Şimdi Ara

# Knight Road Private server # (Lütfen full client indiriniz) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
699
Cevap
2
Favori
23.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

    İlerde fgw ratelerini arttırmak için çalışma yaparız, şimdi önemli olan buglar v.s için uğraşıyoruz.

    kardeşim mesaj kutuna bi bakabilirmisin...!
  • Private serverda char satmak komik gelebilir ama şansımı denemek istedim.8 tane 110lvl charımı satmaya karar verdim.(Wiz warrior cleric warlock bard nuker)2 tane dress - çok miktarda nova - yüklü miktarda gold.15 liralık kontor karşılığı silk almıştım.Charlar için yine bu rakamı istiyorum.Karım eğlencem olsun.Ödemeyi turkcellden tl yollayarak istiyorum.Uğraşmaya gerek yok en basiti bu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifesGood® -- 28 Mart 2012; 18:44:29 >
  • moblarin doğup yok olma problemi bu serverda da ortaya çıktı ... Acaba bu bug dūzeltilecek mi bu sefer?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: frkhnnhkrf

    moblarin doğup yok olma problemi bu serverda da ortaya çıktı ... Acaba bu bug dūzeltilecek mi bu sefer?

    şehrin yakinlarinda oluyorsa normal fakat farkli bir yerde oluyorsa mail atip bildirebilirsiniz :) kolay gelsin
  • Mob ve Pet Sorunu Çözüldü.
    Atçıya Goat Scrool Eklendi.
    Fgw Rateler 5x Yapıldı.
    Yeni media.pk2 indirirseniz sorunlarınız düzelecektir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VaramiR -- 29 Mart 2012; 12:42:45 >
  • beyler öncelikle şunu söyliyim bu sw de çok keyifli anlar yaşadım.ama her güzel şeyin de bir sonu var.ben ve arkadaşlarım oyunu bırakma kararı aldık.oyunda çok büyük eksiklikler var.bi yere kadar gözyumduk ama artık can sıkıcı olmaya başladı.daha dün immolu nova axem yok oldu.sağ olsun varamir elinden geleni yaptı.fakat sorun şu ben her itemime + basarken yanma yok olma korkusu yaşayacaksam...sonra steadyli itemin durabilitysi gitti%49 fakat steadysi kaybolmadı.sanki yokmuş gibi davranıyo silahlar.oyun zaten boş kervan oranlarıda düşük boş vakitlerde yapılacak bişey yok.parayla pottan başka birşey alınmıyo.neyse uzun lafın kısası.hepinize iyi oyunlar arkadaşlar.belki bu pazar fortress var icin lifesgood adam lazım demisti o yüzden girebilirim.görüşemezsek birdaha sw de yardım eden. spartacus(bana+7 setini vermistin eyw bro),Akule35(çok kral adamdır kendisi),sync (baya macera yasadık senle bro ss almıstım),pallasathena(kankam Benim :D),,Fraude(çok teşekkür ederim bro kasılmamda yardımcı oldun),wifi(önder abi teşekkür ederim),cicibebe (bide alsaydın o pt lere beni :)).artık isimlerini buraya yazmadığım arkadaşlarda biliyolar kendilerini hepinize hayatta başarılar




  • Emek veren, para veren, bütün yönetici ve yapımcı kardeşlerimin iyiliğini düşünerek yazıyorum. Yapılacak şeyleri önem sırasına dizmek ve öyle halletmeye çalışmak gerekiyor, Trade rate yada server da gold un geçer akçe olması için NPC de herhangi birşeyin satılması falan çok sonra halledilecek şeyler, en önemli en acil konu alchemy' deki problemler. Bunun çok acil çözümlenmesi ve bu konuda bizlere bilgi verilmesi, hatta çalışmaların ne durumda olduğu konusunda da bilgi verilmesi gerekir. Ben + basmıyorum, stat da basmıyorum bekliyorum, rocroad da 6 parça +15 silahım vardı setleri burada yazmıyorum.Önder kardeşim çok iyi biliyor ne kadar immo ile ne kadar silk ile o işe girişebileceğimi. Bana denecekki -problem hallodu ve rate şudur, 0 dır 3 tür 5 tir önemli değil ama şeffaf olacak.Buna göre bilirimki + şu kadar basabilirim ve bunun bana maliyeti şu olur, işte rocroadda bunu bilebiliyorduk. İmmolu, steady li iteme + basarken yanmayacak, critic basarken başka bir yeri patlamayacak, bu güvence ve şeffaflık sağlandığı gün, servera, gerçekten faaliyete geçti ve oynanabilir diyeceğim. Aslında ben işte tamda bunun için, daha önce, arkadaş çağırma eventini erteleyin, problemleri halledin daha sonra yapın demiştim ama hayırlısı. Biliyorumki Önder' in kafasında çok güzel planlar var ve buraya onları biran önce oturtmak istiyor ama buglarla sorunlarla uğraşmaktan onlara fırsat gelmedi, kendisine ve bütün ilgilenenlere çalışmalarında başarılar dilerim.


