Şimdi Ara

Koku alamama sorunsalı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
4.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Mali473 M kullanıcısına yanıt
    Covid testi olmak ve koku alma sorunu arasında bir bağlantı var gibi cunku koku alma sorunundan bahseden hemen herkes covid testi de olan kişiler. Buruna sokulan cubuklardaki pamuk görünümlü kısım (swab) Slovakya'da bir kişi tarafından yakından incelediği videosunda swab ana maddesi "darpa hydrogel" diyor ve onu koyun etine degdirerek yaptığı deneyde fiber parçalarının aynen tahta kıymığı gibi ete girdiği ve sonrasında da kristalize olduğunu gösteriyor. İlgili videodan açıklamalı görüntüler. tam ayrıntılı videoyu timtruth 'un websitesinde bulabilirsiniz. Bu swab'larda morgellon denilen ve vücut sıcaklığında hareketlenen siyah kurtçuklar da tespit edildi, onu da covid swabs contaminated? ile arattırarak bulabilirsiniz.

    covid test pamugunda bulunduğu görüntülenen darpa hydrogel fiber ve morgellon hiç olmasa dahi bu pamuklar kulak temizlemede kullandığımız normal pamuk olsa dahi, burunun içine kadar sokulması anlamsız. Modern Tıp denilen şeyin böyle ilkel bir yöntem kullanması ise fiyasko. Normalde hiçbir aklı başında insan bir testte burunun dibine kadar sokulan böylesine anlamsız birşeyi kabul etmez ancak korku ortamı oluştuğu için herkes sorgusuz kabul etti. Modern Tıppın yöntemleri sorgulanmalı. Sorgulanmayan birşey, iyi niyetli birşey olsa dahi, sorgulanmadığı için o şey kötü olur.

    Koku alamama sorunsalı


    Koku alamamak bence cok önemli bir sorun. Koku, canlılara tehlikeleri haber veren duyudur. Örneğin pis egzos gazı, plastik yanık kokusu.. bunları koku duyumuzla fark edip hemen önlem alabiliriz. Ya da bir yiyecek yerken onun bozuk / bayat / taze olup olmadığını da koku duyumuzla anlarız. Dolayısıyla bu dert edilecek bir durum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Cevabını için çok teşekkür ederim. Koku alamamam acaba pozitife mi döndüm onun sorusunu getiriyor kafama? Çünkü şuan hiçbirşeyim yok ve sadece koku alma duyum gitti.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu anlamak için bir test daha olmaktan başka çare yok. Öyle bir test olursan ve covid+ çıkarsan testler veya testlerde kullanılan cubuklar covid+ yapıyor iddiası bir kez daha gerçekleşmiş olur.

    İpucu: Bir yakınım, 3-4 hafta önce basit bir soğuk algınlığı dolayısıyla hastaneye gitti. Tabi ki önce bir covid testi yaptılar, negatif cıktı. Fakat sonra tekrar hastaneye gitti yine bir test, bu sefer covid+ cıktı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım hocam.koku alma duyusunun daha hızlı kazanılması için ne tür yöntemler yapabilirim? Burna tuzlu su çekmek vs. ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mali473 M kullanıcısına yanıt
    Nokta vuruş bir yöntem önermek zor. Vücudun geneli için gerekli maddeleri yeterli oranda almak iyi gelecektir. Gerekli maddeler ise öncelikli olarak hayvansal yağlı gıdalar (et, balık, süt) ve magnezyum. Burundaki yumuşak dokular için B vitaminleri gereklidir ve hayvansal gıdalarda organik B vitamini bulunur. Köyden alınmış taze manda sütü, son derece faydalıdır ve tadı da güzeldir. Kızılay'ın Erzincan maden suyu yüksek oranda magnezyum içeriyor, ondan bir şişe bardak içine bir dilim limon koyup içilebilir. Şişe açıldıktan sonra birkaç dk içindeki gazın azalmasını bekleyin. Tüm içecekler ne cok sıcak ne cok soğuk olmamalı.

    Et söğüş olarak pişirilip suyu ile yenilmeli, balık ise yağı eriyecek şekilde az pişirilmeli.

    Çiğ köfte gibi bol baharatlı yiyecekler, lahmacun, kıymalı pide gibi hamur ağırlıklı ve kuruyemiş, patcips, çikolata, gofret gibi kuru gıdalardan uzak durun. İçecek olarak taze portakal ve limon suyu içilebilir ancak bunlar asidik olduğundan diş minesine zarar vermemesi için içildikten sonra ağız bol su ile çalkalanmalıdır. Tüm bu esnada, alkol, sigara, çay ve kahve gibi keyif verici maddelerden uzak durulması gerektiği aşikar olduğu için ondan bahsetmiyorum (hastalık ve rahatsızlık döneminde çay ve kahve de, keyif verici madde kategorisinde)

    RO (ters ozmoz) cihazı ile artılmış su içiyorsanız onu bırakın. 100% arı su vucuttaki mineralleri azaltır. Şebeke suları zaten zararlı. Önerim 19lt damacana seklinde doğal kaynak suyu alıp içmek.

    Egzersiz cok yapılmamalı. Saatlerce hareketsiz durmak vücuda zarar verdiği gibi cok fazla egzersiz yapmak da zararlı. Egzersizin de bir ölçüsü var. Önerim, vücudu güneşten koruyacak şekilde yüzmek veya bisiklet.

    Yukardaki şekilde uygulayınca eczacılık ürünlerine gerek kalmıyor ancak yine de eczacılık ürünleri ile destek sağlayayım diyorsanız B vitamini olarak Benexol, balık yağı olarak Carlson, C vitamini olarak Novartis - kalsiyum sandoz önerilebilir. Magnezyum desteği olarak Saba'nın Magnesie Calcinee (Magnezyum Hidroksit) içtiğiniz suya cok çok az karıştırıp içebilir veya suda çözünen magnezyum hapları kullanabilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Valla hocam gerçekten tebrik ediyorum çok değerli bilgiler. Çok teşekkür ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.