Şimdi Ara

Knight Online Steam Oylaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Knight Online Steam platformuna geçmek için ilk adımı attı. Şuan oylama ve tanıtım sürecinde sizlerde desteklerseniz belki eski günlerine azda olsa dönebilir. En azından Steam platformunun anti hile yöntemleri oyuna bir nebzede olsa katkıda bulunabilir.

    https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=469147999

    Oy verirseniz çekilişede dahil olabiliyorsunuz;

    Etkinlik başlangıç tarihi: 16/07/2015
    Etkinlik bitiş tarihi: 30/07/2015

    Hediyeler;
    10 oyuncuya 3200 NPoint
    50 oyuncuya 1000 NPoint
    1 oyuncuya +7 Dark Knight Silahı

    http://forum.nttgame.com/forum/showthread.php?175809-Knight-Online-Steam-Greenlight-NPoint-Etkinli%C4%9Fi!







  • Steam hileye dayanıklı mı ? Gözünü seviyim başkan cs go oynamadın galiba hiç
  • steam ko`ya anti hile gibi bir şey sunmaz sadece yayımlar oda olursa
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LorenBlake

    quote:

    Orijinalden alıntı: [A]narchy

    steamin kirlenmemesi ve hala usko oynuyan davarlarin steami bilmemesi için hayir dedim

    Steamin zaten bi farkı kalmadı diğer gavarların takıldıklarından

    yok moruk uskodaki tipler çok daha fena
  • http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?l=tchinese&id=469147999

    Steam oylamasında yeşil ışık yanmış. Valve NTT game ile irtibata geçti yani. 11 yıl önce Dies'de oyuna başlamış ve bıraktıktan sonra 5-6 yıldır oynamayan biri olarak eğer koxp ve multi hesap olayı bitecekse tekrar başlamayı düşünüyorum.

    Oyuna yeni başlayacak arkadaşlara da tavsiyem steam bağlantısı kurulduktan sonra gerçekten güvenli bir ortam geldiğini görürseniz başlarsınız. Zira saatlerinizi ve paranızı harcıyorsunuz. Buna değmeli. Hem de steam ile birlikle temiz hesaplarınız olur. Dupe item, çalıntı itemlere para verip yüzlerce lira verdiğiniz eşyaların silinme riskini yaşamazsınız. Yeni eşyalarınızın da çalınma riski azalır ve eski kullanıcıların dönmesi ile daha güzel bir oyun ortamında başlarsınız.

    Şu anda bu oyunu oynayarak GB ticareti yapan, multi hesaplarla çöp item kasarak coin elde eden ve gereksiz yere yüzlerce liraya eşya satan dolandırıcı tezgahtarlara para kazandırıyorsunuz. Ve çevrenizde steam olayına karşı çıkan kim varsa %99 ihtimal ile legal olmayan yollardan bu oyunu oynuyordud, o insanlara da kolay kolay güvenmemenizi tavsiye ederim. Tercih sizin. İyi oyunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hile tamamen kalkarsa steamde zevkli bir hal alabilir oyun
  • rezillik oyun 15 yıllık sadece greenlight oylaması mı alınmış baktılar oyun batıyor reklam yapalım dediler bastım hayırı
  • Benim korktuğum nokta, oyun steam çatısı altına girince oyuncular arasında yapılan alışverişlerde CS go daki gibi steam komisyon almaya kalkarsa işimiz yaş. Zaten CS GO da bu yüzden adam akıllı silah alım satımında para kazanamıyoruz. Bunda da aynısını yapmazlar inş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ss_kage

    Aynısını yapıcaklar cunku steam pazarında alıp satıyosun, komisyon almaları cok doğal. Zararsız bi şekilde alıp satmak istiyosan csgodaki key mantığına uygun bi yol bulmanız lazım, knighttta nasıl olur bilemem

    Hocam aslında oyun içi kullanılacak para birimine bağlı. Oyunda da TL ile alım satım olursa aynen dediğiniz gibi olur. Ama eskisi gibi coin olursa nasıl olur bilemiyorum. Yine TL ile coin arasında bir kur mu belirlerler artık neyse.
  • nasıl oy veriyoruz bulamadım?
  • Eski steam kullanicisi olarak acica soyleyebilirim ki . Knight steam a gecerse oyun patlama yapar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gb falan Steam üzerinden satılırsa (aynı zamanda premium falan) eski günlerin hatrına başlarım ve ara ara oynayabilirim.

