Şimdi Ara

Knight online rise online vb.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler gençlik yıllarımı knight a adamış biri olarak sıklıkla bu oyuna özlemim perçinleniyor. Günümüz de oyun sektörünü takip edemediğim için şuna da bu oyunlar ne durumda oynanır mı ? Hangisi oynanır veya alternatifi var mı ? Önerilerinizi bekliyorum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >



  • Her türlü zührevi hastalığa yakalanmış bir insanla birlikte olur musun?


    İşte rise online'da bu hastalalıklının çocuğudur.

  • herkes pişman ama herkes gönlünde bi yara☺️

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu knight online zamanında bile leş bir oyundu.Oyunun popüler olduğu zaman bir arkadas hesabını hediye etmisti 1 2 saat girip oynadiktan sonra ne kadar sığ,yuzeysel ve sıkıcı bir oyun olduğunu farkedip çıkmış ve oyunu silmiştim.O zamanın world of warcraftiyla kiyaslayin aradaki ucurumu görürsünüz.Zaten MMO oyunları fazla emek isteyen bir platform ilk knight online deneyip bu seriden soğumak benim için iyi oldu .Yoksa gecesini gunduzunu bu oyunlara harcayan bı nesil vardı .Ucuz yırtmışım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aion Classic


    Server: Tahabata

    Legion: Anatolian

  • Eğlencesine rise online başladım 5 gündür falan da oynuyorum. Solo olarak ite kaka 48 lvle kadar geldim. Bir görev alıyorsun mobu kesmek için ortalama 2 tane can 1 tanede mana basıyorsun görevlerden gelen eşyalar ile pod haricinde market pazar tam bir soygun yeri. Beni sarmadı açıkçası boşa vakit gecirmelik çok da ucu bucağı olmayan bir oyun türü parti kurup arkadaş edinebilirsen oynanabilir. Premium almadan zindanlara girmek de yok. Oyun anca karakter kasıp satış yapacaklara yonelik olmuş biraz daha oynar sıfırı tuketince bırakırım gerçek para verip de oynamam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.