Şimdi Ara

Koltuk Cila Hizmetleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Koltuk Cila Hizmetleri

    Koltuklar bizim evde en çok kahrımızı çeken eşyalardır. İlk alındıktan sonra neredeyse bir daha nasıl olduğuna bakmayız. Onların da bakıma ihtiyacının olduğunu ya düşünmeyiz ya bize birileri bunu yapmamız gerektiğini söylememiştir. Oysa yıllarca onlarca misafir ağırladığınız, üzerinde dinlendiğiniz, sohbetler ettiğiniz koltuk takımları da yorulabiliyor. Yıpranabiliyor. Onlar da insanlar gibi ilgi ve bakım istiyor. Bu konuların farkına varmadığımızda onların verdiği alarmı kaçırmış oluyoruz. Belki de kurtarılabilir durumda olan koltuk modellerini eski diye atmış oluyoruz.

    Koltuk cila, koltuk bakım gibi işlerden uzak olunca güzelim mobilyalarımız kısa zamanda yıpranıp tarihe karışabiliyor. İşte siz de bu konularda pişmanlık yaşamak istemiyorsanız onların ihtiyaçlarına kulak vermelisiniz.

    Ahşap eşyaların alındıktan sonra belli aralıklarla bakımdan geçirilmesi gerekir. Böylece ahşabın yıpranması ve eskimesinin önüne geçilir. Ahşap cilası kullanılarak koltukların daha uzun yıllar dayanmasını sağlayabilirsiniz. Uzun yıllar kullandığınız mobilyaların cilasını yaptırmak için profesyonel firmaları seçmelisiniz. Çünkü zamanla hasar da oluşmuş olabilir. Uzman kişiler tarafından yapılan cila sayesinde koltuklarınızın ahşap kısımları ilk günkü gibi parlayacaktır.

    Koltuk Cilası ve Diğer Onarım İşlemleri

    Koltuk cila işlemlerini Rönesans Koltuk Döşeme firması ekibi itina ile yapacaktır. Size öncelikle gerekli detayları verip sonrasında işlemlere geçilecek. Uzman kişiler tarafından yapılan bu işlemler kısa sürede tamamlanacaktır. Siz de eski koltuklarınızın ahşabını yenilemek cilalatmak istiyorsanız site üzerinden talebinizi iletebilirsiniz.

    Eski Koltuklarınızı Atmayın
    Koltuklarınız eskidi ve atıp atmama konusunda kararsız mısınız? Çok da düşünmenize gerek yok aslında. Malum, yıllar zamanla onlara da dokunmuş ama bu durum onlardan vazgeçmeniz anlamına gelmez.

    Eski koltuklarınızın keşif çalışmaları ustalarımız tarafından ücretsiz olarak yapılsın. Sonrasında işlemlere başlansın. Koltuk takımlarınızın kılıfları baştan aşağı değişsin ve yepyeni bir görünüme kavuşsun. Bütün bunları siz de istiyorsanız neler olacağını anlatalım.

    Öncelikle koltuklarınız hasar kontrolünden geçecek. Böylelikle sağlamlık durumuna göre iskeletine tamir yapılacak. Devamında koltuğunuzun süngerleri yenilecek. Böylece daha rahat oturmanız sağlanacak. Son olarak yeni kumaşları dikilerek monte edilecek. Ve işte yepyeni koltuklar salonunuzdaki havayı değiştirecek. Bütün bu işlemler ve
    Mobilya koltuk Cilalama hakkında daha fazla bilgi için firmamızla irtibat kurabilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.