    DOMINATOR 'dan oyundaki herkese sevgiler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi btyosa -- 29 Mart 2012; 19:10:21 >




  • hocam zaten alchemy ile uğraşıyolar diye pek fazla şey yazmadım ama.300x olan trade rateler 25 x gibi bir şeyolmuş hotan jangan arası 1mlik kervanla 50mkazanıyoruz.seni bilmiyorum ama biz arkadaşlarla kervan cekme gibi bir zevki olduğu için silkroad oynuyoduk yoksa piyasada oyun çok.
  • Arkadaşlar bende oyuna başladım.hoLLy_vVar adlı karakter bana aittir.Oyun gerçekten güzel olmuş bi kaç şey bende söylemek istiyorum izninizle oyundan Spartacus ( kaan) gerçekten kişilikli saygı değer bir insan daha guildine girer girmez bana ihtiyacım olan nova bow u ücretsiz verdi.Sonra DeepFreze hiç beni tanımadan etmeden çıkarıp nova kolluğu ücretsiz verdi.Yine guilden CiCiBeBe hiç karşılık beklemeden çıkarıp kendi taktıgı flag ı bana verdi bunlar bazı insanlar için küçük şeyler gibi görünebilir ancak benim için önemli şeyler.Çünkü dostluk arkadaşlık karşılıklı sevgi saygı gerçekten önemli şeyler.Bunlar olmazsa olmazlardan.

     # Knight Road Private server # (Lütfen full client indiriniz)



    Jamie Sen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercan Aycan -- 30 Mart 2012; 12:21:06 >




  • geliyorum..
  • Düşen,işime yaramayan dropları veriyorum, veriyorlar alıyorum. Hepimiz destek halindeyiz,nick nick isim isim vermeye gerek yok lakin; sayı az olunca rakip arayışları ve hep aynı terane oluyor. Thief oluyorsun alex önü,hunter oluyorsun alex önü, kervan yakalayamadım,yardım edemedim hiç..

    Neyse, + basmada becerikli değilim ve stonelar 50'şerli olmadığı içinde toplamıyorum. Bu durum hallolmalı. Alchemy olayı kesin çözüme kavuşmalı. (GM uğraşıyor biliyorum)

    O vakte kadar sevdiğim bir kardeşime id-pw verdim; abi ben ayar vermeye çalışırım dedi,sağ olsun.

    İki charım var. Biri blade,biri ss nuker.

    Biri pvp biride kasma ve unique v.b. aktiviteler için.EU charları sevmediğim için yapacak birşey yok.Düşen EU itemler gold ile yada WTT ile aynen verilir.Hatta hediye bile edilir.

    Mesela staff düştüydü sanırım.Daha taliplisi çıkmadı. Var mı isteyen?

    Makul bir yolu bulunur

    pm: sRp tabiki Master'im dönene kadar Titans; dönerse (-ki mucize) uu_beybi

    Selamlar hepinize; eh bende kallavi eski yaşlı tozlu işli güçlü biriyim.

    Tanıyan tanır beni;

    saRCop & sRp




  • bir de anlayamadığım bir şey var, max level 110, mastery cap 110? Yani tek skill ağacını mı 110 yapabiliyoruz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Broderick

    bir de anlayamadığım bir şey var, max level 110, mastery cap 110? Yani tek skill ağacını mı 110 yapabiliyoruz ?

    EU charın varsa 240, CHN charın varsa 330.

    Orada söylenmek istenen 110 lvl skillerinin de açık olduğudur.

    Saygılarımla;
  • Arkadaslar su oyunun online sayısını arttırmalıyız ki oyuna girip zaman harcayalım
  • SU anda Fgw den geldim keşke Gidmez Olaydım...!!! Fgwde Bug var Sehre Geldim gitttim Kasma Alnına Geen bug var Neden oluyo bunlar Dier Swdeki gibi Bu swdede Başladı Bu Sw de kapanmasın !!!
  • Kaan nerelerdesin bakayım sen? Oyuna girince pm atarsın bana.
  • Mobların doğup yok olma problemi hala devam ediyo....Kasılacak yer yok neredeyse bu sorun ne zaman düzeltileck ....!!!
  • Petlerim bug'a girdi yaavv!..
    Açık gibi gözüküyorlar ama açık değiller ve de açamıyorum petleri.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: saRCop

    Düşen,işime yaramayan dropları veriyorum, veriyorlar alıyorum. Hepimiz destek halindeyiz,nick nick isim isim vermeye gerek yok lakin; sayı az olunca rakip arayışları ve hep aynı terane oluyor. Thief oluyorsun alex önü,hunter oluyorsun alex önü, kervan yakalayamadım,yardım edemedim hiç..

    Neyse, + basmada becerikli değilim ve stonelar 50'şerli olmadığı içinde toplamıyorum. Bu durum hallolmalı. Alchemy olayı kesin çözüme kavuşmalı. (GM uğraşıyor biliyorum)

    O vakte kadar sevdiğim bir kardeşime id-pw verdim; abi ben ayar vermeye çalışırım dedi,sağ olsun.

    İki charım var. Biri blade,biri ss nuker.

    Biri pvp biride kasma ve unique v.b. aktiviteler için.EU charları sevmediğim için yapacak birşey yok.Düşen EU itemler gold ile yada WTT ile aynen verilir.Hatta hediye bile edilir.

    Mesela staff düştüydü sanırım.Daha taliplisi çıkmadı. Var mı isteyen?

    Makul bir yolu bulunur

    pm: sRp tabiki Master'im dönene kadar Titans; dönerse (-ki mucize) uu_beybi

    Selamlar hepinize; eh bende kallavi eski yaşlı tozlu işli güçlü biriyim.

    Tanıyan tanır beni;

    saRCop & sRp

    Hediye edersen staffa talibim




  • Az önce Sand Bug'larda farkettim bende moblar gercektende doğduğu gibi kayboluyor. Bir de pet'lerde de sanırım bug oluştu Pet'i acmaya kalktığım zaman oyundan atıyor ve açık gibi gözüküyor ama açık degil. Bazen şehirden sand bug'larin oraya teleport olduğum zaman pet çıkıyor ama şehre return çektiğim zaman tekrar kayboluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.