Şimdi Ara

KOMBİ ARIZALARI BURAYA (626. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
16.258
Cevap
313
Favori
1.446.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 624625626627628
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gustawa G kullanıcısına yanıt
    Valla en iyi kombiciyim diyen adamı bile yerin dibine sokmuş adam isterseniz ona sorun Tüm Türkiyeye adam hizmet veriyor üzerine yok. Fatih BANK
  • overhead O kullanıcısına yanıt
    Allah rahmet eğlesin kombinize geçmiş olsun keşke ilaç kullandırmasaydınız başka yerlerden patlak vermeye başlıyor o ilaç peteklerde 15 gün durmaz :( İzleyin video yu ne demek istediğimi anlayacaksınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ebu abdillah

    bu kombi eco 24fi değil eco4.
    musluğu açınca altından bakınca ışık yanıyor dedin ve kombi çalışmıyorsa kombinin kullanım suyu konumu kapalı olabilir(sağ en alttaki düğmeye bastıkça konum değişir) 4 konumu vardır
    1-kombi kapalı (OFF)
    2-musluk aktif-kalorifer kapalı (MUSLUK İŞARETİ VAR PETEK İŞARETİ YOK)
    3-musluk aktif-kalorifer aktif (MUSLUK İŞARETİ VAR PETEK İŞARETİ VAR)
    4-musluk kapalı- kalorifer aktif (PETEK İŞARETİ VAR MUSLUK İŞARETİ YOK) ****
    Bu mesajdan önce söktüm herşeyi sonra yaz kış mod durumunu araştırdım denedim çalışmaya başladı. Size de ayrıca teşekkürler hocam sorun tam da bahsettiğiniz gibi.
    Anlamadığım durum su bölümü nasıl olur da kendi kapanır.
  • mantolamaci M kullanıcısına yanıt
    Birisi düğmeye basmıştır. kış modunda kombilerin tamamına yakını musluk açık konumdadır ama bazı kombilerde seninki gibi kış konumundayken musluğu kapatabiliyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • caleidor C kullanıcısına yanıt
    ankarada usta kombiciyim diyen varmıki yerin dibine soksun bu kişide ordaki elenmanlarda kendi gibi beyaz eşya kökenli video paylaşım sitelerinde üçbeş arıza bilgisi paylaşımı yapınca tüm türkiyeye hizmetmi veriyor zannediyor kendisini
  • Arkadaşlar Ferroli domina kombi kalorifer modunda çalışırken bir anda kombi arızaya geçiyor petek ler buz gibi oluyor alev işareti hızlı hızlı yanıp sönüyor sonra bazen kendiliğinden devreye giriyor bazende reset atarak devreye giriyor günde 4 yada 5 kere yapıyor bu arızayı akış salteri değişti gaz valfi değişti kalorifer sensör değişti sorun hala devam ediyor başına böyle bir arıza gelen yada önerisi olan varmıdır acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yula50 Y kullanıcısına yanıt
    Bu kombide arıza kodu 3 tane ledin kombinasyonlu yanması; hızlı yanması ve yanmaması ve sabit yanması şeklile belirlenir. Alev işareti(ortadaki yeşil led) yanıp sönüyor ve diğerleri yanmıyorsa hava akış problemi. Gazvalfi ve kalorifer sensörüyle alakası yok prosestat değişmiş olması sorunu çözmediyse ya fan kirli olduğu için ağırlaşmış prosestat açmıyordur yada kart arızalıdır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ebu abdillah E kullanıcısına yanıt
    İşin ilginç tarafı şofbene vurunca ateşleme yapıyor ve çalışıyor. Gece ne oluyorsa oluyor sabaha yine aynı 😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DemirDöküm Kalisto kombimizde ekran sayı yazıları silik silik gözüküyor dereceyi arttırıp azalttıgımızda değişik şekiller gösteriyor sayı ekranında. Ve sıfır konumdayken hala çalışmaya devam ediyor, ama ısıtmıyor kapatıp açşakta durmuyor şalterden kapatıp açıyoruz öyle kapanıyor. yardımcı olursanız şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrahim54 kullanıcısına yanıt
    Anakart arızalı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, gördüğünüz gibi çok temiz bir kombimiz var :) Anadolu yakasında güvenilir usta tanıdığı olan var mıdır? Kartalda bu işi ve bakımı uygun fiyata düzgün hizmet ile yapacak bir usta gerekiyor.






  • quote:

    Orijinalden alıntı: ebu abdillah

    Anakart arızalı
    Teşekkürler bilgi için akşam eve gince kendi gözümle görüp bilgi vereyim yazdıklarım telefonda bana iletilenlerdi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kombiustası kullanıcısına yanıt
    Ya rezil kombici sen hala konuşuyormusun fatih usta seni yeteri kadar susturmadı mı? beceremedin mi sende youtube videosu çekmeyi klavye delikanlısı kombici. :) Millete laf atma kendi işine bak adam senin hakkında mı konuşuyor sürekli bir laf sokma sürekli bir karalama içindesin daha önce ceza aldın yetmedi sanırım sana.
  • kombiustası kullanıcısına yanıt
    Kendini kombi ustası zanneden zat senin hiçbir belgeni görmedik nesin ne değilsin insanlara doğrumu söylüyorsun bilmiyoruz ama dur bak sana hangi video yu göstericem zaten bundan sonra da konuşabilirsen daha da birşey demicem.

    Fatih BANK'ın Belgeleri :)

  • kombiustası kullanıcısına yanıt
    Utanmıyorsun dimi insanları karalamaya başından beri burada adamı kötülemeye sen nasıl müslümansın? Yalan la dolanla biryere gelemezsin madem çok dürüstsün çekersin video gösterirsin kendini insanlar da inanır. Hadi biz reklam yapıyoruz ki yapmıyoruz sen nasıl insanlara yardımcı olmaya çalışıyorsan bizde yardımcı olmaya çalışıyoruz bunun neyi reklam söylermisin? Her seferinde bize laf geçirip durmaktan vazgeç. Birde daha istediğin belge varsa onları da göndersin fatih usta.
  • kombiustası kullanıcısına yanıt
    Benim amacım dolandırılan, ihtiyacı olan, sorunu olan insanlara biraz olsun yardımcı olmak bildiğimiz gördüğümüz dürüstlüğüne inandığımız kişinin bilgisini vermek bundan ney zoruna gidiyor anlamıyorum.
  • kombiustası kullanıcısına yanıt
    Sen bu arada bir yalan attın ortaya adamın belgesi felan yok dedin şimdi video yu izlediysen eğer bir cevap alalım niye böyle bir iftira attın ve hangi nedenle karalama yapıyorsun bu adamı?
  • caleidor C kullanıcısına yanıt
    beni bu kişinin ve senin ne belgen var yok hiç ilgilendirmiyor sana soran oldumu belgen varmı diye usta olduğu iddaa ettiğin kişinin kendisi varsa burda bir konu kendi cevaplar ..
  • kombiustası kullanıcısına yanıt
    Tam komedi adammışsın gerçekten helal olsun böyle yan çizilir. Fatih BANK ile bir şekilde iletişim kurdum sayfaya üye oluyor merak etme kendi de cevap verecektir sana sorduğun belgeler için.
  • caleidor C kullanıcısına yanıt
    kimki bu kişi senin zaten reklam amaçlı burda yazdığın belli ispata gerek yok reklamını yaptığın kişinin ne belgesi varsa sen bak bana lazım değil sormadım merakta hiç etmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 624625626627628
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.