Şimdi Ara

Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU] (848. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.602
Cevap
325
Favori
601.071
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 846847848849850
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Maskeler düzeldi vs. Yazan birkaç kişi olmuştu belki deyip tekrar are aldım ancak ince ve lastiği iyi değil. 6 ve 8. Ay arasında fark yoktu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maicole kullanıcısına yanıt

    o tarz performans verebilecek bir cerrahi maske yok şeklinden dolayı, ama 2 kat meltblownlu maskeler var saytekmed vb. markaların maskeleri. ya da c tipi n95 maskelere bakabilirsiniz tanesi 2 tl civarına geliyor. Musk,alvent gibi markalar var.

  • Eeee ARE lastikler inceldi şikayeti var ne alıcaz şimdi? Ulan bi kurcalamayın şu işi ya ne güzel sürekli kullanıyorduk.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,

    Aranızda B-good'un ffp2 maskesini kullanan var mı acaba, tavsiye eder misiniz?

    Bir de ege 4014 ile musk, era, are ffp2 veya n95 maskeleri hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

    Teşekkürler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yalnız Kovboy kullanıcısına yanıt

    Eczanede görmüştüm pahalıydı, papara ile alsam bile yine pahalı oluyor. F/p olarak era c200 ön plana çıkıyor. En sin 0.82 tl den satın aldım. Cerrahi maskeden daha ekonomik oluyor. Günde 2 3 tane kaliteli cerrahi değişince pahalı kalıyor. Era c200 tüm günü kurtarıyor ve koruma olarak çok daha iyi. Zaten n95 ile cerrahi kıyaslamak doğru değil. Koruma sınıfları başka.

    Başka markalar denemek istedim ama fiyatlar era gibi iyi değil ondan elim gitmiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Are hakkında yine bi şeyler yazılmış okudum. Aslında yüzüme oturan en iyi maskeydi. Pek cerrahi kullanmıyorum ben, en son babam için aldıklarıma baktım maske kumaş kalitesi kesinlikle değişmiş. Çok sert bir kumaş olmuş, eski are pamuk gibiydi. Şimdiki diğer medikal maskeler halen yumuşak. Mesela saytekmed veya Sanopak halen öyle. Ama are neden sertleşti anlamadım. Koruma olarak artısı eksisi var mı bilgim yok ancak dokununcaki his kötü diyebilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mocle kullanıcısına yanıt
    Ben de kalabalık yerler çin 3m 9152e kullanıyordum, rahat ama çok masraflı. Bir de bu maskelerden kullanıp deneyimlemek istiyorum. Yüze uyumu alıp kullanarak belirlenir ama kalite daha önemli. Onu kıyaslarken dış görüntü yanıltıcı olabiliyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • are medikal'in 10x10 lu paketli maske stokları tükenmiş , alternatif bir marka var mı acaba 10 lu paketli olan ?

  • yuvaz kullanıcısına yanıt

    Merhabalar

    İnternette hepsiburadadan gelen ürünün 3 katlı olduğu yazılmış siz böyle sorunla karşılaştınız mı ve 60 adet fiyatı 44.90. Sizce uygun mu ?

  • @trmp Ben daha önce aldığımda kendi sitelerinden satın almıştım. Diğer alışveriş sitelerinde yoktu 4 kat. Hepsiburada vardı bu sefer ben de satın aldım ama ürün hala elime geçmedi. Sanırım sipariş usulü üretim yapıyorlar. Ürün elime geçince yazarım 3 kat mı 4 kat mı. Fiyatı için de fotoğraf ekledim.

    Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuvaz -- 6 Eylül 2021; 11:33:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yuvaz

    @trmp Ben daha önce aldığımda kendi sitelerinden satın almıştım. Diğer alışveriş sitelerinde yoktu 4 kat. Hepsiburada vardı bu sefer ben de satın aldım ama ürün hala elime geçmedi. Sanırım sipariş usulü üretim yapıyorlar. Ürün elime geçince yazarım 3 kat mı 4 kat mı. Fiyatı için de fotoğraf ekledim.

    10 gün beklersiniz en az. artık kendi sitelerinden almak daha mantıklı görünüyor. bende hepsiburada üzerinden aldım 10-15 gün sürdü gelmesi.


    https://saytekmarket.com/ adresi sanırım yeni satış siteleri.





