Şimdi Ara

Komilik zor mudur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Daha önceden cafelerde falan çalışmıştım hem komi hem garson olarak kısaca herşeye biz koşuyorduk öyle yerlerde. Haftaya pazartesi avm mağazası olan midpointte işe başlayacağım. Müşteriyle ilgilenmeyecekmişiz yapacağım tek şey garsona siparişleri getirmek açılış kapanışta tuzluk ketçaplar falan filan oluyor ya hani akşamcıysam temizleyip veya sabahçıysam kontrol edecekmişim masaları düzeltecekmişim kalkan müşterinin masasını toplayacağım falan.
    Yalnız cafelerde çok fazla yoruluyordum her işi yaptığım için, bu tarz yerlerde çalışanlar var mı nasıldır çalışma alanı çok yorucumu birde müşteriyle muhattap olmayacağım için fazla sıkıntı yaşamam sanırım ?



  • komiklik diye okudum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her seferinde aynı göz yamulması
  • Bende çok yaptım komilik. Adamı sikarlar da suyunu çıkartırlar. Sonra da üç kuruş para verirler. Ben başka alanlara yöneldim. Yapılacak iş değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorucu ve zordur. çalışkan biriysen üstesinden gelirsin, harçlıgını çıkartırsın.
  • Otel sektörü için nispeten daha zevklidir. Zira organizasyon ve koordinasyon vardır, ekip işi vardır. Restorant işin içine girince rengi değişir.

    En basitinden restorantta yerli zenginle uğraşırken otelde yabancı orta gelirliyle uğraşırsın. Alman müşteri ile Türk, Rus müşteriyi kıyaslamayı öğrenmeye başlarsın.
  • şef garsonlar her fırsatta seni şirinlemeye çalışabilir. Dikkatli olmak gerek.
  • @aye aye Hocam iki ay çalışacağım. Giyim mağazalarına baktım benim beğendiğim şartları güzel yerler deneyim istiyorlar, deneyim aramayanlarda sadece maaş onun dışında bir şey yok yol yemek cebimden karşılamak zorundayım bende 2 ay çalışabileceğim olarak gireceğim buraya sonrasında çıkacağım. 2 ay çalışılır sanırım

    @Jason16 Çıkarım diye düşünüyorum daha önceleri mobilyacıda falanda çalıştım ayakta durmak sorun değil benim için. 2 ay çalışacağım zaten sonrasında part time iş bakacağım inşallah.

    @Nétwork Teşekkürler hocam ama dediğim gibi müşteriyle diyaloğa girmeyeceğim getir götürcülük yapcam bir nevi.

    @Treth Saygısızlık yapmadıkları sürece uslübumu ve terbiyemi bozmam kolay kolay sakin biriyimdir, kendimi gereksiz yerede ezdiren biri değilim durduk yere gondiklemeye kalkan garsonu gondiklerim haksızlığa tahammülüm sıfır. Zaten 15 gün falan alışma oryantasyon süreci desek geriye kalıyor 1,5 ay onda da dişimi sıkarım.




  • Komilik,Garsonluk gibi meslekleri yapmayın.Çünkü insanlarla uğraşmak artık bir noktadan sonra sinirlerinizi bozuyor.Bende yapmıştım geçmişte.
    Garsona,komiye nedense kimse saygı göstermiyor.
    Müşteri kaprisi,siniri,ne istediğini bilmeyen müşteri,müşterinin bacak kadar veledi...uğraşır durursun.

    İnsanlarla fazla haşır neşir olmayacağınız bir meslekle uğraşın.
  • Aynen hocam zaten kariyer hedefim yok 2 ay çalışıp çıkacağım, zaten iş aradım anlaştıklarımın şartları iyi değildi bu daha iyi olduğundan buna gireceğim 2 ay paramı alıp çıkacağım. Kısa dönem olduğundan parasına bakıyorum. Kariyer hedeflesem dediğiniz gibi müşteriyle yüz yüze çalışılmayan bi meslekte ilerlerim. Zaten okuyorum şuan 2 senem kaldı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.