Şimdi Ara

⭐ KO1 2006 Yılını Yaşatıyor⭐ Yeni Server TALAS 29 EKİM 21:00'de ⭐ 1.Server 3 yıldır açık⭐14 YILLIK T

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
2.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar DH Ailesi eski üyeyim ancak üyeliğimi bulamadım bir süredir foruma girmiyorum. Buraya şimdi gelme sebebim biraz reklam biraz da aileyi bilgilendirme.

    3 yıl önce başka sitelerde tanıtım konularına bakarken tesadüfen eski Fire Drake stili bir MYKO buldum. Pek kalabalık değildi ben girdiğimde nasılsa kapanır biraz takılayım hasret gidereyim dedim oyunu özlemişim  Daha sonra git gide sarmaya başladı falan derken baya bağlandım. Serverin 3 yıldır kapanmaması da cabası 3 yıldır bir fiil oynuyorum (30 ay oldu ).

    Şimdi 29 Ekim 2021'de mevcut 1.serverini kapatmadan onun altına TALAS serverini açacak. Baya bir kalabalık olması muhtemel. Buraya reklam linkimi bırakıyorum burdan siteye giriş yaparsanız ben de Ödül kazanıyorum. Yani hem bilgilendirme, hem bana da bir faydası olsun diye sizlere konuyu açma gereği duydum. Oyunda herhangi bir sıkıntınız veya ihtiyacınız olursa DH'den geldiğinizi de belirtirseniz size seve seve yardımcı olurum :)


    ko1 web sıte
    Knight Online , KO1 , knightonline , knightonline1
    https://l24.im/7x3Uf


    Bu da tanıtım metni.


    Kendisini PVP Camiasında kanıtlamış KO1 Serveri ilk sunucusu ÖTÜKEN'i Mart 2019'da açtı. Aradan neredeyse 3 yıl geçmesine rağmen kesintisiz oyun zevki sunan KO1 Geçtiğimiz sene SEGEDİN serverini açtı ve daha sonra ÖTÜKEN bünyesinde birleştirdi. Şimdi Beklediğiniz 3. Sunucusu TALAS 29 Ekimde siz oyunseverlerle kavuşmaya hazırlanıyor. Birçok yeni event ve kısa sürede birleşmeyecek bu sunucuda siz de 2006 [/B][URL='https://l24.im/7x3Uf'][B]My.ko[/B][/URL][B] anlarını yaşamaya hazırlanın :)[/B]

    [I][COLOR=rgb(226, 80, 65)](KO1 Serveri Microsoft tarafından Lisanslandırılmış Launcher & Client kullanmaktadır. Windows Defender dışlama eklemeye veya devre dışı bırakmaya ihtiyacınız yok. Çünkü Clientte VİRÜS YOK ! Clientine Microsoft Lisansı alan Dünyanın İLK & TEK K.O. PVP SERVERİ aslında Bir PVP Serverden Çok Daha Fazlası


    Canlı yayıncı sistemi, exp kredisi gibi birçok farklı özellik getirilmiş ancak oyunun orjinaline dokunulmamış en kral item shell raptor :)

    Kanat walkrie pathos falan yok



    Erken kayıt olarak TALAS Açılışında hediyeler kazanmak için

    Bu da reklam linkim arkadaşlar hem aramıza katılıp hem destek olan DH Ailesi üyelerine teşekkür ederim

    Birlikte 2006 ruhunu yaşıyor muyuz? 

    https://l24.im/7x3Uf








  • Yok mu kimse yav :D

  • eskiden buralar dutluk idi

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.