  • Akhenatonnn kullanıcısına yanıt

    8.ay üretim mi geldi hocam ?

  • Şu ana kadar uzun süredir kullanıp memnun kaldığım tek marka SaytekMed oldu ama tekli paket şeklinde olanları göremiyorum artık TY ve HB de (orada birikmiş puanlarım olduğu için başka yere bakmadım). O olmazsa Are alayım dedim onun da 10 lu paketlerinden bulamadım. O da yoksa GoodCare alayım 10 lu paketlerden diye baktım, onun da kulak ipleri bant şeklinde olanları var hep satışta, normal lastik olanlardan yok. Zamanında iyi stok yaptığım için bu zamana kadar geldim almadan, arada pandemi de biter yıl ortasına kadar diye almadım şimdi elimde sadece 15 günlük maske kaldı, ne alacam diye bakıp duruyorum. Ne önerirsiniz bu yazdıklarıma göre arkadaşlar?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürekli elimde dezenfektan ve kolonya (ailem kolonyayla banyo yapıyorsun diyordu) ve min 2 cerrahi (bazen n95 veya ffp3 + 2 tane cerrahi) maske ile (açık alanda bile) gezmeme rağmen 2 hafta önce testim pozitif çıktı ve başka bir şehirde karantinada kaldım. Bu süre zarfında elimdeki yanımdaki Are maskeler bitti ve Evony almak zorunda kaldım. Eşim de evdeki Mediguard maskeleri kullandı.


    Gelir gelmez ilk işim markete gidip Are maske almak oldu (şaka değil, uzun yoldan gelince eve gelmeden markete girdim). 8. ay üretimi vardı. Ben fark etmedim fakat eşim sanki incelmiş gibi biraz sert geldi dedi. 2 hafta boyunca karantinada olduğum için evdeki Evony ve Mediguard maskeleri kullanmak zorunda kaldık ve hiç memnun kalmadık. Are'yi alırken 8. ay olduğunu görünce (yorumları hatırlayıp) biraz bakındım ama eski üretimi yoktu markette, o yüzden 8. ayı aldım. Memnun kaldım. Önceki serilerinin ipleri yüzüme göre kısa olduğu için kulağımı kesiyordu. Bu sanki daha iyi olmuş. 6. ay üretiminde sağ ve sol yan (alt) bölümlerden hava kaçırıyordu arada. Burada da baskı oluşuyor ama kaçırmıyor. Çift maske takınca sorun olmuyor. Normalde maske stoğu yapmıyordum ama yarın gidip kaldıysa birkaç kutu daha alıp stoklayacağım.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: interiordesign35

    10 gün beklersiniz en az. artık kendi sitelerinden almak daha mantıklı görünüyor. bende hepsiburada üzerinden aldım 10-15 gün sürdü gelmesi.


    https://saytekmarket.com/ adresi sanırım yeni satış siteleri.



    Alıntıları Göster

    bende 2 haftadır bekliyorum, hala hazırlık aşamasında...birde trendyolda artık satılmıyor sanırım...firma battı mı nedir...





  • Arkadaşlar ben eczaneden Bgood alıyorum ama okuğum kadarı ile saytek ürünleri daha iyi deniliyor.

    Bgood kullanmamın tek iyi yanı kulağımı acıtmıyor

    Bgood ile karşılaştırırsanız hangisi daha iyidir ?

  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    evet .herkes incelmiş diyor bana gelen maskeler daha kalın, eskisinden daha iyi ne iştir anlamadım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ma-250 kullanan varsa yorum alabilir miyim, nasıldır?
    Kolonya, Maske ve Dezenfektan Fırsatları [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zcanmor Z kullanıcısına yanıt
    kulakçıkları diğer model olan daha iyi kesinlikle.
    hanımın yüz ufak diye alvent aliyorum, diğer model daha iyi bana göre kavraması.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Akhenatonnn kullanıcısına yanıt

    Bende en son 6.ay beyaz almıştım. Oda fena değildi. Dediğiniz gibi beyaz aynı olabilir belki.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 846847848849850
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.