Şimdi Ara

konsol kullanım tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • konsol kullanımı ile ilgili tecrubelerinizi yazın.

    ps2 nin dvd leri çizmesinin nedeni lens in veri iletim şeridi..bu şeridi hafifçe gerip sıvı yapıştırıcıyla lens hareketini kısıtlamayacak şekilde saglamlaştırın..bu şerit gevser ve cd ye surter...bir sebepte cd nin fazla bastırılması cd yı döndüren yuvarlak aşagı dogru bastırmaktan dolayı iner..bir ince bicakla hafifçe kaldırın ama bu iş riskli bu cd tutucu plastik ve fazla kırılgan...psone adaptor girişini bastırmayın lehim çok hassas çatlayabiliyor..psp ve ds artı yön tuşunu çok bastırmayın lastiği deforme olabiliyor..oyun cdlerini kenarlarından tutun ve iç kısma dokunmayın parmak izleri yansıyan işiği azaltır ve lens hassasiyetini bozar..cd lerin çizilmesine izin vermeyin kutusuna kaldırın...nintendo 64 analoglarını hafifçe yaglayın çabuk asınıyorlar.analog kolları koruyucu ile kullanın.telefon tablet ekran jelatinlerini taşınabilir cihazların ekran korumasında kullanabilirsiniz.ps3 ve xbx 360 ı çalışırken hareket ettirmeyin cd ve harddisk zarar görebiliyor.cd okuyucu lenslerine asla dokunmayın eldeki yağ okumasını zorlaştırır ömrünü kısaltır.psone alırsanız lens dişlilerindeki yag kurumuştur gres yagı iyi gelir.oyun kartuslarını fazla bastırmayın senede bir silin.save etmeyen kartuş saati her acışta sıfırlanan cihazların pillerini yenileyin.
    cihazlarınıza iyi bakın..en degerli cihaz temiz ve kutulu olandır.ps3 te bir oyun başlamıyorsa muhtemelen harddisk dolmuştur kapasiteyi kontrol edin.

    gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Konsollarda harddiski tamamen doldurunca biraz da olsa konsolun performansını etkiliyor diye düşünüyorum. Bu yüzden sadece tek bir tane oyun yükleyip onu bitiriyorum. Sonra silip başka oyun yüklüyorum. Konsolda genelde 1 oyun yüklü oluyor.

    PS2'de çizilme durumu yaşamadım hiç, şans da olabilir. Bu arada, konsolları tamamen kaldırıp tekrar kurmak da pek mantıklı değil. Kabloları tak-çıkart veya konsolu kaldır-indir olayları da riskli. Konsollarım genelde kurulu duruyor. Tabi kapalıyken fişini çekip üzerini örtmek lazım.
  • aslında tam tersini yapıyorsun..harddisklerin yazma ömür sayıları vardır.oyunu kaydettiğinde o kısım kalır.ama sürekli kaydedip sildiğinde bu ömür geri sayar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pspsexer kullanıcısına yanıt
    Konsol full dolunca yavaşlıyor sanki. PC'de de böyle. PC'yi full doldur, kullanılamaz hale gelir.
  • aynı şey degil...pc de binlerce program yuz binlerce dosya var.sistem onları arayıp bulmakla uğraşırken yavaşlıyor.oyun konsoluna yuklenen oyun sayısı dosya sayısı belirlidir azdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pspsexer

    aynı şey degil...pc de binlerce program yuz binlerce dosya var.sistem onları arayıp bulmakla uğraşırken yavaşlıyor.oyun konsoluna yuklenen oyun sayısı dosya sayısı belirlidir azdır.
    Pspexer deme keyfime! Ps2 hafıza kartına Free MC Boot yükledim, dvd gözü arızalı olan Ps2'yi dirilttim. Hatta o sevinçle usbden Metal Slug Anthology de oynadım :) Lensini de yaptıracağım. Yedek parça bekliyorum :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.