Şimdi Ara

Kocaeli Üniversitesi Donanımhaber Öğrenci Topluluğu (412. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.266
Cevap
75
Favori
338.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 410411412413414
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Akademisyen bırakmadılar, ders bırakmadılar... Önümüze ne koysalar yiyoruz. İngiliz Dili ve Edebiyatından yazıyorum. Bulaşmayın... Ders listesinde dersleri gördüğümüzde ne kadar heyecanlanıyorduk bir zamanlar. Şimdi abidik gubidik dersleri, hoca da kalmadığından, güç bela-emir rica açıp bizi de tıkıştırıyorlar.

    Sürekli en geç çıkan bölümüz, birde ikinci öğretim. Kaç defa otobüs kaçırıp iki hatta üç vesait yapmak zorunda kaldım. Nefret ediyorum, giriyorum kampüse koca fakülte de bir tek bizim sınıfın ışığı yanıyor. Güvenlikler derslerin bitmesi için hocalara rica da bulunuyor. Eve varışım 11-11.30'ları buluyor kimi zaman.

    Türk Dili, Biyoloji, Kimya, Tarih, Edebiyat öğrencilerini görmüyoruz, adamlar haftada 2 defa gelip gidiyorlar. 7 8 dedin mi herkes evde. Hep mi beni bulur ya.
  • Varsayalım ki 8. Yariyilda kalan son derslerim olan 8 dersi alıyorum. Yani bu dönem son dönem oluyor.

    8 dersten 5 tanesi cc ve üstü
    2 tanesi dd
    1 tanesi ff

    Genel not ortalamam 2nin üstünde
    8. Yarıyıl ortalamam 2 nin altında

    Kosullu dersleri gecer miyim kalır mıyım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-F31FE8CB4

    Varsayalım ki 8. Yariyilda kalan son derslerim olan 8 dersi alıyorum. Yani bu dönem son dönem oluyor.

    8 dersten 5 tanesi cc ve üstü
    2 tanesi dd
    1 tanesi ff

    Genel not ortalamam 2nin üstünde
    8. Yarıyıl ortalamam 2 nin altında

    Kosullu dersleri gecer miyim kalır mıyım
    7.yarıyıl 2 nin altındaysa kalır üstündeyse geçer

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RavenoLL

    7.yarıyıl 2 nin altındaysa kalır üstündeyse geçer

    Alıntıları Göster
    Anladım hocam. Bu senaryoda dönem uzayacagi için 'son dönem' olayı acaba o uzayan döneme mi sarkar diye düşünmüştüm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer sosyal bilimler okuyorsanız(eğitim fef iibf vs.) okulda bu konularda hiçbir uzman gelip de konferans seminer yapmıyor hatta okula sunum yapmaya insam gelmiyor neredeyse. Mühendislik kulüpleri gayet aktif konferans vs. ile staj imkanı sağlayabiliyorlar ve öğrenciye katkı sağlayacak başka şeyler de yapıyorlar ama diğer kulüpler tırt. Okul kesinlikle sosyal bir okul değil ytü boğaziçi hacettepe gibi değil kesinlikle. Kampüs merkezden uzak ama iyiki de uzat buranın insanı çok acayip yaşlısı iyi gençleri komple keko. İzmit zaten ufacık yer. İzmitte bir tane çarşı bi laç tane de avm var. Keşke Bursa gibi bir sürü tarihi mekanı olsaydı. 65 geçme notu CC ye tekabül ediyor bu ne demek ? 2.00 demek bu okulda ortalama kas ak çok zor 64 te bırakan hocalarım oldu maalesef. Koşullu geçtim ama(50-64 arası koşullu dc) imkanınız varsa Bursada ya da İstanbulda okuyun burda mühendislik çok güzel okunur. Bi de okulun nüfusu 80bin ama 40bini MYO 2 yıllıklar yani onlarda Umuttepede değil (adalet myo sağlık myo besyo var Umuttepe)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar seneye tiyatro kulübüne girmeyi düşünüyorum nasıldır tavsiye eder misiniz daha önce hiç tiyatro ile ilgilenmemiştim. Tiyatro dışında başka hangi kulüpleri tavsiye edersniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alpereNN7 kullanıcısına yanıt
    Şehir merkezindeki Alternaif tiyatro'daki tiyatro ekipleriyle tanışmanı öneririm. Birde şehirde Macondo Kafe & Tasarım adında biryer var. Kültür sanatla ilgili etkinlikleri ve kişileri orada bulabilirsin. Sıcakkanlıdırlar. Anıtpark Güzel sanatlar fakültesinden bir akademisyen açtı kafeyi.

