Şimdi Ara

Kombi arıza krizi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    BAXİ LUNA HT1.550 modeli 55kw lik doğal gaz kazanım var. Kazan son dört günde hata kodu vermeden çok garip arızalar vermeye başladı. Peteklerin sıcaklık ayarı 45 derece iken sanki 75 derecede yanıyormuş gibi sıcaklık veriyor ve 500 lt'lik boyler kazandaki suyu ısıtmıyor. İkamet ettiğim şehirdeki(sakarya) iki adet servisi aradım ve hiç birinden bir cevap alamadım. İki serviste birbirlerine yönlendirmeye çalışıyor ve son aradığım servis elemanı telefonu yüzüme kapattı. Kazandaki bu sorunun neyden kaynaklanabileceğini hakkın bilginiz varsa lütfen benimle paylaşın. Bu arada bana bu eziyeti yaşatan bu markanın daha fazla can yakmaması adına. Baymak ürünlerinden uzak durmanızı tavsiye edeceğim... Saygılarımla...



  • epitaldokum E kullanıcısına yanıt
    Demirdöküm Kombi Arıza Kodları Ve Açıklamaları

    http://www.bogaziciteknik.com/demirdokum-kombi-ariza-kodlari-ve-aciklamalari.html

    Demirdöküm Kombi 01 hata kodu,Demirdöküm Kombi 02 hata kodu,Demirdöküm Kombi 03 hata kodu,Demirdöküm Kombi 04 hata kodu,Demirdöküm Kombi 05 hata kodu,Demirdöküm Kombi 06 hata kodu,Demirdöküm Kombi 09 hata kodu,Demirdöküm Kombi 11 hata kodu,Demirdöküm Kombi 12 hata kodu,Demirdöküm Kombi 13 hata kodu,Demirdöküm Kombi 14 hata kodu,Demirdöküm Kombi 15 hata kodu,Demirdöküm Kombi 16 hata kodu,Demirdöküm Kombi 17 hata kodu,Demirdöküm Kombi 18 hata kodu,Demirdöküm Kombi 19 hata kodu,Demirdöküm Kombi 20 hata kodu

    Demirdöküm Kombi 01 ve 04 hata kodu: Ateşleme başarısızlığı (Gaz yok veya alev oluşmadı) arızasıdır problem ile alakalıdır genel olarak buna tüketicinin yapabileceği bir şey yoktur.Probleminizi tespit ettikten sonra lütfen kendiniz müdahale etmeyin. Aksi takdirde olası kazalar yaşayabilir ve ekonomik kayıplar meydana gelebilir. Hemen servisimizi arayarak teknik destek isteyin.

    Demirdöküm Kombi 02 hata kodu: Hava başarısızlığı (Prosestat) otomatik reset 15 dakika sonra arızasıdır problem ile alakalıdır genel olarak buna tüketicinin yapabileceği bir şey yoktur.Probleminizi tespit ettikten sonra lütfen kendiniz müdahale etmeyin. Aksi takdirde olası kazalar yaşayabilir ve ekonomik kayıplar meydana gelebilir. Hemen servisimizi arayarak teknik destek isteyin.

    Demirdöküm Kombi 03 hata kodu: 2 saat 40 dakika içinde prosestat arızası 3 kez tekrar ederse arızasıdır problem ile alakalıdır genel olarak buna tüketicinin yapabileceği bir şey yoktur.Probleminizi tespit ettikten sonra lütfen kendiniz müdahale etmeyin. Aksi takdirde olası kazalar yaşayabilir ve ekonomik kayıplar meydana gelebilir. Hemen servisimizi arayarak teknik destek isteyin.

    Demirdöküm Kombi 05 hata kodu: Aşırı ısınma emniyeti arızasıdır problem ile alakalıdır genel olarak buna tüketicinin yapabileceği bir şey yoktur.Probleminizi tespit ettikten sonra lütfen kendiniz müdahale etmeyin. Aksi takdirde olası kazalar yaşayabilir ve ekonomik kayıplar meydana gelebilir. Hemen servisimizi arayarak teknik destek isteyin.