    Umarım gb'lar Steam üzerinden satılır. Enpara için daha iyi olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam e geçmesi fena olmaz aslında.biraz canlılık katabilir ve en iyiside şu hile gibi olayları minimuma indirse tadından yenmez.
  • peki steam e geçilirse nttgame ile ilişkiler tamamen kesilecek mi?
  • Steam a katılımın oyunu şu anki halinden daha iyi bir seviyeye getireceğine inanıyorum. Hİç olmazsa reklam yapıldı.
    Fakat şöyle bir durum var steam dan önce trade açma olayı komple kalksa çok daha fazla user çekeceği aşikar..
  • @aialkan
    Pazar kurma yasağı daha çok para kazanmak ve hile engellemek için yapılan bir şey bence kalkmamalı.

    @İkarus06
    Steam aracı yapımcılar oyunlarını orada yayınlar ücretsiz veya paralı olarak satabilirler.Steam'e gelmesiyle değişen bir şey olmayacak sadece Steam indirip oradan giriş yapacaksın.

    @Teecem
    GB satmak ne alaka gb satanlar kopazar bynogame gibi siteler nttgame değil.Zaten gb satın almakta yasak ban yersin.

    @Wazi91
    Bende 280 oyunu olarak söyleyebilirimki steame gelmesiyle ancak balon patlar.Knight'ı oynayan kesim türkler yabancılar böyle oyunlara bakmaz bile hele birde %99 u türk olan bir oyuna hiç bulaşmazlar.Beleşe daha iyi yabancı oyunlar var zaten hemde adam akıllı destek veriyorlar hile falanda yok.

    @Rumpel Von Stiltskin
    Steam'e gelince yine aynı şekilde launcher açılacak aynı şekilde güvenlik programı neyse şuanki o yüklenecek değişen pek bir şey olmaz diye tahmin ediyorum.



    Sonuç olarak knight oynayacak arkadaşlar oyunda ciddi amaçları yoksa para verecek emek harcayacak durumları yoksa hiç başlamasınlar 1 ay sonra bırakırlar oyunu.Oyunda artık koxp çok azaldı ama trenler var.Koxp u azaltıp resmi bot satmaya başladılar genie adında ve çok pahalı.Bunun yanına otomatik repair itemi premium pre pot alınca aylık gideriniz +200 TL oluyor ben en son oynarken hatırladığım kadarıyla 300-400 tl idi 1 aylık gider.




  • charı 1 exp pre yarım war pre ile kastım ve hepsi genie ile. rpr derdim olmadığı için hammer almama gerek kalmadı. Pre dahil 250 tl ye char mal oldu yani. fazla pahalı fakat char almayı doğru bulmuyorum illa ki bir sıkıntı çıkar diye düşünüyorum. zaten fiyatlarda aşağı yukarı bu seviyede. İşi

    İşin özü şu; paran varsa oyna yokas oynama diyor yapımcı.
  • aialkan kullanıcısına yanıt
    Şimdi fiyatlar hakkında net bir şey söyleyemiyorum ben oynarken sanırım 3200 cash 120 tl falandı ve sadece 120 tl ye 1 premium alıyorduk.1 aylık genie 1 aylık magic hammer premium pot bunlar kesinlikle olması gereken şeyler ve bunlarda en az 3200 cash ediyor.1 premium ile 83 olunmuyor 2. pre almak gerekiyor falan baya masraflı.O kadar para verene kadar yüzükte char almak daha mantıklı ama hilesiz temiz char bulunmalı.Rahat 300 tl giderin oluyor bu paraylada bitmiyor pk ya çıkmak için item yapman lazım gb çekmek gerekecek biraz charı sağlamlaştırıp etkinliklere sokabilmek için.

    O kadar para verene kadar 1 sene wow oynarsın hilesiz tbl siz koxpsuz bugsuz zevk alırsın knight artık aşırı p2w olmuş durumda ipin ucu kaçmış.Cash fiyatları daha ucuz olsa alınıbilirdi ama yinede hile olsun buglar olsun +10 itemler +3 takılar çok para veya emek harcamadan baya geri kalınıyor.
  • dostum sonuna kadar katılıyorum fakat şu lanet oyunun pvp sistemini hiç bir oyun getirmedi. gelse direk ona çökücem
  • Hocam 7 8 senedir wow oynuyorum belki daha fazla bir ay önce arkadaslar araciligiyla koya basladim.Yemin ederim wow parali diyorlar da ko daha pahaliya geliyormus onu anladim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.