    Bu arada olurda bulamazsan Macondo Kafe, Dripper kafenin hemen karşısında kalıyor yer olarak.
  • yaz okulu düşünen var mı? yönetmelikteki 40 puan şartı iö leri de kapsıyor mu ? yani gidilecek bölümün iö mi ile aradaki fark mı yoksa örgün öğretim mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jacobıan -- 10 Haziran 2019; 13:33:43 >
  • 2001 mezunuyum fosil olmuşuz biz :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-F31FE8CB4

    Bu mesaj silindi.
    Mühendislik fakültesi öğrencisi olarak yazıyorum


    Çoğu bölğmün mühendislik eğitmi oldukça kalitelidir, mühendis yetiştirir. Böyle arkadaşlar da söver sayar, ne yapacaktın güle oynaya mı mezun olacaktın?
  • Merhabalar bu sene 65 bin sıralamasındayım. Koü bilgisayar(2.öğretim) düşünüyorum.Bölümden olanlar varsa tavsiye ediyorlar mı bölümü?
  • İstanbul-Kocaeli üni arası servis kullanan var mı arkadaşlar veya çevrenizde daha önce kullanmış olan var mı? Googleda aratınca bir çok şirket çıkıyor ama hiçbirinde fiyat bilgisi de yok.
  • Artizt kullanıcısına yanıt
    600 oldu diye biliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ingilizce dersleri alıyormuşuz sanırım bu diplomamızda yazacak mı %30 tarzı bir ibare oluyor mu cevaplarsanız sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pir2xh

    600 oldu diye biliyorum
    Teşekkürler. Bakalım ders programını öğrenme şansım olursa bi' plan yapabilirim anca.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba bu sene hazırlıgı bitirdim bolume geçiçem ev tutmak için ev arkadaşı arıyorum ilgilenenler pm den yazabilir ayrıntılı konuşuruz
  • Hazırlık eğitiminin kalitesi nasıl? Bilgisayar mühendisliği bölümünü kazandım ve ilk sene isteğe bağlı hazırlık okumayı düşünüyorum.
  • Ben de bilgisayar mühendisliği okuyorum. İngilizce'm iyi olduğu için hazırlık okumadım ama yurttaki oda arkadaşlarımdan biri okuyordu, sadece kendi çabalarıyla öğrendiği kadar öğrendi sene boyu. İlk sene zaten büyük ihtimalle çok fazla kodla falan uğraşmazsınız, o yüzden bence bir senenizi çöpe atma riskine girmektense hazırlığı es geçip okulla eşzamanlı olarak dil çalışın.
  • Hazırlık okumanı öneririm evet birşey öğretildiği yok fakat bilgisayar mühendisliğinde kazanamayacağınız dostlukları ilişkileri kazanırsınız. Sosyalleşirsiniz. Koü'de hazırlık okumadığı için ileride pişman olanlar kervanında olmazsınız. Benim için kariyer önemli, iş yaşamına hazırlık vesaire gibi düşünüyorsanız ve sosyalleşme kavramını önemsemiyorsanız zaten üniversiteye uğramadan Koü bilgisayarı bitireceksiniz demektir. Derslere katıldığınızda ki kaybolan değerli vakti öldürmeyip kendi kaynaklarınızla ve notlarınızla bitirirsiniz. Derslerde zaten abuk subuk cümlelerle karşılaşacaksınız. Bunlar internette var zaten yok efendim bunları biliyorsunuzdur.
  • ÜSD/ESD ile ilgili sorum olucak toplam vermemiz gereken üsd kredisi(ingiliz edebiyat) 24 mü 8 mi ve üsd ile esd arasındaki fark ne ? Birde bir dönemde 2 den fazla üsd dersi alınamıyormuş bu doğrumu ?
  • 
Sayfa: önceki 410411412413414
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.