Şimdi Ara

Konami, Professional Baseball Spirits 2024-2025 PS5 ve PC için Duyurdu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
5
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  ''
     
    Konami, serinin 20. yılını kutlamak amacıyla Professional Baseball Spirits 2024-2025'i PlayStation 5 ve PC (Steam) için duyurdu. 2024 yılında Japonya'da piyasaya sürülecek.
     
    Professional Baseball Spirits 2024-2025, hem Unreal Engine hem de Konami'nin yeni nesil beyzbol motoru "eBaseball Engine" üzerine inşa edilmiştir ve dört oyuncuya kadar çevrimdışı ve iki oyunculu çevrimiçi çok oyunculu oyunu destekleyecek.
     
    Unreal Engine, oyuncuların detaylı ve gerçekçi saçları ve tenleri, sahayı ıslatan yağmur gibi oyunun yeni nesil grafiklerini sağlıyor.
     
    eBaseball Engine, oyuncuların çeşitli hareketleri ve gerçekçi stereo ses yoluyla stadyumun içinde daha büyük bir sarmal hissi yaratıyor. Konami'ye göre motor, "vurulan topun yörüngesi, oyuncuların hareketleri ve çılgın kalabalıklar da dahil olmak üzere stadyumun içindeki tüm hareketleri ve sesleri üreterek beyzbol oyunlarını bir sonraki seviyeye taşıyor."
     
    Ek olarak, lazer tarama teknolojisini kullanan Konami, oyun içinde doğru stadyum modellerini yeniden oluşturmak için her bir stadyumun çevresindeki geometriyi hassas bir şekilde ölçtüğünü bildirdi.
     
    Resmi web sitesini ziyaret etmek için tıklayın.
     
    Fragman Videosu
     
     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.