Şimdi Ara

KnightOyna.com'un Yeni Oyununa Helperler Aramaktadır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • www.yuupi.net
    Arkadaşlar Şuanda Bir Oyun Üzerinde Çalışmaktayız ve Oyunu Gerçekten Güzel Oynana Bilecek Hale Getirmeye Çalışıyoruz.Kısaca Oyunun Savaşlarından Bahsetmek İstiyorum.


    Başvuru içinwww.yuupi.net

    Kral Seçimler

    10 Ülkeden bir Ülkeye site üzerinden üye olan clanlar. Her ay yapılamakta olan krallık turnuvasına katılmak zorundadır.Bu turnuvalarda clanlar bir birileri arasında savaş yapmaktadır turnuvayı kazanan clanın lideri o ülkenin kralı olmaya hak kazanmıştır. Kendi clanı ve ülkesine üye olan clanları yönetmeye hak kazanmıştır.

    Kralın Görevleri

    Kral Her hafta yapılmakta olan savaşlara katılmak zorundadır.Site üzerinden savaşacağı devleti seçmelidir. Eğer savaşa girmeyen kral varsa o savaşı kaybetmiş ve karşı taraftaki devletin hakimiyeti altına girmiş sayılmaktadır. Kral kendisine gelen vergileri üyesi olan clanlara dağıtmaktadır. Dağıttı miktarı site üzerinden belirler ve game masterlar tarafından kralın verdiği para clanlara dağıtılmaktadır. Kral clanlar arası huzuru sağlamak zorundadır ceza verme yetkisine sahiptir bir kullanıcıyı 15 dkdan 2 saatte kadar hapise atma yetkisine sahiptir. Kral krallığındaki evlilikleri game masterlara bilgirmek zorundadır. Kralın kendisine hizmet eden gamemasterla verdiği yanlış bilgilerden kendisi sorunludur herhangi bir yanlış bilgide clanı krallık clanlığından çıkartılır. Kralla kendisine verilen nazgülü kimseye vermemelidir.

    Savaşlar

    Her Hafta 3 savaş yapılmaktadır. Krallar önceden savaşacağı devleti site üzerinden seçmelidir ve site üzerinden yaptığı antlaşmaları belirledikten sonra savaş oyun tarafından seçilen yerde gerçekleşir ülkelere ait olan clanlar bu meydanda karşı karşıya gelir ve savaş zamanı savaş esnasında hangi ülkenin kralı ölürse o krallık savaşı kaybetmiş demektir.

    Kral savaş alanında saklanmamalıdır. Savaş başlangıcında en ön safta daha sonra en geri saflara geçebilir.
    Savaş esnasında küfür eden charlar direk banlanıcaktır.
    Clanlar kralın verdiği mevkilere ve talimatlarlara uymak zorundadır.
    Savaşın bütün ganimeti kazanan tarafa kalır.
    Savaş Ganimetleri

    Savaşı kaybeden krallık kazanan krallığa %60 vergisini vermek zorundadır. %60 vergi game master tarafından kesilip savaşı kazanan kralla verir. Kazanan krallığa kendi ülkesindeki bulunan clanların %20 hizmeti altına sokmuş bulunmaktadır. Her savaşta web sitesi üzerinden belirlediği clanları yollamalıdır. Yollamadığı takdirde Cezası Hakim olan krallığa kalmıştır. Hakimiyetinin altında bulunduğu clana savaş açtığında %20 clan yollamak zorunda değildir.

    Clanlar ve Clan liderinin Görevleri

    Kullanıcı tarafından kurulan clanın en yetkilisi clan lideridir. Clan lideri kendisine seçtiği asistanlarına clana kullanıcı alma yetkisinide vermiş bulunmaktadır. Clan lideri istediği kişiyi clana alabilir vede atabilir. Clanların ülkelere üye olması zorunlu değildir her ülkede istedikleri gibi dolaşabilirler ülkesi olmayan clanlar savaşa katılamazlar. Clan lideri katılmak istediği ülkeye web sitesi üzerinden katılmalıdır.
    Bir ülkeye üye değilse savaşlara katılamazlar.



    Tüm kontrol liderdedir.
    Lider istediği ülkeye girer veya ülkesiz olabilir.
    Kralın emirlerini yerine getirmek zorundadır.
    Clanına aldığı vergilerden dağıtmak zorunda değildir.
    Kullanıcı cezaları clanlara verilemez.

    NOT: Bu Bir Reklam Değildir. Sadece Oyunumuz İçin Yardım Edecek Arkadaşlar Aramaktayız. Yuupi.net Kullanımayan Oyunun Domainiyle Alakası Olmayan Bir Sitedir.







  • başvuru yaptık bakalım
  • Başvurulara Mail Yoluyla Cevap verilecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.