Şimdi Ara

Kod 31 Win7. Wireless Mouse problemi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba. Microsoft wireless mobile mouse 1000 kablosuz mouse kullanıyordum birden durduk yere gitti maus çalışmamaya başaladı. Sonra Biraz araştırma yaptım internette ama bi çözüme ulaşamadım. Aygıt yöneticisinden baktığımda Microsoft virtual wifi miniport adapter' ta ünlem var ve "Windows, aygıtın gerektirdiği sürücüleri yükleyemediğinden, bu aygıt düzgün olarak çalışmıyor. (Kod 31)" yazıyor güncelle felen diyorum zaten güncel sürümü yükle felen diyor. Mouse driverını buluyorum yüklüyorum yine olmuyor hiç birşey bir çok şey denedim ama olmadı bi ara usb yi takınca aygıtı tanımıyor gibi bir baloncuk çıkarttı aygıt yöneticisinde de unkown device yazıo napıcam hiç başına gelen oldumu yapmam gerekenler hakkında bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim ayrıca usb çok ısınıyor işletimim sistemim windows 7 home premium laptopumda casper nirvana 64bit. Yardımlarınız için şimdiden teşekürler.







  • başka usb portunu denedin mi ? mouse alıcısı bozulmuş olabilir eğer driver işe yaramıyorsa.
  • Farklı bir USB port'a takarak denedinizmi acaba ?
  • evet denedim arkadaşlar zaten 2 tane giriş var birine taktığımda tık yok diğerine taktığımda usb aygıtı algılayamadımı ne öyle bir baloncuk çıkıo ama şimdi başka bi laptop getirticem onda denicem birde.
  • 2 ayrı pcde denedim fareyi yine tık yok. Usb aygıtı tanımıyor die bir baloncuk çıkıyor. Tıklayıncada bilinmeyen aygıt çıkıyor açıklamada da sürücü yazılımı yüklü olmadığından aygıt düzgün çalışmıyor yazıor yazılımı yüklemesi için windows uptade sitesine bağlanmasına izin veriyorum bi arıyo tarıyo sonra devam edemiyor diyerek kalıyo öyle. Şimdi bunu çöpe mi atıyorum yni varmı fikri olan ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.