsolda oyun oynayamıyorum rakip bulamıyor TTNET'i arıyorum yapacak bir şey yok diyor.

    Bu ay herkestemi böyle internet rezalet durumda 7mbit ile videolar 480p de bile izlenmiyor bu nasıl bir rezilliktir arkadaşlar


    Edit: Geçen sene bir ara yine böyle olmuştu internet hızım 12 mbit olunca rakip bulmada sıkıntı olmuyor 7-8 mbit olduğunda yine rakip bulamıyordum oyunlarda.Tamamiyle hızla alakalı bir durum ancak neden düzeltmemekte ısrar ediyorlar anlamıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musab63 -- 17 Nisan 2016; 12:34:11 >







  • Bu aralar günün bazı saatlerinde ping aşırı derece yükseliyor. 50 mbps hız var ama youtube videoları çamur gibi izliyorum.
  • Gladiator-TR kullanıcısına yanıt
    +1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.