    Demirdöküm Kombi 06 hata kodu: Isıtma sensörü CTN2 arızasıdır problem ile alakalıdır genel olarak buna tüketicinin yapabileceği bir şey yoktur.Probleminizi tespit ettikten sonra lütfen kendiniz müdahale etmeyin. Aksi takdirde olası kazalar yaşayabilir ve ekonomik kayıplar meydana gelebilir. Hemen servisimizi arayarak teknik destek isteyin.

    Demirdöküm Kombi 09 hata kodu: Kalorifer devresi su basınç sensörü arızası (Cp sensörü) arızasıdır problem ile alakalıdır genel olarak buna tüketicinin yapabileceği bir şey yoktur.Probleminizi tespit ettikten sonra lütfen kendiniz müdahale etmeyin. Aksi takdirde olası kazalar yaşayabilir ve ekonomik kayıplar meydana gelebilir. Hemen servisimizi arayarak teknik destek isteyin.

    Demirdöküm Kombi 11 hata kodu: Ana kart sinyal almıyor arızasıdır problem ile alakalıdır genel olarak buna tüketicinin yapabileceği bir şey yoktur.Probleminizi tespit ettikten sonra lütfen kendiniz müdahale etmeyin. Aksi takdirde olası kazalar yaşayabilir ve ekonomik kayıplar meydana gelebilir. Hemen servisimizi arayarak teknik destek isteyin.

    Demirdöküm Kombi 12 hata kodu: Kullanıcı arayüz arızası sinyal almıyor arızasıdır problem ile alakalıdır genel olarak buna tüketicinin yapabileceği bir şey yoktur.Probleminizi tespit ettikten sonra lütfen kendiniz müdahale etmeyin. Aksi takdirde olası kazalar yaşayabilir ve ekonomik kayıplar meydana gelebilir. Hemen servisimizi arayarak teknik destek isteyin.

    Demirdöküm Kombi 13 hata kodu: Ana kart arızasıdır problem ile alakalıdır genel olarak buna tüketicinin yapabileceği bir şey yoktur.Probleminizi tespit ettikten sonra lütfen kendiniz müdahale etmeyin. Aksi takdirde olası kazalar yaşayabilir ve ekonomik kayıplar meydana gelebilir. Hemen servisimizi arayarak teknik destek isteyin.

    Demirdöküm Kombi 14 hata kodu: Kalorifer su sıcaklığı95°C nin üstünde arızasıdır problem ile alakalıdır genel olarak buna tüketicinin yapabileceği bir şey yoktur.Probleminizi tespit ettikten sonra lütfen kendiniz müdahale etmeyin. Aksi takdirde olası kazalar yaşayabilir ve ekonomik kayıplar meydana gelebilir. Hemen servisimizi arayarak teknik destek isteyin.

    Demirdöküm Kombi 15 hata kodu: Gaz mekanizması step motor arızasıdır problem ile alakalıdır genel olarak buna tüketicinin yapabileceği bir şey yoktur.Probleminizi tespit ettikten sonra lütfen kendiniz müdahale etmeyin. Aksi takdirde olası kazalar yaşayabilir ve ekonomik kayıplar meydana gelebilir. Hemen servisimizi arayarak teknik destek isteyin.

    Demirdöküm Kombi 16 hata kodu: Kombi kapatıldıktan, 5 sn den fazla bir süre sonra alev hala mevcut arızasıdır problem ile alakalıdır genel olarak buna tüketicinin yapabileceği bir şey yoktur.Probleminizi tespit ettikten sonra lütfen kendiniz müdahale etmeyin. Aksi takdirde olası kazalar yaşayabilir ve ekonomik kayıplar meydana gelebilir. Hemen servisimizi arayarak teknik destek isteyin.

