Şimdi Ara

Kombi sorunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar. Tesisatımda sıkıntı var tesisattamı yoksa kombidemi oldugunu anlayamadım.

    1. Son petegim diger petekler kadar ısınmıyor. Digerleri sıcakken son petegin üst tarafı ılık alt tarafı soguk. ancak 55-60 derece yaptıgımda ısıyı iyice hissediyorum ama alt taraf ısınmıyor.

    2.Sıcak suyu açıyorum petekler soguyor bu normalmidir.

    3.Sıcak suyu açtığımda bilye sesine benzer bi ses geliyor kombidende yandıgı vakit tak tuk sesler geliyor. Bişey sıkışmış veya gevşemiş olabilirmi...

    4. Su barı devamlı düşüyor. Kaçak yok ama bu bar niye düşüyor anlamıyorum. Genleşme tankına hava verilse çözüm olabilirmi.

    Kombi ariston

    Teşekkürler.



  • 1.pompanızın vatı yetmiyor veya dönüş filtresi tıkalı 2.kombiniz tek eşanjörlü olduğu için 3 .eşanjörde kireç parçaları oynuyordur 4 tank %70 kaçak %30 ihtimal
  • Kombim çift eşanjörlü 20 kcal 5 metre petegim var pompamın yetmeyecegini düşünmüyorum. Bu kombi daha 15 günlük bizim burda kireç de yok. Bu aristonlar direkt ithal olarak geliyor koskaca firma kaçak ürünmü kullanacak. Dönüş filtresinin tıkalı olması kombiylemi alakalı. Kombiyi ilk aldıgfımızda fabrika çıkışında pompası sıkışmıştı servis kurulum yaparken onu açtı başka sorunları olabilecegi aklıma gelmemişti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saigo -- 6 Ocak 2012; 12:51:30 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Saigo

    Kombim çift eşanjörlü 20 kcal 5 metre petegim var pompamın yetmeyecegini düşünmüyorum. Bu kombi daha 15 günlük bizim burda kireç de yok. Bu aristonlar direkt ithal olarak geliyor koskaca firma kaçak ürünmü kullanacak. Dönüş filtresinin tıkalı olması kombiylemi alakalı. Kombiyi ilk aldıgfımızda fabrika çıkışında pompası sıkışmıştı servis kurulum yaparken onu açtı başka sorunları olabilecegi aklıma gelmemişti.

    Arkadaşım genel de bu problem tesisat kaynaklıdır.Kombiye yakın olan (peteklerin bir ve ya ikisinin) alt vanası açık kalacak şekilde üst vanasını yarım tur kısın büyük bir ihtimalle düzelecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnk.onb -- 6 Ocak 2012; 16:47:11 >
  • O şekilde zaten. Onun yararı şu. Sıcak peteklerle soguk peteklerin odası aynı sıcaklıkta.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Saigo

    O şekilde zaten. Onun yararı şu. Sıcak peteklerle soguk peteklerin odası aynı sıcaklıkta.

    Aynı zaman da sirkülasyon pompasının gücünü diğer peteklere vermiş olursun.
    Sen zaten kısık diyorsan. Tesisatın plastik mi, eğer öyle ise ek yerlerini kaynatırken çok kaynamış ve su geçişi daralmış olabilir.Çünkü senin problemin tesisat kaynaklı gözüküyor.
  • Olabilir Son petege gelene kadar çapraz baglantı yarım parmak boruyla gidildi.son petek ve havlupanda düz baglantı ve çeyrek parmak boru kullanıldı ve sorun buralarda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.