Şimdi Ara

Konami, Metal Gear oyunlarındaki Hideo Kojima isimlerini sildi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Günlerdir yapımcı firma Konami ve Hideo Kojima arasında bir soğuk savaş sürüyor. Metal Gear Solid V: Phantom Pain'in çıkışının ardından firmadan ayrılacağı bildirilen Hideo Kojima'nın, şimdi de oyunlar üzerindeki isimleri silinmeye başlandı.

    Bildiğiniz üzere, Metal Gear serisinin pek çok oyununda "A Hideo Kojima Game" şeklinde bir ibare bulunurdu. Öyle ki, oyunun isminden çok, üzerindeki Hideo Kojima imzası, pek çok hayranı tarafından oyunu satın almak için yeterli sebep olarak gözükürdü.

    İki dev arasındaki soğuk rüzgarların ardından, Konami resmi açıklamalarda bulundu ve Kojima'nın 1 Eylül'den itibaren projeden ayrılacağını bildirdi. İşin garip yanı ise, 1 Eylül'e kadar projenin başında olacağı bildirilen Hideo Kojima isminin oyun logolarından silinmesiydi. İki dev arasındaki gerilimin boyutunun ne kadar yüksek olduğu böylece ortaya çıkmış oldu.

    Bakalım önümüzdeki günler neler gösterecek?


    kaynak merlinin kazanı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoReVers. -- 21 Mart 2015; 11:52:13 >







  •  Konami, Metal Gear oyunlarındaki Hideo Kojima isimlerini sildi!
     Konami, Metal Gear oyunlarındaki Hideo Kojima isimlerini sildi!




  • Silent Hills ne olacak ?
  • TheDC kullanıcısına yanıt
    Şuanda üzerinde çalışılan her proje, Konami'nin merkez ofisi üzerinden sürdürülecekmiş. Konami kendi içerisinde yeni bir yapılandırma içerisindeymiş ve bu uygulamalar bu durumun neticesinde yapılmış, Kojima Metal Gear oyunlarının yönetmeni olarak kalmaya devam edecekmiş. Kojima'nın firmadan ayrılıp ayrılmadığı sorusuna "Kendisi halen bizim bir çalışanımız" cevabını vermiş Konami.

    Ancak firma içerisinde bir şeyler dönüyor, bu "yeniden yapılanma" bakalım başka neleri kapsayacak ve ne gibi sonuçlar olacak.

    http://www.hybridgames.co.uk/metalgearsolid/kp/news/will-be-disbanded-hideo-kojima-unavailable-for-interviews/




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.