    Demirdöküm Kombi 17 hata kodu: Voltaj düşük < 170 V arızasıdır problem ile alakalıdır genel olarak buna tüketicinin yapabileceği bir şey yoktur.Probleminizi tespit ettikten sonra lütfen kendiniz müdahale etmeyin. Aksi takdirde olası kazalar yaşayabilir ve ekonomik kayıplar meydana gelebilir. Hemen servisimizi arayarak teknik destek isteyin.

    Demirdöküm Kombi 18 hata kodu: Kullanıcı arayüz arızasıdır problem ile alakalıdır genel olarak buna tüketicinin yapabileceği bir şey yoktur.Probleminizi tespit ettikten sonra lütfen kendiniz müdahale etmeyin. Aksi takdirde olası kazalar yaşayabilir ve ekonomik kayıplar meydana gelebilir. Hemen servisimizi arayarak teknik destek isteyin.

    Demirdöküm Kombi 19 hata kodu: CTN2 kullanım suyu talebinde boru üzerinde irtibatlı değil arızasıdır problem ile alakalıdır genel olarak buna tüketicinin yapabileceği bir şey yoktur.Probleminizi tespit ettikten sonra lütfen kendiniz müdahale etmeyin. Aksi takdirde olası kazalar yaşayabilir ve ekonomik kayıplar meydana gelebilir. Hemen servisimizi arayarak teknik destek isteyin.

    Demirdöküm Kombi 20 hata kodu: Kullanıcı arayüzü kombi ile uyumlu değil arızasıdır problem ile alakalıdır genel olarak buna tüketicinin yapabileceği bir şey yoktur.Probleminizi tespit ettikten sonra lütfen kendiniz müdahale etmeyin. Aksi takdirde olası kazalar yaşayabilir ve ekonomik kayıplar meydana gelebilir. Hemen servisimizi arayarak teknik destek isteyin.

    KOMBİ SERVİSİ 0(216) 632 94 93 – 0 (216) 632 94 94

    Kombi Servisi
    Kombi sevisi Kombiniz eskidi diye düşünüyorsanız ve kombinizde bunlardan Kombi hiç çalışmıyorsa ,çalışıyor ısıtmıyor, patlamalı yanıyor, Sıcak su açıldığında petekler çok ısınıyor,Peteklerin (Radyatörlerin)üstü sıcak altı soğuk kalıyorsa,su akıtıyor ses yapıyor sıcak su vermiyor biri var ise telaş etmenize gerek yok, Kombi konusunda uzaman servis ekibimiz bir telefon kadar yakınınızda KOMBİ SERVİSİ 0(216) 632 94 93 – 0 (216) 632 94 94 isterseniz sitemizde bulunan ücretsiz servis iste bölümünden ücretsiz servis isteyebilirsiniz. Kombinize bakmaya gelen servis ekibi Hiç bir şekilde arıza tespit ücreti almayarak size arızanın yapılabilirliğini ve tamir veya bakım ücreti söylerek sizden onay aldıntan sonra kombinizdeki arızaları örneğin: Kombi hiç çalışmıyorsa ,çalışıyor ısıtmıyor, patlamalı yanıyor, Sıcak su açıldığında petekler çok ısınıyor,Peteklerin (Radyatörlerin)üstü sıcak altı soğuk kalıyorsa,su akıtıyor ses yapıyor sıcak su vermiyor yerinde onarımını yapıyor yaptığı arızaya da servis formuyla servis işçilik parça değişimi tam bir (1) yıl garantilemektedir.Her marka kombilerinizin tamir,bakım,onarım.teknik destek hizmetlerimiz mevcuttur.

    BOĞAZİÇİ TEKNİK SERVİSİ

    Adres: Topağacı Mahallesi Dereboyu Caddesi No: 29/A Ümraniye / İSTANBUL

    E-MAİL: info@bogaziciteknik.com

    7/24 Çağrı Merkezimiz
    0 (216) 632 94 94
    0 (216) 632 94 93

    Kombi Servisi 0 (216) 632 94 94,Kombi teknik ,Kombi arızaları ,arıza kodlar,Kombi bakımı,Kombi onarım,Kombi tamircisi,Kombi montaj




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.